Buat kerja marketing, jualan & proses upsell anda berjalan 24 jam setiap hari secara automatik

Klik button play untuk tonton video di bawah sekarang.

"Tuan Baem tak ajar saja, dia siap bagi lagi template untuk kita copy paste je"

Antara perkara yang anda akan belajar dalam Email Marketing Blueprint

Automation untuk thank you email, feedback pelanggan dan upsell.
  • Setup akaun email marketing dan connect sistem ke website anda dengan hanya beberapa klik sahaja.
  • Bina & fahami kegunaan ‘tag’ untuk dijadikan trigger semasa menghantar email khas kepada setiap segmen audience.
  • Hantar data dari website ke sistem email seperti nama pelanggan, email, order details dan tags secara automatik.
  • Setup rantaian email (sequence) dan buat testing supaya subscribers terima notifikasi dan boleh baca dengan jelas.
  • Setup automation untuk hantar email seeding, jualan atau upsell kepada prospek dan pelanggan secara automatik.
  • Cara guna fungsi broadcast dan schedule supaya subscribers anda terima email pada tarikh dan masa yang spesifik.

Penggunaan database dalam perniagaan teramatlah penting. Usahawan yang berniaga online tapi tak simpan dan jaga database, business mereka akan sakit.

Ini kerana database adalah asset dan sejumlah besar dari jualan pada masa akan datang bakal terhasil daripada database anda sekarang.

Kalau server Facebook, Whatsapp, Instagram atau Telegram down. Apa channel lain yang anda boleh guna untuk buat jualan?

Messenger Bot, Whatsapp atau Instagram bukanlah 100% milik anda. Kalau tersilap langkah, bila – bila masa sahaja anda boleh kena ban.

Manakala email pula adalah asset 100% milik business anda dan bekerja secara automatik untuk kongsi info, buat marketing dan jana jualan 24 jam setiap hari untuk anda.

Hasil apabila proses marketing, jualan & upsell berjalan secara automatik

Facebook Ads + Email Marketing = RM13,615.70

Facebook Ads + Email Marketing = RM 11,222.35

Facebook Ads + Email Marketing = RM 14,266.00

Sebahagian besar jualan datang dari database email

Antara automation yang anda boleh bina dan setup dengan email marketing lepas sertai course ni

CONTOH #1: Lepas pelanggan beli produk A, hantar email seeding untuk produk B kemudian buat upsell.

CONTOH #2: Lepas lead download ebook, hantar konten seeding untuk produk X kemudian hantar email untuk buat jualan.

CONTOH #3: Lepas subscriber sign up dari blog, share konten informatif dan jual produk Y selang beberapa hari lepas tu.

Bayangkan berapa banyak masa yang anda boleh jimat kalau semua proses marketing, jualan dan upsell anda berjalan 24 jam setiap hari secara automatik?

Kalau business anda melibatkan penjanaan leads, database dan buat jualan. Anda boleh guna email marketing untuk jual apa sahaja produk atau servis.

Kelas ini newbie friendly dan adalah shortcut untuk anda kuasai email marketing dalam masa yang singkat.

Dari setup akaun, tagging, email sequence, broadcast hinggalah ke automation. Saya akan tunjukkan bagaimana untuk setup sistem email marketing untuk business anda dari A – Z.

Saya guarantee anda akan terus pandai setup email sequence dan automation anda sendiri lepas tonton video panduan saya.

Ini kerana saya dah susun secara step by step dari mula hingga habis dalam bahasa yang mudah diikuti dan difahami.

"Sangat berbaloi & recommended untuk usahawan yang nak belajar email marketing"

NEWBIE FRIENDLY

Sesuai untuk newbie walaupun anda tidak pernah ambil tahu tentang email marketing.

BELAJAR SAMPAI PANDAI

Kelas ini adalah shortcut untuk anda kuasai ilmu email marketing dengan pantas.

TAK PERLU ADA WEBSITE

Anda tidak perlu ada website untuk mula gunakan sistem email marketing.

TERHAD UNTUK HARI INI SAHAJA!

Jika Anda daftar Hari Ini (29/09/2020) saya akan berikan 3 Welcome bonus bernilai RM347 Di bawah secara percuma!

BONUS #1: Autopilot Conversion (Bernilai RM297)

Autopilot Conversion ni ialah kelas dalam bentuk video dan ebook tentang format optin page, lead magnet, sales page, success story, funnel email untuk convert customers, buat upsell dan fill in the blank template untuk 5 sequence email penting yang anda kena hantar dekat prospek dan pelanggan anda sekarang.

ANTARA PERKARA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM AUTOPILOT CONVERSION

Setiap funnel akan diterangkan melalui video, lengkap dengan fill in the blank template dari A - Z.
  • Format Sales Page untuk hasilkan copywriting yang high converting untuk produk dan servis.
  • Format Email Sequence Untuk Follow Up, Convert Dan Upsell untuk boost jualan dan CLTV.
  • Format Case Study Dan Success Story untuk tingkatkan keyakinan prospek supaya buat pembelian dari anda.
  • 2x Bulletproof Funnels Untuk Convert Dan Upsell melalui email dalam tempoh 6 hari.
  • Format Optin Page Dan Idea Lead Magnet untuk tarik qualified prospects masuk ke dalam funnel.

Autopilot Conversion ialah shortcut untuk bantu anda convert, follow up dan buat upsell dengan mudah. 

Saya dah sediakan semuanya dalam format ‘fill in the blank’ templates untuk anda.

Daftar Email Marketing Blueprint dan dapatkan akses penuh ke Autopilot Conversion secara percuma jika anda pada hari ini.

BONUS #2: Formula Ayat Iklan (Bernilai RM50)

8 proven template untuk hasilkan ayat iklan Facebook Ads beserta contoh copywriting. Sesuai untuk produk fashion, kesihatan, kecantikan, digital dan servis.

NOTA PENTING:

Template dalam bonus di atas disediakan dalam format ‘Fill In The Blank’ di mana anda cuma perlu isi tempat kosong, copy dan paste sahaja. Anda juga akan terima video penerangan untuk bonus 1 – 3.

CONTOH TEMPLATE:

Template: Nak tahu [rahsia / bagaimana] untuk [capai impian target audience] tanpa perlu [buat kerja yang melecehkan]?

Contoh: Nak tahu rahsia untuk bantu anak anda cemerlang dalam pelajaran tanpa perlu paksa mereka telan kismis minda?

Facebook Group – Anda juga akan dimasukkan ke dalam group Conversion Hackers di mana anda boleh belajar tentang email marketing, Facebook Ads, copywriting, bina website dan ecommerce.

"Sekarang ni sangat mudah untuk follow up customer melalui email sahaja."

YURAN PENDAFTARAN EMB

RM150

Diskaun 25% Email Marketing Blueprint Terhad Untuk Hari Ini (29/09/2020) sehingga jam 12 malam sahaja!

Harga naik ke RM200 dalam masa..

Jam
Minit
Saat

Belajar email marketing dengan lengkap dan buat kerja marketing, jualan & proses upsell anda berjalan 24 jam setiap hari secara automatik

Dalam Email Marketing Blueprint, anda akan belajar bagaimana untuk buat lebih banyak jualan secara autopilot menggunakan platform email marketing.

Program ini khas untuk usahawan yang serius nak grow, jaga database dan tambah bilangan pelanggan melalui channel email marketing. Klik pada button di bawah untuk sertai Email Marketing Blueprint sekarang.

"Recommended untuk mereka yang tak tahu macam mana nak follow up atau upsell database sedia ada"

SOALAN LAZIM

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda dapatkan maklumat lanjut untuk buat keputusan sebelum menyertai kelas Email Marketing Blueprint.

Email Marketing Blueprint distruktur khas untuk usahawan yang nak tambah bilangan pelanggan melalui email marketing.

Sesuai untuk produk fizikal, kesihatan, kecantikan, ecommerce, servis dan produk digital.

Anda tidak perlu ada website untuk mula guna sistem email marketing dalam business anda.

Ini kerana kebanyakkan platform email marketing pada hari ini menyediakan  form dan landing page untuk anda collect data seperti nama, email dan no telefon.

Selepas pembayaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke portal di mana anda boleh akses video penerangan, tutorial dan ebook dalam bentuk pdf.

Jika anda mempunyai sebarang soalan selepas mendaftar, anda boleh hubungi saya melalui group FB Conversion Hackers.

Saya akan jawab soalan anda dengan terperinci. Anda juga boleh hubungi saya melalui email atau messenger untuk bantuan.

Scroll to Top