Strategi follow up & konten untuk convert jualan secara autopilot melalui email

Nak apply Email Marketing Blueprint ni dalam bisnes anda? Play video di bawah untuk tahu lebih lanjut.

"sales seminggu yang saya dapat sebelum ni, saya berjaya jana dalam masa 24 jam saja"

Nak follow up database tapi tak ada idea untuk hasilkan konten?

Anda usahawan online yang sedang mengalami masalah di bawah ni?

  • Tak pandai urus database prospek dan pelanggan untuk dapatkan lebih banyak jualan. 
  • Tak ada idea hasilkan konten untuk buat email marketing yang convert. 
  • Tak tahu susunan dan apa yang perlu ditulis untuk follow up dengan database supaya mereka datang beli lagi dari anda.
  • Tak tahu cara buat proses seeding, jualan & upsell bergerak secara auto melalui email.
  • Tak tahu strategi follow up dan email marketing yang mudah untuk tingkatkan revenue dan LTV dalam masa yang singkat.

Hasil lepas guna email marketing untuk follow up, buat jualan & upsell secara autopilot

Facebook Ads + Email Marketing = RM13,615.70

Facebook Ads + Email Marketing = RM 11,222.35

Facebook Ads + Email Marketing = RM 14,266.00

Antara perkara yang anda akan belajar dalam Email Marketing Blueprint

Automation untuk thank you email, feedback pelanggan dan upsell.
  • Setup akaun email marketing dan integrate sistem ke website anda dengan hanya beberapa klik sahaja.
  • Bina & fahami kegunaan ‘tag’ untuk dijadikan trigger semasa menghantar email khas kepada segmen audience.
  • Hantar data dari website ke sistem email seperti nama pelanggan, email, order details dan tags secara automatik.
  • Setup rantaian email (sequence) dan buat testing supaya subscribers terima notifikasi dan boleh baca konten dengan jelas.
  • Setup automation untuk hantar email seeding, jualan atau upsell kepada prospek dan pelanggan secara automatik.
  • Cara guna fungsi broadcast dan schedule supaya subscribers anda terima email pada tarikh dan masa yang spesifik.

Pengurusan database dalam perniagaan teramatlah penting. Usahawan yang berniaga online tapi tak simpan dan jaga database, business mereka akan sakit.

Ini kerana database adalah aset dan sejumlah besar dari jualan pada masa akan datang bakal terhasil daripada database anda sekarang.

Kalau social media ‘down’ lagi, apa channel lain yang anda boleh guna untuk buat jualan?

Messenger Bot, Whatsapp atau page bisnes di social media bukanlah 100% milik anda. Kalau tersilap langkah, bila – bila masa sahaja anda boleh kena ban.

Manakala email pula adalah aset 100% milik business anda dan bekerja secara automatik untuk kongsi info, buat marketing dan jana jualan 24 jam setiap hari untuk anda.

Antara automation yang anda boleh bina dan setup dengan email marketing lepas sertai course ni

CONTOH #1: Lepas pelanggan beli produk A, hantar email seeding untuk produk B kemudian buat upsell.

CONTOH #2: Lepas lead download ebook, hantar konten seeding untuk produk X kemudian hantar email untuk buat jualan.

CONTOH #3: Lepas subscriber sign up dari blog, share konten informatif dan jual produk Y selang beberapa hari lepas tu.

Bayangkan berapa banyak masa yang anda boleh jimat kalau semua proses marketing, jualan dan upsell anda berjalan 24 jam setiap hari secara automatik?

Kalau business anda melibatkan penjanaan leads, database dan buat jualan. Anda boleh guna email marketing untuk jual apa sahaja produk atau servis.

Kelas ini newbie friendly dan adalah shortcut untuk anda kuasai email marketing advanced dalam masa yang singkat.

Dari setup akaun, tagging, email sequence, broadcast hinggalah ke automation. Saya akan tunjukkan bagaimana untuk setup sistem email marketing untuk business anda dari A – Z.

Saya guarantee anda akan terus pandai setup email sequence dan automation anda sendiri lepas tonton video panduan saya.

Ini kerana saya dah susun secara step by step dari mula hingga habis dalam panduan yang mudah diikuti dan difahami.

NEWBIE FRIENDLY

Sesuai untuk newbie walaupun anda tidak pernah ambil tahu tentang email marketing.

BELAJAR SAMPAI PANDAI

Kelas ini adalah shortcut untuk anda kuasai ilmu email marketing advanced dengan pantas.

TAK PERLU ADA WEBSITE

Anda tidak perlu ada website untuk mula gunakan sistem email marketing.

'Baru saya faham yg emel marketing ni ada emel sequences yg perlu dihantar, bukan main blast semberono je"

Anda Juga Akan Belajar Strategi & Konten Follow Up Untuk Convert Jualan Melalui Email Secara Autopilot!

Setiap funnel akan diterangkan melalui video. Anda juga akan dapat fill in the blank template untuk konten email dari a - z.

  • Format Sales Page untuk bantu anda hasilkan copywriting yang high converting untuk produk atau servis anda.
  • Format Email Sequence Untuk Follow Up, Convert Dan Upsell untuk tingkatkan jualan dan CLTV anda.
  • Format Case Study Dan Konten Success Story untuk boost keyakinan prospek supaya mereka buat pembelian dari anda dengan pantas tanpa banyak soal.
  • 2x Bulletproof Funnels Untuk Convert Dan Upsell supaya dapat maksimakan jualan dalam masa kurang dari 6 hari.
  • Format Optin Page Dan Idea Lead Magnet untuk tarik qualified prospects masuk ke dalam funnel anda.

Panduan ini ialah shortcut untuk bantu anda convert, follow up dan buat upsell dengan mudah. 

Saya dah sediakan semuanya dalam format ‘fill in the blank’ templates untuk anda.

Saya juga dah gunakan strategi ini dalam pelbagai jenis industri yang berbeza untuk gandakan jualan secara autopilot dalam masa yang singkat.

Apa yang saya kongsikan dalam panduan ini bukanlah teori semata – mata tetapi 100% hasil dari pengalaman dan eksperimen saya dalam email marketing.

Melalui akaun di atas, saya dah hantar lebih 221,788 email kepada database prospek & pelanggan saya. 

Jadi saya dah cukup masak dengan jenis & cara untuk hasilkan konten follow up yang boleh bantu boost conversions & ROAS iklan.

Saya dah buang jauh apa yang tidak berkesan dan saya cuma muatkan strategi yang membuahkan hasil sahaja dalam panduan ni.

Saya belajar dari jalan yang sukar, langgar dinding bertahun – tahun untuk dapatkan strategi follow up dan upsell yang berkesan.

Sebab itu saya nak kongsikan dengan usahawan online seperti anda supaya anda juga boleh gunakan strategi follow up yang tersusun untuk gandakan jualan dengan lebih pantas tanpa perlu naikkan bajet iklan.

"Ini lebih kepada behind the scene sebenarnya, disebalik tabir kerja - kerja marketing yg orang Tak nampak"

'FILL IN THE BLANK' TEMPLATES UNTUK EMAIL FOLLOW UP, SALES PAGE & CASE STUDY

Lepas pendaftaran selesai, anda akan terus dapat akses:

  • Fill in the blank templates untuk sequence follow up, convert dan upsell untuk bantu anda launch kempen marketing dengan pantas.

  • Funnel Cookbook dan video tentang ‘Launch’ dan ‘Reverse Open Cart’ funnel untuk bantu anda susun sequence follow up dan maksimakan jualan dalam masa kurang dari 6 hari.

  • Fill in the blank template untuk format sales page dalam bentuk pdf. Format ini dah berjaya untuk bantu saya buat jualan RM10k+ dalam seminggu berulang – ulang kali.

  • Format Case study dan success story dalam bentuk pdf untuk boost keyakinan pelanggan supaya buat keputusan untuk membeli dengan anda.

Anda tak perlu bersusah payah untuk cuba buat semua perkara ini sendiri.

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk follow up dengan prospek dan tingkatkan jualan dengan lebih cepat dari apa yang anda boleh bayangkan.

Anda boleh dapatkan hasil yang jauh lebih baik tanpa perlu naikkan bajet iklan selepas anda sertai Email Marketing Blueprint.

Ini kerana panduan ini adalah shortcut untuk bantu anda tingkatkan jualan online dan value per customer dengan efektif.

Anda dah bersedia untuk gandakan jualan dan besarkan perniagaan anda dalam jangka masa yang pantas?

Nak ada lebih banyak masa tanpa perlu bazir banyak wang pada try n error seperti orang yang gagal selalu buat?

Anda boleh klik button di bawah untuk dapatkan bantuan saya dalam Email Marketing Blueprint sekarang.

Free support berkenaan email marketing melalui group Facebook™ & Telegram

Anda juga akan dimasukkan ke dalam group Conversion Hackers di mana anda boleh belajar tentang email marketing, copywriting & ecommerce.

BOOST JUALAN ONLINE & ROAS IKLAN SECARA AUTOPILOT DENGAN EMEL MARKETING!

Bajet iklan RM635.98 sales RM9,014 (14.17X ROAS)

Bajet iklan RM1,812.38 sales RM24,375 (13.45X ROAS)

Bajet iklan RM55.66 sales RM2,341 (42.06X ROAS)

"Saya dah nampak apa nak buat, siapkan satu-satu keperluan untuk run campaign then terus execute"

YURAN PENDAFTARAN:

RM140

Tak sempat daftar Ads Masterclass dengan diskaun Merdeka 30% OFF semalam?​

HARGA NAIK KE RM200 DALAM MASA:

Jam
Minit
Saat

Buat kerja marketing, jualan & proses upsell anda berjalan 24 jam setiap hari secara automatik

SOALAN LAZIM

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda dapatkan maklumat lanjut untuk buat keputusan sebelum menyertai kelas Email Marketing Blueprint.

Email Marketing Blueprint distruktur khas untuk usahawan yang nak tambah bilangan pelanggan melalui email marketing.

Panduan ini distruktur khas untuk usahawan yang serius nak tingkatkan jualan dalam masa 6 hari tanpa perlu naikkan bajet lebih pada iklan.

Program ni sesuai untuk produk fizikal, kesihatan, kecantikan, ecommerce, servis dan produk digital.

Anda tidak perlu ada website untuk mula guna sistem email marketing dalam business anda.

Ini kerana kebanyakkan platform email marketing pada hari ini menyediakan  form dan landing page untuk anda collect data seperti nama, email dan no telefon.

Selepas pembayaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke portal di mana anda boleh akses video penerangan, tutorial dan ebook dalam bentuk pdf.

Jika anda mempunyai sebarang soalan selepas mendaftar, anda boleh hubungi saya melalui group support.

Saya akan jawab soalan anda dengan terperinci. Anda juga boleh hubungi saya melalui email atau messenger untuk bantuan.