Step 1: Billing Details

Fields marked with * are mandatory

Additional information

Step 2: Payment Information

All fields are mandatory

ProductSubtotal
Formula Ayat Iklan  × 1 RM30.00
SubtotalRM30.00
TotalRM30.00
  • Pay with Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, RHB, Hong Leong Bank, Bank Muamalat, Public Bank, Alliance Bank, Affin Bank, AmBank, Bank Rakyat, UOB, Standard Chartered, Boost e-Wallet.

Total:
RM30.00

Formula Ayat Iklan

'Account username' dan 'Create account password' adalah butiran login yang anda akan guna untuk akses ke portal pada masa akan datang. Untuk returning customers, sila login menggunakan details akaun sedia ada. Selepas selesai buat pembayaran, anda akan di bawa terus ke portal video secara autopilot.

Feedback Peserta

"Sy dah khatam produk Formula Ayat Iklan, Gilerr tak percaya cepat je khatam. Senang giler fahamm & nak tiru-vasi. Gilerrr brilillant. Tak pernah tak paduuu my brooo baemmm ashhhrawiii, tahnniah. Berbaloi gilerrr beli. Teruskan buat panduan yg membantu umat yg bergelar bisnes-owner!" - Ahmad Farieth

"Memang lain dari yang lain sebab senang dan cepat untuk guna. Paling penting berisi dan mesej tentang produk tu memang sampai kat audience. Sangat membantu dalam business, terima kasih." - Amer Iskandar

"Power 8 formula ni, serious. Sebab boleh guna untuk full funnel marketing. Skrg dah tak pening kalau takda idea untuk ayat iklan. Ambil format, adjust2 ayat, terus launch ads. Berbaloi sangat." - Dzulfakar

Scroll to Top