PROGRAM AFFILIATE

Buat komisen 50 – 85% untuk setiap produk dengan bantuan smart affiliate system dan proven follow up funnel.

Saya nak memperkenalkan model komisen baru untuk program affiliate saya.

Saya setup sistem ini bukan untuk buat duit geli – geli tapi untuk bantu anda buat duit extra sekurangnya 4 angka sebulan dengan mudah.

Di bawah ialah 5 produk yang available dalam program affiliate ni beserta komisen:

Produk: Conversion Hack
Harga: RM35
Komisen: RM30 (85.7%)

Produk: Autopilot Conversion
Harga: RM247
Komisen: RM123.50 (50%)

Produk: Minisite PRO
Harga: RM150
Komisen: RM75 (50%)

Produk: Game Plan
Harga: RM197
Komisen: RM98.50 (50%)

Produk: Game Plan X
Harga: RM397
Komisen: RM198.50 (50%)

Berbulan – bulan saya cuba strukturkan program affiliate ini supaya dapat memudahkan kerja saya dan anda untuk buat jualan.

Selalunya kalau anda join affiliate, lepas anda refer 1 pelanggan, anda akan dapat komisen.

Lepas tu anda kena cari lebih ramai pelanggan untuk dapat lebih banyak komisen. Betul?

Dalam program saya. Lepas anda refer pelanggan dan dapat komisen.

Saya akan follow up pelanggan anda guna autoresponder dan kalau mereka beli produk upsell, anda akan dapat komisen ekstra atas angin.

Proven follow up sequence untuk 30 hari lengkap dengan deadline funnel.

Untuk setiap pelanggan yang anda refer kepada saya, mereka akan masuk ke sistem follow up di atas secara automatik.

Kemudian, dalam masa 30 hari autoresponder saya akan follow up 4 produk lain untuk anda.

Kalau mereka beli Conversion Hack, sistem follow up akan jual Autopilot Conversion, Minisite PRO, Game Plan dan Game Plan X.

Kalau mereka beli Minisite PRO, sistem akan follow up dan promote produk lain yang mereka belum beli.

Maksudnya, anda tolong saya jual 1 produk, saya tolong anda jual 4 produk lain melalui sistem follow up saya.

Kalau mereka beli produk lain dalam masa 30 hari berikutnya, anda akan dapat komisen lagi.

PENTING: Walaupun jualan kedua datang dari email follow up aka direct link dari saya, kalau asal usul pelanggan tu datangnya dari link affiliate anda, anda masih akan dapat komisen 50% untuk jualan tersebut. 

MUDAH & CEPAT DIJUAL

Anda boleh promote mana – mana produk yang anda suka, tetapi saya recommend anda untuk promote Conversion Hack.

Ini kerana ia adalah produk yang paling senang dan cepat dijual.

Lihat screenshot di bawah, dengan bajet RM55.66, saya buat RM2341. Jual conversion hack sahaja.

Harga Conversion Hack ialah RM35.

Untuk setiap jualan anda akan dapat komisen RM30, bulat! Saya ambil RM5 sahaja, fee billplz pun saya settlekan.

Iklan RM55.66 tapi sales dah RM2341 tanpa iklan retargeting.

Lepas pelanggan yang anda refer beli conversion hack, saya akan follow up dengan mereka melalui email dan promote 4 produk lain dalam masa 30 hari.

Setiap jualan yang anda refer, anda akan dapat komisen yang macam saya nyatakan di atas.

Jadi komisen yang anda boleh jana ialah RM30 – RM495.50 dari SATU pelanggan yang anda bawa.

Anda promote 1 produk untuk saya, saya tolong promote 4 produk untuk anda dan share 50% komisen.

Macam mana, berminat?

SPECIAL AGENT

Program Affiliate ini dibuka pada semua usahawan yang pernah mendaftar untuk sertai mana – mana program online saya sahaja.

Ada 2 kategori affiliate dalam program ini iaitu biasa dan special agent.

Special agent khas untuk usahawan yang serius nak jana pendapatan 4 angka seminggu melalui produk – produk affiliate saya.

KELEBIHAN

  • Saya setup website anda lengkap dengan sales page dan link affiliate anda.
  • Website professional yang dibina dengan Elementor PRO.
  • Anda boleh run FB Ads terus ke sales page tanpa perlu risau dengan account flagging, etc.
  •  Free coaching dan bantuan melalui Whatsapp berkenaan FB Ads & Scaling.

SYARAT - SYARAT

  • Pernah buat FB Ads dan boleh hit ROAS yang positif. 
  • Keluar modal untuk domain & hosting.
  • Keluar modal untuk buat FB Ads sekurangnya RM30/hari.
  • Pernah menyertai mana – mana kelas online saya.

Untuk special agent, masa yang diambil untuk team saya siapkan website anda ialah diantara 1 – 3 hari.

Peluang untuk upgrade jadi special agent buat masa ini dibuka untuk mereka yang betul – betul berminat sahaja. Email saya di salute@baemashrawi.com jika berminat.

Untuk affiliate biasa, anda boleh terus daftar melalui button merah di halaman bawah page ini.

Nilai & model komisen untuk special agent dan affiliate biasa masih sama. Bezanya cuma special agent ada website khas sendiri dan dapat bimbingan tentang marketing.

AFFILIATE AREA

Untuk setiap jualan yang anda refer, anda akan terima notifikasi email dari saya berkenaan nilai komisen dan maklumat pelanggan.

Anda juga boleh semak maklumat tentang jualan dan komisen yang anda dah jana di Affiliate Area anda.

Maklumat tentang status komisen sama ada sudah di bayar atau belum juga boleh disemak melalui affiliate area.

Gambar untuk iklan boleh diperolehi di bahagian creative.

Di bawah adalah cara – cara untuk join program affiliate ni:

  1. Daftar akaun affiliate anda di bawah. Login kalau dah daftar.
  2. Generate link affiliate untuk sales page Conversion Hack.
  3. Promote link affiliate anda.
  4. Tunggu komisen masuk.

Link Sales Page Conversion Hack: https://www.baemashrawi.com/conversion-hacking/

PENTING: Pembayaran komisen akan di buat pada hari Selasa – Khamis pada setiap minggu. Pastikan anda dah isi maklumat tentang nama dan no akaun bank anda di bahagian bawah page ni.

Klik button merah di bawah untuk register atau login ke affiliate area untuk generate link affiliate anda.

PEMBAYARAN KOMISEN

Isi borang di bawah untuk daftar maklumat pembayaran komisen affiliate anda.

Scroll to Top