Khas Untuk

Convert Lebih Ramai Prospek Jadi Pelanggan & Skyrocket Jualan Dengan Facebook Ads

Tengok video ni dan lihat bagaimana Facebook Ads Funnel akan bantu tingkatkan closing rate dan jualan online anda dengan efektif & mudah.

Dah Serik Bakar Duit & Buang Masa? Ni Jalan Keluarnya

  • Anda wajib tahu bagaimana nak buat iklan yang berstruktur dan susun funnel Facebook Ads supaya dapat convert leads jadi pelanggan dengan mudah.
  • Wajib tahu bagaimana nak susun konten untuk generate leads, bagaimana tulis konten untuk bina trust, konten untuk generate sale dan bagaimana nak maksimakan profit dengan Facebook Ads.
  • Wajib tahu metrik apa yang kita sepatutnya guna untuk optimize dan scale campaign Facebook Ads dengan terancang tanpa hilang profits.

3 Fasa 'Facebook Ads Funnel' Untuk Bantu convert Lebih Ramai prospek Jadi pelanggan dengan Mudah

Asas marketing masih sama, yang berubah hanyalah teknologi dan cara mesej kita disampaikan. Struktur, fasa iklan dan penyusunan konten dalam Facebook Ads Game Plan akan bantu anda convert leads jadi pelanggan dengan mudah.

Ini kerana asasnya dibina dari kaedah yang memang dah terbukti berkesan selama 121 tahun dan dibantu pula dengan format konten marketing yang dibina khas untuk tarik minat audience dengan mendalam dari segi psikologi.

Traffic & Lead Generation

Pada fasa ni, funnel akan tarik targeted audience dan leads supaya pada fasa 2 dan ke 3, bajet iklan dan masa kita cuma akan diluangkan kepada leads yang betul – betul berminat dengan produk. Konten di fasa ni difokuskan untuk introduce dan educate audience tentang produk.

Persuasion

Dalam fasa 2, funnel akan buat audience lebih kenal dan percaya dengan brand melalui retargeting yang strategik. Konten distruktur khas untuk trigger prospek dari segi psikologi supaya dapat tarik minat mereka dengan lebih mendalam bagi memudahkan proses closing.

Open Cart

Dalam fasa 3, leads dan prospek dah familiar dan kenal produk anda. Ini kerana kita dah tapis dan nurture leads di 2 fasa sebelumnya untuk bantu proses closing di fasa ini jadi mudah. Struktur iklan akan di fokuskan untuk move audience supaya take action dan beli produk. 

Facebook Ads Game Plan Is a Marketing + Sales Funnel On Steroid

Sebuah program pembelajaran online khas untuk anda yang nak belajar strategi untuk tarik targeted leads dan convert lebih ramai prospek jadi pelanggan dengan efektif dan mudah melalui Facebook Ads Funnel.

Facebook Ads Funnel

Teknik untuk bina iklan Facebook Ads yang berstruktur dan susun funnel untuk attract, educate dan bina trust supaya dapat convert leads menjadi pelanggan dengan mudah.

Strategic Retargeting

Strategi retargeting dan follow up bersistem untuk shift mindset audience dari ‘aku login di Facebook sebab nak bersosial’ kepada ‘aku suka and nak beli produk’ dengan efektif.

Solid Content Marketing

Pembinaan konten yang mengandungi mesej penting dan berstruktur di ketiga – tiga fasa untuk bantu move dan trigger minat audience melalui results proven formats.

Evergreen Strategy

Facebook Ads Game Plan ialah strategi evergreen yang anda boleh guna berulang – ulang kali untuk jana high quality leads dan sales yang berterusan dalam jangka masa panjang.

Isi Kandungan

Kelas video ni lengkap dengan tutorial, contoh penerangan yang mudah difahami dan telah disusun dengan teliti secara step by step. Ianya bukan lah kelas video 6 jam yang memeningkan kepala sampai anda tak tahu nak mula di mana.

Video Penerangan

Video penerangan terperinci berserta contoh situasi yang mudah difahami supaya anda faham setiap langkah dan kenapa kita buat sesuatu perkara tu. Lengkap dengan format, sales script dan contoh yang anda boleh tiru dan ambil terus untuk gunakan pada business anda.

Video Tutorial

Step by step tutorial videos, lengkap daripada A – Z untuk bina high converting Facebook Ads Funnel. Dari setup custom audience, pixel, conversions, objektif iklan, metrik yang anda perlu kisah untuk scale kempen sampai la ke fasa terakhir iaitu Open Cart.

Facebook Group Support

Sejak 2012, saya telah bekerja dengan CEO & CMO serata benua dari pelbagai jenis niche. Melalui ‘paid members only’ group, saya akan bantu dengan sebarang masalah spesifik yang anda ada tentang sales dan marketing dengan pantas.

8 Chapter Yang Ringkas, Direct To The Point & Padat

Game Plan ada 8 chapter dengan jumlah durasi 1 jam 45 minit. Terbahagi kepada 2 bahagian iaitu satu khas untuk marketers yang guna Facebook Page dan satu lagi untuk yang guna website. Lepas tonton, anda terus boleh mula implement untuk improve performance Facebook Ads anda.

Chapter 1: The Architecture

Architecture: Penerangan bagaimana nak bina dan struktur kempen Facebook Ads yang kukuh supaya kita boleh profit untuk jangka masa panjang.

Big Metrics: Metrik dan indicator penting untuk bantu anda pastikan kempen mana yang anda kena stop dan yang mana satu anda kena continue dan scale tanpa perlu hilang profits.

Chapter 2: Audience Targeting

Belajar 2 teknik targeting berserta tutorial untuk locate dan research supaya dapat pastikan iklan anda disampaikan pada audience yang tepat. 

  • Flex Targeting
  • Research & Locate
  • Laser Lookalike Targeting

Chapter 3: Leads & Traffic Generation

Bina branded content melalui format & contoh. Anda juga akan belajar untuk capture hot leads supaya boleh close sales effectively dan maximize ROI kempen Facebook Ads. 

  • Branded Content
  • Lead Generation
  • Pixel Setup
  • Custom Audience
  • TG Ads Creation

Chapter 4: Shark Tank Sequence

Format untuk tulis konten follow up yang leads dan prospek anda kisah untuk baca supaya sequence anda memberikan impak yang besar kepada ROI kempen Facebook Ads.

Sequence ini boleh digunakan untuk marketers yang menggunakan Whatsapp, Messenger dan Email untuk follow up dengan leads & prospek.

Chapter 5: The Art of Persuasion

Buat leads dan prospek lebih familiar dengan brand. Pada masa yang sama belajar untuk trigger & ignite interest mereka dengan lebih mendalam menggunakan konten Persuasion.

  • Strategic Retargeting (Part I)
  • Persuasion Script Writing 
  • Persuasion Ads Creation

Chapter 6: Open Cart

Bina iklan dan konten khas untuk fasa Open Cart yang 100% difokuskan untuk move dan encourage audience supaya take action dan beli produk.

  • Strategic Retargeting (Part II)
  • Sales Script Writing
  • Open Cart Ads Creation

Chapter 7: Scaling & Upsells

Scaling: Teknik Facebook Ads scaling yang betul supaya dapat grow campaign anda untuk reach lebih ramai audience tanpa perlu losing profits. 

Upsells: Sales strategy untuk increase order value dan maksimakan profit dari bajet Facebook Ads yang sama.

Chapter 8: Case Studies

Uncensored & Selected case studies dari library of campaigns saya yang lengkap dengan ‘rooms for improvements’ untuk bantu anda faham dan lebih mahir tentang Game Plan melalui perspektif yang berbeza. Konten akan ditambah dari masa ke semasa.

Yuran Akses = RM197 Sahaja

Anda cuma perlu bayar sekali sahaja seumur hidup untuk akses modul lengkap Facebook Ads Game Plan.

Video juga akan ditambah dan di-update pada setiap perubahan besar supaya Game Plan terus relevan selagi Facebook Inc masih bernyawa.

Convert Lebih Ramai Prospek Jadi Pelanggan & Skyrocket Jualan Dengan Facebook Ads

Dah sedia untuk belajar Facebook Ads Funnel dan content marketing yang berimpak tinggi? Klik pada button di bawah untuk register dan akses ke portal GP sekarang.

FAQ

Soalan lazim tentang Facebook Ads Game Plan

Tutorial ni distruktur khas untuk usahawan yang sibuk di mana saya dah divide dan terangkan perkara complicated dalam video berdurasi 3 – 10 minit sahaja.

Panjang kelas Game Plan pula cuma 2 jam. Lepas tonton, anda boleh terus hadam Game Plan penuh, apply pada kempen dan tengok results.

Kalau anda seorang business owner / entrepreneur yang boleh benefit daripada generating leads dan sales dari Facebook, maka program ni sesuai untuk anda. Ianya direka khas untuk beginner dan intermediate Facebook marketers yang ingin capai results yang lebih baik.

Harga normal pendaftaran untuk kelas Game Plan ialah RM397. Harga akan berubah mengikut waktu. Pembayaran hanya perlu dibuat sekali dan anda boleh access kepada new videos, updates dan case study untuk seumur hidup.

Saya tak provide refunds untuk program ni. Strategi ni telah saya guna pakai untuk pelbagai jenis perniagaan. Daripada produk untuk latih toddlers belajar buang air sendiri di toilet, health & beauty, foldable ballerinas, trucking company, gardening, home & deco hinggalah ke technology dan SAAS company.

This information is proven to work over and over again pada marketers yang implement strategi ni. Jadi, kalau anda tak ada plan untuk belajar bersungguh – sungguh dan execute Game Plan, saya advice supaya anda tidak menyertai program ini.

Jika anda mempunyai sebarang masalah tentang sales & marketing. Selepas daftar, anda boleh hubungi saya di group rasmi FB Ads Game Plan. Saya akan jawab soalan anda dengan terperinci. Anda juga boleh hubungi saya melalui FB Messenger untuk quick answers.

Untuk soalan yang memerlukan indepth explanation, anda boleh hubungi saya melalui email (private answer).

Convert Lebih Ramai Prospek Jadi Pelanggan & Skyrocket Jualan Dengan Facebook Ads

Dah sedia untuk belajar Facebook Ads Funnel dan content marketing yang berimpak tinggi? Klik pada button di bawah untuk register dan akses ke portal GP sekarang.