Kelas Bina Website

Belajar Hari Ni, Esok Dah Pandai Buat Website Sendiri & Close Jualan Secara Auto😍

Dari Meja Baem Ashrawi, Cyberjaya.

Antara syarikat yang saya pernah bantu dalam digital marketing:

0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

🔥 Dulu Penat Reply Mesej Pelanggan, Sekarang Buat Jualan & Urus Order Secara Auto Di Website

Mungkin anda sedang mengalami masalah di bawah ni..

  • Jualan tengah slow dan anda tengah explore channel marketing baru untuk naikkan jualan bisnes.
  • Nak beralih dari whatsapp dan cuba belajar tentang website supaya boleh jimat banyak wang masa bina web jualan sendiri.
  • Order semakin melambak dan anda dah penat reply mesej pelanggan. Jadi anda nak sistem ecommerce untuk ambil bayaran dan urus order secara auto di website.
  • Customer liat nak beli dan hilang lepas anda bagitahu harga di Whatsapp, jadi anda perlukan sales page aka salesman yang buatkan kerja menjual secara auto untuk anda.
  • Anda minat nak belajar tapi takut rugi sebab belum jumpa guru yang betul – betul mahir dalam bab website dan conversions.

Nak jimat lebih banyak masa dan fokuskan tenaga anda untuk diri sendiri dan besarkan bisnes?

"Macam Mahal & Susah Je Nak Belajar Bina Website Sendiri Ni.."

FUN FACT: Majoriti peserta KBW yang siapkan website dalam masa 3 - 5 hari tidak pernah ada pengetahuan langsung dalam bidang web development sebelum ini 😉

Mahal Kurr?

Kos untuk beli domain (www. namakedai.com) hanya RM50 setahun. Untuk hosting permulaan yang bagus pula bermula RM120 setahun. Template, design, format ayat jualan (bernilai RM800) pula dah disediakan untuk anda secara percuma dalam KBW. 

Susah Kurr?

Tak susah langsung pun sebab kita akan guna sistem ‘drag n drop’. Anda cuma perlu upload template yang disediakan. Nak upload ni pun tak sampai 5 minit. Kalau nak update konten seperti gambar, video dan teks, anda cuma perlu klik – klik sahaja untuk edit dan update.

Boleh Customize Kurr?

Anda boleh customize home, about, product, salespage dan mana mana page yang anda mahu mengikut brand dan tema warna bisnes anda. Pilih elemen design yang anda mahu dan cuma drag n drop untuk customize page website anda.

Antara perkara yang anda akan belajar dalam Kelas Bina Website

  • Belajar bina website jenis Minisite (sales page) atau Shopping Cart (ecom) dengan cepat dan murah menggunakan ‘Kit Bina Web’ yang disediakan secara percuma.
  • Belajar setup sistem Ecommerce untuk close jualan, ambil bayaran secara automatik dan urus order pelanggan di website.
  • Integrate dan hantar butiran dari website ke SendParcel secara auto untuk mudahkan urusan Postage (Kerja manual: Submit dekat JNT, PosLaju & print airway bills).
  • Belajar untuk follow up melalui email dan Whatsapp secara auto kalau prospek tak lengkapkan pembelian. (Strategi ni berjaya selamatkan 279 dari 555 abandoned orders dan buat ekstra RM65,917.90 dalam masa 4 minggu untuk team saya.)
  • Bina website ecommerce (shopping cart) menggunakan design dan struktur yang dah berjaya buat RM611k dalam masa 6 minggu.
  • Belajar bagaimana untuk buat website jadi laju supaya boleh tampung trafik yang ramai semasa anda run kempen iklan Facebook™ Ads.

Kelas Bina Website No #1 Di Malaysia

Di bawah ialah chapter dan topik utama yang anda akan belajar dalam KBW. Tiada masalah kalau anda tak ada pengetahuan dalam bidang bina website sebelum ni sebab saya dah susun video tutorial dan nota perangan secara step by step untuk bantu anda belajar & siapkan website dengan pantas.

CHAPTER #1

Domain, Hosting & WP

  • Cara daftar domain .com dan .com.my
  • Tutorial setup shared hosting.
  • Tutorial setup VPS menggunakan cloudways.
  •  Cara setup Wordpress untuk shared hosting dan VPS.
CHAPTER #2

Minisite Crash Course

  • Install theme & plugin utama.
  • Cara setup payment gateway (Billplz).
  • Setup produk untuk minisite.
  • Custom sales page, template & copywriting.
  • Custom checkout page.
  • Header & Footer.
CHAPTER #3

Shopkeeper

  • Install, setup dan import demo Shopkeeper.
  • Pilih design dan halaman utama website.
  • Customize shop page, produk, katalog & warna tema website.
CHAPTER #4

Woocommerce II

  • Tutorial untuk upload produk yang mempunyai variasi seperti saiz, warna, berat dan lain lain.
CHAPTER #5

Facebook™ Pixel

  • Tutorial lengkap untuk install & setup plugin, verify domain, aggregated event, Conversi0ns API dan testing.
CHAPTER #6

Conversion Hack Part II

  • 7 conversion hack yang anda boleh belajar dan apply pada bisnes dalam masa 24 jam dari sekarang untuk letupkan conversions & jualan anda.

3 Template Sales Page Percuma

3 sales page di bawah ni dah bantu saya jana lebih RM300k sebulan daripada pelbagai jenis produk dan servis. Dalam Kelas Bina Website, saya akan berikan ketiga tiga sales page di bawah kepada anda secara PERCUMA. Anda cuma perlu upload template dan klik sahaja untuk edit konten.

Antara Fungsi Website Yang Akan Bantu Untuk Memudahkan Urusan Harian Dalam Bisnes Anda

High Converting Design

Design sales page untuk produk, shop dan flow website yang dah terbukti untuk buat jualan RM300k sebulan.

Flexible & Customizable

Customize reka bentuk dan design website mengikut cita rasa dan warna tema brand anda.

Unlimited Products

Sama ada produk yang simple atau produk yang ada variasi, anda boleh upload dan simpan unlimited products dalam website anda.

Order Management

Ambil tempahan dari pelanggan dan urus order melalui dashboard WooCommerce anda. 

Checkout Form

Belajar untuk customize atau bina checkout form yang cantik dan high converting untuk tingkatkan jualan.

Payment Gateways

Belajar cara untuk setup online payment gateway (Billplz supaya senang untuk pelanggan buat bayaran.

Auto Follow Up

Belajar untuk follow up prospek yang belum lengkapkan pembelian melalui whatsapp dan email.

Shipping & Postage Integration

Integrate order pelanggan anda dengan send parcel untuk memudahkan proses postage anda.

Import & Export Database

Belajar untuk urus database pelanggan dan bagaimana untuk leverage supaya dapat tingkatkan jualan.

Blogging Platform

Blogging platform profesional untuk bantu anda sebarkan konten informatif yang berguna.

Lepas Settle bina website, saya tunjukkan cara untuk letupkan jualan di website pula!

Saya pernah terangkan tentang Tripwire Conversion Hack. Dalam part II, saya akan kongsikan lebih banyak teknik yang dah terbukti untuk tingkatkan conversions di website anda. 

Bonus ini hanya akan diberikan pada peserta KBW PRO.

Antara topik yang anda akan belajar dalam Conversion Hack Part II:

Speed Up Website

Langkah mudah dan cepat yang saya buat untuk buat website load dengan laju.

Checkout Form

Senarai custom checkout page yang high converting dan terbukti membantu untuk naikkan jualan.

Bundle Up & Upsell

Strategi dan skrip upsell yang saya guna untuk buat 417 (44%) dari 949 pelanggan katakan ‘Ya’ dan checkout dengan pakej yang lebih besar.

Social Proof

Teknik mudah untuk meningkatkan keyakinan pelawat website supaya buat keputusan dan beli dari website anda.

Cart Abandonment

Strategi ini dah bantu team saya untuk selamatkan 279 dari 555 orders dan buat extra RM65,917.90.

Database Marketing

Integrate database email dengan platform iklan Facebook™ Ads anda untuk expand audience reach anda semasa scaling.

Belajar lebih banyak tentang Website, Marketing & Conversions dalam Facebook™ Group Support

Anda perlukan bantuan semasa nak siapkan website? Sertai Facebook™ Group rasmi dan dapatkan bantuan dari 5 usahawan terlatih berkenaan Wordpress, Facebook™ Ads & Email Marketing.

Terhad untuk hari ini sehingga jam 12 AM sahaja

Semua Peserta KBW Yang Mendaftar Pada 03/12/2021 layak untuk tebus Elementor PRO percuma. (Lesen valid 1 tahun)

✅ Lebih banyak pilihan, elemen dan tools premium untuk customize website dan realisasikan idea dalam imaginasi anda!

✅ Jimat masa dan tak perlu mula bina page dari scratch. Anda cuma perlu search, import design dan klik untuk update konten.

✅ Ready made template untuk header, footer, home, about, contact, blog, sales page dan page penting yang lain.

✅ Akses elemen seperti countdown timer, pricing table, call to action, custom form dan banyak lagi.

Kesemua Contoh Di Bawah Ialah Hasil Kerja Dari Peserta KBW yang Lepas!

Lepas join KBW, anda pun boleh buat website yang kemas dan high converting seperti di bawah. Jimat masa sebab saya dah sediakan proven template yang dibina berdasarkan pengalaman dan kajian dalam marketing. Seriously, anda tak perlu judikan beribu ringgit pada tempat lain.

Apa Kata Mereka Yang dah Pernah Sertai Panduan Belajar Bina Website Saya?

“Saya beli sebab saya suka dengan design website Baem Ashrawi. Panduan ini sangat sesuai untuk sesiapa yang tak pernah buat website menggunakan wordpress. Cara Baem explain amat mudah difahami.”

Khairi Ariff

“Dengan bonus2 dan template yang  disediakan, memang sangat mudah dah. Panduan memang straight foward. Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina webisite sendiri. Bagus untuk orang yang baru nak mula.”

Syakir Yusaimi

Results Dari Web Usahawan Yang Telah Belajar Bina Website Dengan Saya 🍭

Betul ke cara bina website yang saya ajar ni high converting? Di bawah ialah hasil dari 10 tahun dalam bidang website, marketing & conversions 😉

Perlukan Bantuan Berkenaan Website?

Antara features terbaru dalam Members Area yang saya tambah ialah Discussion Box yang bertujuan untuk bantu anda belajar dan faham dengan lebih cepat. Dalam kelas – kelas yang lepas, anda cuma ada saya sahaja untuk bantu jawab soalan anda. Sekarang, anda ada 5 orang top tier marketers untuk bantu anda berkenaan masalah website, marketing dan conversions.

Amer Iskandar

Ads & WP Ninja

Sulaiman Ariff

Ads & WP Jedi

Khairul Zikri

Ads & WP Rockstar

Akmal Nizam

Tech & Media Wiz

Diskaun 20% OFF Terhad Untuk Hari Ini 03/12/2021 sehingga jam 12 AM

Daftar sekarang untuk akses konten penuh Kelas Bina Website! 

HARGA NAIK KE RM240 DALAM MASA:

Jam
Minit
Saat

Selepas pukul 12, tiada lagi bonus Elementor PRO percuma akan diberikan. bernilai (RM205)

Scroll ke bawah untuk daftar sekarang 👇

Diskaun 20% OFF Terhad Untuk Hari Ini 03/12/2021 sehingga jam 12 AM

Daftar sekarang untuk akses konten penuh Kelas Bina Website! 

Jam
Minit
Saat

HARGA NAIK KE RM240 DALAM MASA:

Selepas pukul 12, tiada lagi bonus Elementor PRO percuma akan diberikan. bernilai (RM205)

Scroll ke bawah untuk daftar sekarang 👇

  • KLIK SINI
    KBW PRO 👇
  • KLIK SINI
    KBW BASIC 👇

KBW PRO

KBW + Conversion Hack II

Belajar bina website dengan custom sales page sendiri atau Ecommerce Shopping Cart
3 templates sales page, 2 nota copywriting, nota tambahan dan Conversion Hack II.

SIGNUP FEE

SIGNUP FEE

RM192

HARGA ASAL

RM240

KBW BASIC

Bina Website Lengkap

Belajar bina website dengan sales page sendiri atau Ecommerce Shopping Cart
3 templates sales page, 2 nota copywriting,dan nota tambahan akan disediakan.

SIGNUP FEE

RM176

HARGA ASAL

RM220

SIGNUP FEE

RM176

HARGA ASAL

RM220

KBW PRO

KBW + Conversion Hack II

Belajar bina website dengan custom sales page sendiri atau Ecommerce Shopping Cart
3 templates sales page, 2 nota copywriting, nota tambahan dan Conversion Hack II.

SIGNUP FEE:

SIGNUP FEE

RM192

HARGA ASAL:

RM240

KBW BASIC

Bina Website Lengkap

Belajar bina website dengan sales page sendiri atau Ecommerce Shopping Cart
3 templates sales page, 2 nota copywriting,dan nota tambahan akan disediakan.

SIGNUP FEE:

RM176

HARGA ASAL

RM220

 SALE PRICE

$219

FULL PRICE