Minisite PRO

'Account username' dan 'Create account password' adalah butiran login yang anda akan guna untuk akses ke portal pada masa akan datang. Untuk returning customers, sila login menggunakan details akaun sedia ada. Selepas selesai buat pembayaran, anda akan di bawa terus ke portal video secara autopilot.

Feedback Peserta Minisite PRO

"Saya beli Panduan Minisite Pro sebab saya suka dengan design website Baem Ashrawi. Panduan ini sangat sesuai untuk sesiapa yang tak pernah buat website menggunakan wordpress. Cara Baem explain amat mudah difahami."

"Penerangan sangat jelas dari pilih domain, hosting sampai ke publish website. Siap sale page lagi. Bukan tu je, siap dapat bonus astra PRO ngn elementor PRO sekali. Kalau aku, mmg berbaloi sgt2. Kat luar ni, confirm riban2."

Scroll to Top