PERHATIAN: USAHAWAN YANG JUAL PERKHIDMATAN & PRODUK DIGITAL

"CONVERSION HACK UNTUK BINA SHORTCUT DAN CONVERT PELANGGAN DENGAN PANTAS PADA KOS YANG RENDAH"

TINGKATKAN 3X GANDA JUMLAH LEADS & PELANGGAN SECARA KONSISTEN DALAM MASA 14 HARI

Kalau anda seorang usahawan yang jual perkhidmatan atau produk digital dan mempunyai masalah..

 • Kos iklan yang tinggi untuk dapatkan pelanggan dan tidak berbaloi jika dibandingkan dengan jumlah pulangan.
 • Dah revamp sales page, ayat iklan, setting Facebook Ads tapi jumlah jualan dan ROAS masih rendah.
 • Gagal tingkatkan jualan secara konsisten untuk kembangkan business dengan cepat.
 • Tak tahu buat jualan extra dari pelanggan sedia ada untuk squeeze more profits.
 • Funnel sedia ada tidak berkesan dan terlalu rumit untuk dipraktik dalam kempen marketing perniagaan anda.

Kalau anda sukar untuk tidur malam dek memikirkan masalah di atas dan nak buang masalah ini jauh – jauh, anda mesti sertai Conversion Hack sekarang.

Ini bukan seperti kelas online yang anda sering jumpa di luar sana, ia adalah taktik dari hasil split test yang dah berjaya untuk tingkatkan 3 kali ganda jumlah pelanggan secara konsisten dalam masa 14 hari.

Saya sendiri telah guna Conversion Hack untk bantu business saya yang asalnya cuma sebuah blog kepada website yang dah jana 5 angka secara konsisten setiap bulan melalui kelas online dan perkhidmatan.

Dan sekarang, saya nak bantu anda pula untuk guna hack ini dan bina shortcut untuk dapatkan lebih ramai pelanggan pada kos yang lebih rendah untuk perniagaan anda.

GUNA CONVERSION HACK UNTUK ELAKKAN PEMBAZIRAN WANG PADA LEADS YANG LIAT UNTUK CONVERT JADI PELANGGAN

Untuk tarik hot leads yang berkualiti dan pelanggan secara konsisten sebenarnya lebih mudah dari apa yang anda sangkakan. 

Kebanyakan usahawan tidak tahu tentang langkah yang betul dan ini menyebabkan mereka terpaksa ambil masa yang lebih lama dari tempoh yang sepatutnya.

Saya dah siapkan semua kerja berat untuk anda. Ikut sahaja Conversion Hack langkah demi langkah supaya anda juga dapat tarik lebih ramai leads dan pelanggan dalam masa yang singkat.

Bukan itu sahaja, anda juga akan belajar bagaimana untuk boost jualan extra sebanyak 35% daripada database pelanggan sedia ada.

Conversion Hack akan berikan anda hasil yang pantas tanpa buang masa kerana ianya direct to the point dan adalah hasil dari pengalaman try n error saya.

Anda akan dapat strategi yang anda boleh terus praktik dalam perniagaan untuk buat shortcut dan convert pelanggan dengan pantas.

Lepas kuasai Conversion Hack, saya jamin anda mesti nak belanja lebih banyak wang untuk jana leads sebab strategi ni akan bantu anda buka floodgate of customers anda.

ANTARA PERKARA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM CONVERSION HACK

 • Strategi bulletproof yang saya guna sejak 2017 untuk bina shortcut dan dapatkan pelanggan pada kos yang rendah secara konsisten.
 • Hack untuk naikkan keinginan prospek 5X ganda supaya mereka beli produk atau servis yang anda tawarkan.
 • Tingkatkan 3X ganda jumlah pelanggan secara konsisten dalam masa 14 hari tanpa perlu tabur lebih banyak wang pada marketing.
 • Boost jualan extra sebanyak 35% daripada database pelanggan sedia ada tanpa menggunakan funnel yang rumit untuk dipraktikkan dalam dunia perniagaan sebenar.

Anda boleh guna Conversion Hack untuk jual apa sahaja jenis servis dan produk digital kepada target prospek dalam niche anda.

Ini bukan teori semata – mata tetapi 100% apa yang boleh diguna dalam dunia perniagaan sekarang dan ia hasil dari pengalaman, split test dan try n error sejak 2013.

Saya belajar dari jalan susah, langgar dinding bertahun – tahun untuk dapatkan strategi yang betul untuk convert pelanggan dengan mudah.

Sebab itu saya nak kongsikan dengan usahawan seperti anda supaya anda juga boleh tarik lebih ramai leads yang berkualiti dengan pantas dan jana angka jualan yang lebih tinggi.

1 CONVERSION HACK, 2 CASE STUDY DAN 3 PROVEN FUNNEL YANG ANDA BOLEH TERUS PRAKTIK DALAM KEMPEN MARKETING

Lepas pendaftaran selesai, anda akan terus dapat akses video:

 • 1 x Conversion Hack untuk naikkan keinginan prospek 5X supaya beli produk anda dan bina shortcut untuk dapatkan pelanggan dengan pantas. 
 • 2 x Case Study terperinci untuk produk digital (RM14385) dan perkhidmatan (RM120K+) yang lengkap dengan funnel dan maklumat kempen.
 • 3 x Proven Funnel dan cara split test yang anda boleh terus praktik semasa buat kempen marketing.

Anda tak perlu bazir berbulan – bulan bersusah payah untuk cuba buat semua perkara ini sendiri.

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk tarik ramai leads & pelanggan dengan lebih cepat dari apa yang anda boleh bayangkan.

Anda boleh jimat masa dan dapatkan hasil yang jauh lebih baik selepas anda sertai Conversion Hack. Ianya adalah shortcut untuk bantu anda dapatkan lebih ramai pelanggan pada kos yang lebih rendah.

Anda nak kembangkan perniagaan anda dalam jangka masa yang pantas? Anda nak gaya kerja marketing yang jauh lebih baik tanpa perlu bazir banyak wang dan masa seperti orang yang gagal selalu buat?

Anda boleh klik button di bawah untuk sertai Conversion Hack sekarang.

BACA FEEDBACK DARI PESERTA YANG DAH SERTAI CONVERSION HACK

Hours
Minutes
Seconds

DAFTAR CONVERSION HACK SEKARANG, RM35 SAHAJA! RM79 SELEPAS MASA TAMAT

Dalam Conversion Hack, anda akan belajar bagaimana untuk bina shortcut dan dapatkan lebih ramai pelanggan dalam masa yang singkat pada kos yang lebih rendah.

Program ini khas untuk usahawan yang tidak mahu buang masa dan betul – betul serius untuk tingkatkan 3x jumlah pelanggan secara konsisten dalam masa 14 hari. Klik pada button di bawah untuk sertai Conversion Hack sekarang.

SOALAN LAZIM

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda dapatkan maklumat lanjut untuk buat keputusan sebelum menyertai kelas online Conversion Hack.

Conversion hack distruktur khas untuk usahawan yang tawarkan perkhidmatan dan produk digital.

Selepas pendaftaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke portal di mana anda boleh akses video strategi Conversion Hack dan case study.

Jika anda mempunyai soalan selepas daftar, anda boleh hubungi saya di group rasmi Conversion Hack. Saya akan jawab soalan anda dengan terperinci. Anda juga boleh hubungi saya melalui FB Messenger untuk quick answers.

Harga pendaftaran sebenar ialah RM79. Untuk waktu yang terhad, anda boleh dapatkan panduan video Conversion Hack pada harga RM35 sahaja. Selepas masa tamat, tawaran akan kembali kepada harga asal.

Scroll to Top