Belajar Hasilkan Iklan & Teknik Scale Up berkesan dalam ads masterclass

Strategi lengkap untuk plan, test dan scale iklan dengan profitable! Sesuai untuk iklan Conversions, Messenger & Whatsapp.

results Peserta dari Kelas Facebook™ Ads Saya yang lepas

Iklan perform, ada jualan tapi sekejap je?

Lepas jumpa winning advert, anda tingkatkan bajet tapi jualan tak meningkat pun.

Sebaliknya kos iklan je yang meningkat.

Anda nak tingkatkan jualan dan kembangkan bisnes tapi masih stuck sebab results Facebook™ Ads anda menghampakan.

Paling memenatkan, kena buat iklan baru setiap minggu sebab iklan yang anda launch tak berikan hasil konsisten.

Dah ubah audience, gambar dan headline tapi terciduk jugak.

Kadang – kadang, nak spend lebih dari RM1000 pun susah.

Macam mananya nak capai target jualan besar? Asal tambah bajet je, sangkut.

Lama – lama, business pun tutup sebab tak ada sales & duit iklan kering.

Nak buat jualan dan pelanggan makin bertambah lepas naikkan bajet iklan?

Pertama sekali, kejayaan kempen marketing bergantung pada ketelitian kita semasa buat market research.

Sebab itulah kita kena study dan fahami pelanggan dengan betul sebelum run Facebook Ads.

Apa goal utama mereka, apa yang boleh motivate mereka untuk ambil tindakan?

Dan apa pula pain points dan cabaran yang mereka hadapi?

Perkara di atas ni bukan sahaja penting untuk bantu kita hasilkan mesej iklan yang tepat.

Tapi ia juga bantu kita berikan ‘gambaran penuh’ tentang kempen iklan kita.

Barulah jelas dengan apa yang perlu kita test dan apa tindakan seterusnya kalau iklan tak menjadi.

Kedua, buat ayat iklan, ad creative dan audiences berdasarkan research dan proven format yang dah berikan results.

Test dan cari winning campaign. Yang paling penting, bertindak berdasarkan data.

Pada fasa ni, anda juga kena test offer dan salespage. 

Cari ruang untuk improvements. Tak boleh rely 100% dekat Facebook Ads sahaja.

Yang ketiga, bila dah jumpa winning advert dan audiences.. 

The big question dekat sini ialah boleh ke iklan tu perform untuk jangka masa panjang?

Dalam part ni, kita akan scale dalam skala kecil untuk validate iklan kita.

Dalam fasa ni, ada iklan yang akan terus perform dan ada juga yang akan kecundang.

Iklan yang terus perform tu la yang kita akan ambil dan scale guna scaling method yang lebih advance.

Kesemua steps ni penting untuk bantu kita kurangkan risiko dari bakar bajet dan fokus untuk tingkatkan jualan & ROAS iklan.

Panduan lengkap untuk Plan, Test & Scale Kempen Facebook™ Ads

Updated for 2022! Ads Masterclass ialah shortcut untuk anda jadi lebih mahir dengan Facebook™ Ads dan telah disusun dengan teliti secara step by step. Kelas ini lengkap dengan video tutorial, penerangan dan contoh yang mudah difahami. 

Case Study

Dihasilkan dari case study dan kempen iklan yang dah berjaya hasilkan jualan jutaan ringgit untuk bisnes saya, student & klien.

Long Term Game

Strategi iklan dan scaling ini boleh digunakan untuk jangka masa panjang. Tak rugi beli!

Advanced Scaling Method

Proven method untuk plan, test, validate dan scale iklan dengan betul dan profitable.

Formula Advert Berimpak

Belajar hasilkan headline, copywriting dan ad creative yang boleh grab attention dan hasilkan quality clicks & prospek. 

Updated for 2022!

Mudah untuk dipraktik dalam kempen marketing & dunia bisnes online pada hari ini.

Conversions & More!

Strategi scaling ini sesuai untuk iklan conversions, whatsapp & messenger.

Panduan Lengkap

Panduan lengkap dengan video tutorial, nota penerangan dan ebook. Tiada upsell.

Group Support

Tak perlu lost seorang diri lepas belajar, group support dan bantuan pantas disediakan.

Lifetime Access

Lifetime access dan free update untuk modul pembelajaran. Cuma perlu bayar sekali.

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Saya hasilkan 9 modul yang sangat penting untuk bantu anda plan, test & scale kempen Facebook™ Ads dengan efektif. Semua topik ini disusun supaya anda boleh faham dengan mudah dan boleh terus apply lepas belajar nanti. 

Chapter #1

Customer Avatar

Kenal pasti dan kumpul maklumat penting tentang target market aka hungry buyers anda. 

Maklumat dari bahagian ini akan bantu kita hasilkan mesej iklan yang tepat dalam kempen marketing.

Chapter #2

Psikologi & Angle Iklan

Belajar tentang psikologi manusia dan jelas dengan angle yang anda kena test dalam iklan.

Perkara ni sangat penting untuk bantu kita hasilkan ayat iklan berimpak.

Chapter #3

Formula Advert Berimpak

Belajar hasilkan hook, headline, offer, copywriting dan gambar iklan yang memukau dalam Formula Advert Berimpak. 

Tak perlu pening untuk mula dari scratch atau stuck dengan copywriting lagi.

Chapter #4

Metrik, Pixels & Goals

Untuk run iklan yang profitable, kita kena jelas dengan metrik iklan terlebih dahulu.

Barulah kita boleh buat keputusan yang tepat semasa optimize iklan.

Chapter #5

Struktur & Split Testing

Belajar teknik untuk kenal pasti ayat iklan, creative dan audience yang berkesan.

Anda akan belajar cara split test akaun baru, akaun dah ada data dan struktur kempen yang efektif untuk jangka masa panjang.

Anda juga akan jelas dengan goal utama & apa yang anda perlu buat sebelum pergi ke step seterusnya iaitu scaling.

Chapter #6

Basic Scaling

Pelajari 3 cara low risk untuk scale winning advert dari fasa split test anda.

Anda juga akan belajar tentang waktu terbaik untuk naikkan bajet dan cara buat automated rule untuk scaling.

Chapter #7

Ads Validation

Belajar teknik untuk validate dan lihat sama ada winning ads anda boleh perform untuk jangka masa panjang atau tidak.

Part ni penting untuk elakkan anda dari bakar duit iklan dan scale iklan yang salah.

Chapter #8

Advanced Scaling Method

Untuk yang dah ada great results semasa fasa testing, guna 3 cara ni untuk scale kempen anda dengan bajet yang  lebih tinggi.

Anda juga akan belajar tips – tips penting dan apa yang anda perlu buat sebelum dan semasa scaling.

Chapter #9

Retargeting Ads

Retargeting masih relevan dan profitable selepas iOS14. Anda akan belajar tentang konten dan cara untuk overcome objections prospek melalui retargeting.

Dari Meja Baem Ashrawi, Cyberjaya – Ads Masterclass dihasilkan khas untuk bantu anda convert lebih ramai pelanggan melalui Facebook™ Ads terutamanya selepas iOS14 update. Ini bukanlah teori tapi 100% battle tested methods yang dah terbukti untuk berikan hasil dalam dunia bisnes online pada hari ini. 

Antara syarikat yang saya pernah bantu dalam digital marketing:

0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

250 terawal berpeluang untuk sertai group Whatsapp Ads Masterclass

Siapa cepat dia dapat kerana tempat dalam group Whatsapp adalah terhad! Kalau anda lost dan perlukan bantuan selepas daftar, anda boleh tanya soalan dan dapatkan jawapan dari saya melalui group ni.

Berapa Yuran Untuk Anda Sertai Ads Masterclass?

Selain untuk bisnes saya sendiri, teknik Facebook™ Ads yang saya ajar dah berjaya bantu ramai usahawan hasilkan jualan lebih RM100k+ sebulan.

Rujuk bukti di bawah:

"Tak sampai 24 jam, sales RM700+, ROAS 30 - 70X, CPP bawah RM5"

Saya habiskan RM3000+ untuk belajar strategi scaling dalam course ni.

Tu belum masuk masa, duit, eksperimen dan tenaga yang saya habiskan untuk hasilkan Ads Masterclass.

Jadi sangat wajar sekiranya saya caj RM300 iaitu 10% sahaja dari apa yang saya bayar untuk anda grab panduan yang saya sendiri praktik hingga sekarang.

TOTAL = RM300!

Tapi anda tak perlu bayar RM300 hari ini..

Untuk masa yang sangat terhad, anda boleh dapatkan akses penuh ke Ads Masterclass dengan diskaun 40% iaitu RM180 sahaja!

Yuran Pendaftaran Ads Masterclass:

RM180

Diskaun 40% terhad untuk hari ini (07/10/2022) sehingga jam 12 AM!

Daftar sekarang untuk akses konten penuh Ads Masterclass  & Advanced Scaling Method! Selepas tengah malam, harga akan kembali pada asal.

HARGA NAIK KE RM300 DALAM MASA:

Jam
Minit
Saat

Ads Masterclass

+ Whatsapp Group
RM300
RM 180
  • Ads Masterclass
  • Advanced Scaling Method
  • Facebook Group Support
  • Whatsapp Group Coaching
Berbaloi-baloi!

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk dapatkan maklumat lanjut sebelum membuat keputusan untuk menyertai Ads Masterclass.

Antara kategori yang sesuai untuk guna Ads Masterclass ialah fesyen, kecantikan, kesihatan, produk makanan, barang & pakaian bayi, permainan, hobi, perhiasan & alatan rumah, haiwan peliharaan, aksesori kenderaan, gajet, barangan sukan, ejen hartanah, ejen insuran, ejen coway & cuckoo, produk digital & perkhidmatan.

Data dikumpul dari success story oleh students dan jualan produk saya sendiri.

Ada 3 cara yang anda boleh guna untuk dapatkan bantuan dari saya selepas daftar Ads Masterclass.

  1. Group Whatsapp.
  2. Group Facebook
  3. Telegram

Anda boleh dapatkan link untuk kesemua group rasmi di atas melalui learning portal di website saya.

Nota: Tempat dalam group Whatsapp ialah terhad. Siapa cepat, dia dapat.

Tidak, anda cuma perlu bayar sekali sahaja untuk akses konten Ads Masterclass. Minor update akan diberikan secara percuma dan anda boleh gunakan group untuk bertanya soalan.

Selepas pendaftaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke learning portal di mana anda boleh akses kesemua video dan workbook. 

Pada masa akan datang, anda boleh akses ke portal Ads Masterclass dengan menggunakan login details dan password yang anda tetapkan semasa proses pendaftaran.