Step 1: Billing Details

Fields marked with * are mandatory

Additional information

Step 2: Payment Information

All fields are mandatory

Product Total
FB Ads Game Plan  × 1 RM397.00
Subtotal RM397.00
Total RM397.00
  • Pay with Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, RHB, Hong Leong Bank, Bank Muamalat, Public Bank, Alliance Bank, Affin Bank, AmBank, Bank Rakyat, UOB, Standard Chartered, Boost e-Wallet.

Total:
RM397.00

Facebook Ads Game Plan

Sila semak semula sebelum anda teruskan ke pembayaran. 'Account username' dan 'Create account password' adalah butiran login yang anda akan guna untuk akses ke portal Game Plan pada masa akan datang. Selepas selesai buat pembayaran, anda akan di bawa terus ke portal Game Plan secara autopilot.

Testimonials From GP Members

"Saya cuba buat apa yang bro ajar dalam FB Ads + Sales Funnel tu, bulan ni je setakat sekarang (21 April) sales dah RM150k plus, kos FB Ads RM25k. Sebelum ni biasa kalau sales RM150k kos ads dalam RM50k ++"

"Sebelum ni sehari kos iklan rm 70-100 sehari. Ramai yang pm tp ramai jugak yang tak beli, 30 orang pm 6 je yang beli. Sekarang kos iklan rm20+3+3 tu. Orang pm 6 orang , yang beli 5 orang. Alhamdulilah. Kerje nak layan customer pon makin kurang dan sale meningkat 👍"

"Alhamdulillah, ini antara strategi yang menjadi. Sekarang dah masuk 3 produk saya menggunakan strategi ni. Sebelum ni spend rm200, nett profit rm50. Sekarang spend rm130, nett profit RM300-RM400. Terbaik!"

Scroll to Top