Belajar Hasilkan Iklan & Teknik Scale Up berkesan dalam ads masterclass

Strategi lengkap untuk plan, test dan scale iklan dengan profitable! Sesuai untuk iklan Conversions, Messenger & Whatsapp.

Iklan perform, ada jualan tapi sekejap je?

Anda nak tingkatkan jualan dan kembangkan bisnes tapi masih stuck sebab results Facebook™ Ads anda menghampakan.

Lepas jumpa winning advert, anda tingkatkan bajet tapi jualan tak meningkat pun.

Sebaliknya kos iklan je yang meningkat.

Paling memenatkan, anda kena buat iklan baru setiap minggu sebab iklan yang anda launch tak berikan hasil konsisten.

Anda serius nak ubah haluan bisnes ke arah yang lebih baik?

Nak tingkatkan jualan dan kembangkan bisnes online anda?

Sebelum launch & scale iklan..

Audience untuk produk anda ada di luar sana, cuma anda belum jumpa cara yang betul untuk convert mereka.

Mereka bukan taknak beli, cuma tawaran dan iklan anda tak cukup ‘solid’ untuk gerakkan hati mereka supaya beli.

Nak parcel menggunung? Nak database pelanggan bertambah?

Ada 4 part yang anda kena buat dengan teliti iaitu planning, testing, validate dan scaling.

Jom saya terangkan secara ringkas untuk setiap point.

1. Planning – Buat market research dan rancang customer avatar supaya dapat hasilkan iklan dan creative yang berimpak.

2. Testing – Kenal pasti angle, audience, ayat iklan dan ad creative yang berikan hasil.

3. Validate – Test dan pastikan winning ad & creative boleh perform untuk jangka masa panjang. 

4. Scaling – Tingkatkan bajet iklan dengan teknik proven supaya kurangkan risiko untuk bakar bajet.

Kalau anda buat no 1 & 2 dengan betul, anda tak akan ada masalah besar dengan no 3 & 4!

Nak saya tunjukkan cara untuk hasilkan iklan yang berimpak?

Nak belajar teknik scale up yang berkesan supaya anda boleh convert lebih ramai pelanggan?

Dalam Ads Masterclass, saya akan kongsikan cara untuk plan, test dan scale iklan yang boleh perform untuk jangka masa panjang.

results Peserta dari Kelas Facebook™ Ads Saya yang lepas

Panduan lengkap untuk Plan, Test & Scale Kempen Facebook™ Ads

Updated for 2022! Ads Masterclass ialah shortcut untuk anda jadi lebih mahir dengan Facebook™ Ads dan telah disusun dengan teliti secara step by step. 

Kelas ini lengkap dengan video tutorial, penerangan dan contoh yang mudah difahami. 

Video Penerangan

Video penerangan berserta contoh yang mudah difahami supaya anda jelas dengan setiap langkah yang kita buat. Lengkap dengan format yang anda boleh tiru dan terus gunakan pada business anda.

Video Tutorial

Tutorial video step by step dari A – Z untuk bina iklan Facebook™ yang meletup dengan jualan. Dari setup pixel, custom audience, conversion ads, metrik hinggalah ke peta lengkap untuk scaling.

Online Coaching

Selepas daftar, sertai group Facebook™ atau Whatsapp khas untuk members dan dapatkan bantuan tentang masalah atau situasi yang anda alami dengan Facebook™ Ads.

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Saya hasilkan 9 modul yang sangat penting untuk bantu anda plan, test & scale kempen Facebook™ Ads dengan efektif. 

Semua topik ini disusun supaya anda boleh faham dengan mudah dan boleh terus apply lepas belajar nanti. 

Chapter #1

Customer Avatar

Kenal pasti dan kumpul maklumat penting tentang target market aka hungry buyers anda. 

Maklumat dari bahagian ini akan bantu kita hasilkan mesej iklan yang tepat dalam kempen marketing.

Chapter #2

Psikologi & Angle Iklan

Belajar tentang psikologi manusia dan jelas dengan angle yang anda kena test dalam iklan.

Perkara ni sangat penting untuk bantu kita hasilkan ayat iklan berimpak.

Chapter #3

Formula Advert Berimpak

Belajar hasilkan hook, headline, offer, copywriting dan gambar iklan yang memukau dalam Formula Advert Berimpak. 

Tak perlu pening untuk mula dari scratch atau stuck dengan copywriting lagi.

Chapter #4

Metrik, Pixels & Goals

Untuk run iklan yang profitable, kita kena jelas dengan metrik iklan terlebih dahulu.

Barulah kita boleh buat keputusan yang tepat semasa optimize iklan.

Chapter #5

Struktur & Split Testing

Belajar teknik untuk kenal pasti ayat iklan, creative dan audience yang berkesan.

Anda akan belajar cara split test akaun baru, akaun dah ada data dan struktur kempen yang efektif untuk jangka masa panjang.

Anda juga akan jelas dengan goal utama & apa yang anda perlu buat sebelum pergi ke step seterusnya iaitu scaling.

Chapter #6

Basic Scaling

Pelajari 3 cara low risk untuk scale winning advert dari fasa split test anda.

Anda juga akan belajar tentang waktu terbaik untuk naikkan bajet dan cara buat automated rule untuk scaling.

Chapter #7

Ads Validation

Belajar teknik untuk validate dan lihat sama ada winning ads anda boleh perform untuk jangka masa panjang atau tidak.

Part ni penting untuk elakkan anda dari bakar duit iklan dan scale iklan yang salah.

Chapter #8

Advanced Scaling Method

Untuk yang dah ada great results semasa fasa testing, guna 3 cara ni untuk scale kempen anda dengan bajet yang  lebih tinggi.

Anda juga akan belajar tips – tips penting dan apa yang anda perlu buat sebelum dan semasa scaling.

Chapter #9

Retargeting Ads

Retargeting masih relevan dan profitable selepas iOS14. Anda akan belajar tentang konten dan cara untuk overcome objections prospek melalui retargeting.

Iklan apa sesuai guna ads masterclass?

Strategi scaling dalam panduan ini khas untuk usahawan yang nak:

Tingkatkan Conversions

Convert lebih ramai pelanggan untuk beli dengan anda dan maintain ROAS positif.

Boost Leads Messenger

Dapatkan leads dengan cost per message yang stabil untuk bot anda close 24/7 tanpa henti.

Banjirkan Leads Whatsapp

Banjirkan notifikasi dengan lebih ramai prospek berkualiti dan maintain kos per lead.

Coach Anda, Baem Ashrawi – Ads Masterclass dihasilkan khas untuk bantu anda convert lebih ramai pelanggan melalui Facebook™ Ads terutamanya selepas iOS14 update. Ini bukanlah teori tapi 100% battle tested methods yang dah terbukti untuk berikan hasil dalam dunia bisnes online pada hari ini. 

Antara syarikat yang saya pernah bantu dalam digital marketing:

0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

Berapa Yuran Untuk Anda Sertai Ads Masterclass?

Selain untuk bisnes saya sendiri, teknik Facebook™ Ads yang saya ajar dah berjaya bantu ramai usahawan hasilkan jualan lebih RM100k+ sebulan.

Rujuk bukti di bawah:

"Tak sampai 24 jam, sales RM700+, ROAS 30 - 70X, CPP bawah RM5"

"Hit RM153k sale pada bulan November, hasil belajar dari website tuan Baem"

Sejujurnya, saya dah habiskan sekitar RM5k untuk belajar strategi scaling dalam course ni.

Kos tu tak termasuk eksperimen dan tenaga yang saya habiskan untuk hasilkan panduan ni.

Oleh itu, sangat layak sekiranya saya cas RM500 bagi panduan yang saya sendiri praktis & buat sehingga sekarang.

Namun, tujuan saya buat panduan ini adalah untuk berkongsi teknik berkesan yang ramai orang masih keliru dan belum tahu lagi.

Jadi, saya letak dengan harga yang sangat mampu milik iaitu serendah RM200 sahaja!

250 terawal berpeluang untuk sertai group Whatsapp Ads Masterclass

Siapa cepat dia dapat kerana tempat dalam group Whatsapp adalah terhad! Kalau anda lost dan perlukan bantuan selepas daftar, anda boleh tanya soalan dan dapatkan jawapan dari saya melalui group ni.

Pendaftaran Ads Masterclass dibuka sehingga 9 Julai, (Sabtu) jam 11.59 PM

Hari
Jam
Minit
Saat

Convert Lebih Ramai Pelanggan & Letupkan Jualan Facebook™ Ads Dengan Ads Masterclass

Klik butang daftar di bawah untuk dapatkan Ads Masterclass sekarang.

Ads Masterclass

Panduan lengkap + Group Support
RM 200
  • 9 modul Ads Masterclass
  • Bonus #1: Whatsapp Group (Limited)
  • Bonus #2: Facebook™ & Telegram Support
Berbaloi-baloi!

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk dapatkan maklumat lanjut sebelum membuat keputusan untuk menyertai Ads Masterclass.

Antara kategori yang sesuai untuk guna Ads Masterclass ialah fesyen, kecantikan, kesihatan, produk makanan, barang & pakaian bayi, permainan, hobi, perhiasan & alatan rumah, haiwan peliharaan, aksesori kenderaan, gajet, barangan sukan, ejen hartanah, ejen insuran, ejen coway & cuckoo, produk digital & perkhidmatan.

Data dikumpul dari success story oleh students dan jualan produk saya sendiri.

Ada 3 cara yang anda boleh guna untuk dapatkan bantuan dari saya selepas daftar Ads Masterclass.

  1. Group Whatsapp.
  2. Group Facebook
  3. Telegram

Anda boleh dapatkan link untuk kesemua group rasmi di atas melalui learning portal di website saya.

Nota: Tempat dalam group Whatsapp ialah terhad. Siapa cepat, dia dapat.

Tidak, anda cuma perlu bayar sekali sahaja untuk akses konten Ads Masterclass. Minor update akan diberikan secara percuma dan anda boleh gunakan group untuk bertanya soalan.

Selepas pendaftaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke learning portal di mana anda boleh akses kesemua video dan workbook. 

Pada masa akan datang, anda boleh akses ke portal Ads Masterclass dengan menggunakan login details dan password yang anda tetapkan semasa proses pendaftaran.