Pendedahan terkini daripada Pakar Digital Marketing Malaysia yang bakal mengejutkan ramai orang...

Mahukah Saya Tunjukkan Bagaimana Anda Boleh Buat Website & Kedai Online Sendiri Seawal 3-5 Hari Dengan Teknik ' Drag and Drop'....Tanpa Perlu Upah Web Developer Beribu-Ribu Ringgit!?

Join Lebih 2000 Pemilik Bisnes Online & Ejen Produk Yang Sudah Memiliki Website Cantik dan Boleh Customize Sendiri Serta Boleh Jadi 'Mesin Buat Duit Automatik' Tanpa Perlu Susah Payah & Lenguh Tangan Layan Customer di Whatsapp Sampai Tengah Malam!

“Saya beli sebab saya suka dengan design website Baem Ashrawi. Panduan ini sangat sesuai untuk sesiapa yang tak pernah buat website menggunakan wordpress. Cara Baem explain amat mudah difahami.”

Khairi Ariff

“Dengan bonus2 dan template yang  disediakan, memang sangat mudah dah. Panduan memang straight foward. Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina webisite sendiri. Bagus untuk orang yang baru nak mula.”

Syakir Yusaimi

Dari Meja Baem Ashrawi, Cyberjaya.

Rakan usahawan online sekalian,

Sekiranya anda nak ada website sendiri untuk bisnes atau sebagai ejen produk, ini adalah page yang paling penting untuk anda baca hari ini.

Ini sebabnya:

Saya baru sahaja melancarkan kelas online yang menunjukkan bagaimana anda boleh buat website sendiri daripada A sampai Z dengan cara yang paling simple dan mudah… walaupun anda tak pernah bina website apa-apa pun sepanjang hidup anda.

Yang lebih menarik, saya bukan sahaja tunjukkan cara buat website dengan cepat dan boleh customize ikut suka anda, malah saya tunjukkan bagaimana anda boleh jadikan website ini ‘channel’ terbaru untuk tarik lebih ramai pelanggan untuk membeli daripada anda.

Saya dah terlibat dalam digital marketing sejak 2012 dan telah menghasilkan beberapa course dan ebook sepanjang 4 tahun ini.

Student saya sudah ada lebih daripada 5000 orang dan ada yang dah pandai buat duit dengan teknik-teknik digital marketing yang saya ajar.

Malah saya juga pernah berkolaborasi dengan syarikat-syarikat besar dari 7 buah negara yang ingin menaikkan jualan produk dan servis mereka di Internet.

Antara syarikat yang saya pernah bantu dalam digital marketing:

0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

Ramai juga yang meminta saya untuk mengajar mereka cara buat website. Mereka perlukan guide dengan langkah yang mudah difahami.

Jadi sebab itu saya nak bantu anda hari ini untuk menjimatkan masa anda untuk ambil order customer dan menguruskan pembayaran dengan adanya website kerana…

Hampir 90% Usahawan Bisnes Online Masih Lagi Bersusah Payah Ambil Order Guna Cara Manual (Walaupun Dah Tahun 2021)

Ini mungkin agak mengejutkan kerana ada orang yang masih suka cara tradisional untuk buat bisnes online….

Buat iklan atau posting di FB atau IG….

 Minta customer klik link Whatsapp…..

 Customer tanya macam mana nak order…

 Peniaga berikan nombor akaun untuk pembayaran

 Customer buat pembayaran dan hantar resit pembayaran di Whatsapp

 Pada masa sama, peniaga sedang jawab mesej pelanggan yang berderet-deret dalam Whatsapp….

 Walaupun okay, tidakkah anda mahu cara yang mudah, senang tanpa perlu berjaga lewat malam untuk reply customer?

Sebab itulah anda perlukan website yang akan menjadi ‘salesman 24 jam’.. walaupun anda sedang tidur atau sibuk jaga anak atau ketika anda keluar berjoging!

Iklan > Website > Pelanggan order dan buat pembayaran > Website ambil order> website hantar invois dan notifikasi kepada pelanggan > Anda cuma poskan barang atau minta HQ produk anda uruskan

Lebih mudah kan?

Tahukah anda, kos iklan kini semakin meningkat?

Persaingan makin ramai. Semakin hari semakin susah mendapatkan pelanggan.

Media sosial boleh tiba-tiba blackout tanpa warning. Apa akan jadi kepada bisnes anda sekiranya platform ini tidak boleh digunakan lagi?

Fans beribu-ribu – hilang sekejap mata…

Gambar produk yang banyak diupload – terus tiada…

Jadi apa yang anda boleh buat untuk mengatasi

masalah ini?

Anda perlu ada website.

Ibarat anda ada kedai sendiri tanpa perlu guna tapak berniaga orang lain.

Anda cuma bayar sewa tapak dan nama perniagaan anda sahaja (maksudnya hosting website dan domain website anda)

Fakta: Anda Boleh Buat Website Sendiri Dalam Masa 3-5 Hari Walaupun Tiada Pengalaman Dalam Bidang Web Development

Ada banyak tutorial dan panduan buat website yang anda boleh ikuti. Taip sahaja kat Google atau YouTube. Senang.

Kalau ikutkan, ada banyak orang share cara macam mana nak buat website dengan mudah.

Tapi anda kena ingat, tak semua orang boleh ajar cara nak buat website yang boleh menjual.

Kalau nak tahu lebih pun, anda still kena bayar untuk tahu cara-cara yang advanced.

Jangan risau, sekejap lagi saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh buat website sendiri dengan mudah dan tersusun serta boleh buat jualan secara automatik…

Tapi sebelum itu, anda perlu hapuskan….

Mitos Yang Anda Percaya Sampai Stuck Tak Boleh Grow Bisnes Sebab Tak Tahu Buat Website Sampai Hari Ini!

Mitos #1: Kos Upah Web Developer Selalunya Mahal

Memang ada web developer yang caj mahal. Paling biasa di antara RM3000-RM5000.Ada juga yang caj sampai RM7000 hingga RM10000.Kalau nak yang murah, ada yang caj paling kurang pun RM1500. Yang penting ada bajet.

Mitos #2: Susah Nak Customize Website

Ini selalu terjadi sekiranya anda upah orang buatkan website untuk anda.Biasanya mereka dah ‘fix’ design dan arrangement content di dalam website tu.Tapi jangan risau, anda boleh customize website anda sendiri bila anda sudah tahu caranya nanti…

Mitos #3: Susah Nak Buat Website Sendiri

Ya, yang ini ramai pemilik bisnes selalu komplen. Sebabnya mereka ‘overwhelm’ dengan benda-benda teknikal pasal nak buat website.Sebab tu ada yang pergi kursus buat website, mula-mula okay kata ‘saya faham dah nak buat website ni’.…Tapi bila sampai part teknikal, mulalah mereka gelabah dan terkial-sial sampai tertinggal sebab peserta lain dah masuk modul lain…

Last-last, mereka ni akan kata: “Awak je la buatkan website saya ni boleh, saya bayar RM300 boleh?”

Sebab tu, ramai orang masih belum ada website sebab masalah dan kepercayaan lama tadi.

Tapi sebenarnya tak benar.

Sebab nak buat website sendiri yang convert dan menghasilkan jualan adalah mudah…sekiranya anda boleh ikut cara-caranya dengan betul dan mudah difahami.

Saya nak bantu anda jimatkan masa dan wang daripada banyak buat kesilapan dan ‘try and error’. Saya mahu membantu anda menambahkan channel jualan dengan adanya website.

Sebab itulah saya hasilkan…

Kursus Bina Website - Baem Ashrawi

Video tutorial langkah demi langkah mudah untuk membina website dan kedai online yang cantik, responsif dan boleh convert visitors kepada customers sehingga meletupkan jualan.

Kursus Bina Website adalah online course buat website yang SANGAT BERBEZA berbanding panduan buat website yang anda pernah ikuti sebelum ini.

Sebab ianya adalah video pendek-pendek, mudah difahami dan ‘straight to the point’. Hanya 109 minit jumlah durasi video yang anda boleh habiskan dan terus buat dalam sehari sahaja.

Sebab utama saya buat Kursus Bina Website ni adalah nak bagi anda faham dan terus buat…tanpa perlu nak fikir lama-lama dan ‘blur’ tak tahu nak buat apa.

Dengan Kursus Bina Website ini, anda bukan sahaja boleh memiliki website sendiri yang anda memang mahu tapi anda juga akan mengetahui macam mana nak jadikan website anda ‘mesin buat duit automatik’ dengan beberapa ‘penambahan istimewa’ pada website anda.

Berikut adalah apa yang anda bakal dapat daripada Kelas Bina Website ini:

✅ Kat mana nak daftar domain dan hosting untuk yang biasa belanja ratusan ringgit kt FB (saya share tempat ‘rahsia’ saya)*

✅ Cara bina minisite (sales page) atau shopping cart (ecom) dengan kit bina web lengkap tanpa perlu tahu ilmu coding

✅ Macam mana nak set up website untuk mudah buat jualan, ambil bayaran serta uruskan order pelanggan dengan mudah

✅ “Saya ada banyak produk dan variasi, macam mana nak setup.” (saya akan tunjukkan dalam Chapter 5 mengenai produk yang ada variasi)

Macam mana nak hantar maklumat untuk urusan postage secara automatik tanpa perlu submit secara manual ke JNT, Poslaju dan sebagainya

✅ Teknik ‘kejar sampai dapat’ untuk tingkatkan jualan sekiranya prospek tak beli (saya tunjukkan bagaimana teknik ini berjaya bantu team saya buat ekstra jualan RM65,917.90 dalam 4 minggu).

✅ Hanya dengan ubah sedikit design satu website ecommerce, ia berjaya buat RM611,000 dalam masa 6 minggu dan anda boleh tiru design ini.

✅ Nak mula iklan di FB? saya tunjukkan cara-cara yang anda perlu buat, daripada cara buat iklan sampai teknik ‘saka’ (saya jamin tiada course creator buat website yang share benda ni!)

Guna ‘booster’ pada website anda untuk menghenjut lebih banyak jualan daripada kempen iklan Facebook™️ ads.

 

Kelas Bina Website No #1 Di Malaysia

Di bawah ialah chapter dan topik utama yang anda akan belajar dalam KBW. Tiada masalah kalau anda tak ada pengetahuan dalam bidang bina website sebelum ni sebab saya dah susun video tutorial dan nota perangan secara step by step untuk bantu anda belajar & siapkan website dengan pantas.

CHAPTER #1

Domain, Hosting & WP

  • Cara daftar domain .com dan .com.my
  • Tutorial setup shared hosting.
  • Tutorial setup VPS menggunakan cloudways.
  •  Cara setup WordPress untuk shared hosting dan VPS.
CHAPTER #2

Minisite Crash Course

  • Install theme & plugin utama.
  • Cara setup payment gateway (Billplz).
  • Setup produk untuk minisite.
  • Custom sales page, template & copywriting.
  • Custom checkout page.
  • Header & Footer.
CHAPTER #3

Shopkeeper

  • Install, setup dan import demo Shopkeeper.
  • Pilih design dan halaman utama website.
  • Customize shop page, produk, katalog & warna tema website.
CHAPTER #4

Woocommerce II

  • Tutorial untuk upload produk yang mempunyai variasi seperti saiz, warna, berat dan lain lain.
CHAPTER #5

Facebook™ Pixel

  • Tutorial lengkap untuk install & setup plugin, verify domain, aggregated event, Conversi0ns API dan testing.
CHAPTER #6

Conversion Hack Part II

  • 7 conversion hack yang anda boleh belajar dan apply pada bisnes dalam masa 24 jam dari sekarang untuk letupkan conversions & jualan anda.

 

*kos beli domain website dan beberapa template dan plugin adalah berasingan tetapi saya boleh tunjukkan bagaimana anda boleh dapat pada harga yang berpatutan

Tapi ini baru sikit…

Sebab saya juga akan berikan kepada anda:

Lepas Settle bina website, saya tunjukkan cara untuk letupkan jualan di website pula!

Saya pernah terangkan tentang Tripwire Conversion Hack. Dalam part II, saya akan kongsikan lebih banyak teknik yang dah terbukti untuk tingkatkan conversions di website anda. 

Bonus ini hanya akan diberikan pada peserta KBW PRO.

Antara topik yang anda akan belajar dalam Conversion Hack Part II:

Speed Up Website

Langkah mudah dan cepat yang saya buat untuk buat website load dengan laju.

Checkout Form

Senarai custom checkout page yang high converting dan terbukti membantu untuk naikkan jualan.

Bundle Up & Upsell

Strategi dan skrip upsell yang saya guna untuk buat 417 (44%) dari 949 pelanggan katakan ‘Ya’ dan checkout dengan pakej yang lebih besar.

Social Proof

Teknik mudah untuk meningkatkan keyakinan pelawat website supaya buat keputusan dan beli dari website anda.

Cart Abandonment

Strategi ini dah bantu team saya untuk selamatkan 279 dari 555 orders dan buat extra RM65,917.90.

Database Marketing

Integrate database email dengan platform iklan Facebook™ Ads anda untuk expand audience reach anda semasa scaling.

Apa Kata Student Kelas Belajar Website (KBW)?

Sekiranya anda nak ada website sendiri tetapi tak mampu nak upah orang dengan bayaran beribu-ribu ringgit, anda patut join KBW hari ini.

Sebab tak ramai orang boleh tunjukkan cara termudah untuk buat website…

Tak ramai web developer yang tahu apa itu ‘website yang menjual’…

Tak semua web developer tahu cara hasilkan website yang convert buat jualan…

Sebab tu saya tambah course Conversion Hack II untuk menjadikan website anda sebagai ‘top salesman’ bisnes anda.

Dan tak cukup itu lagi, saya tambah ni…

Group Support KBW

Untuk membantu anda mendapatkan banyak manfaat daripada Kelas Bina Website, saya akan masukkan anda ke dalam Group Eksklusif Facebook™️ Group. Di situ, anda boleh mendapatkan bantuan daripada pakar-pakar berkenaan WordPress, Facebook™️ Ads, Email Marketing dan lain-lain.

Jadi anda boleh nampak nilai dan manfaat yang anda bakal dapat daripada Kelas Bina Website ini. Hanya tengok semua video dan terus praktikkan. Ikut satu per satu dan sekiranya anda ada pertanyaan, boleh tanya saya di dalam group.

Ini Yang Anda Perlu Buat Sekarang

Pelaburan anda untuk mendapatkan Kelas Bina Website ini cuma RM176. Ianya dalam format video yang anda boleh tonton daripada link yang saya berikan di dalam emel, jadi anda tak perlu tunggu lama untuk mendapatkannya.

Anda juga akan mendapat ini secara PERCUMA:

3 Template Sales Page Percuma

(bernilai RM399)

3 sales page di bawah ni dah bantu saya jana lebih RM300k sebulan daripada pelbagai jenis produk dan servis. Dalam Kelas Bina Website, saya akan berikan ketiga tiga sales page di bawah kepada anda secara PERCUMA. Anda cuma perlu upload template dan klik sahaja untuk edit konten.

Panduan Facebook™️ Ads For Beginner

(bernilai RM299)

Saya akan tunjukkan langkah demi langkah untuk memulakan pengiklanan di Facebook™️ bagi mereka yang belum pernah run apa-apa iklan di Facebook™️

Panduan Instagram Ads & Story Ads

(bernilai RM129)

Instagram Ads dan Instagram Story sedang hot sekarang! Jadi saya tambah bonus untuk anda di mana saya share apa teknik untuk mendapatkan pelanggan dengan kos yang minima melalui Instagram

Coaching Percuma di Telegram

(bernilai RM299)

TOTAL VALUE: RM727

Dengan Kelas Bina Website, anda akan mendapat video tutorial, template sales page, Panduan Facebook™️  Ads dan Instagram Ads serta coaching di Telegram secara.

Kesemua ini sangat penting untuk anda menjalankan bisnes online dan run website ecommerce (maksudnya jual produk fizikal di website). Anda boleh belajar teknik-teknik ini di luar atau upah orang lain buatkan website untuk anda tapi saya percaya kosnya lebih daripada RM176.

Seperti yang saya beritahu awal-awal tadi, sebab utama saya buat kursus ni adalah nak bantu anda boleh buat website sendiri daripada A sampai Z dengan cara yang paling simple dan mudah… walaupun anda tak pernah bina website apa-apa pun sepanjang hidup anda.

Saya jamin anda suka cara tu.

Jadi saya cadangkan anda terus order sekarang sebelum saya tutup link untuk order.

Nanti Dulu, Saya Nak Berikan BONUS Istimewa Untuk Anda

Oh sebelum itu, saya ada satu One-Time Offer untuk anda. Apa kata anda dapatkan kesemua pakej Kelas Bina Website serta dapatkan …

Theme Elementor PRO dengan lesen 1 tahun secara PERCUMA

(bernilai RM300 setahun)

Terhad untuk hari ini sehingga jam 12 AM sahaja

Semua Peserta KBW Yang Mendaftar Pada 17/09/2021 layak untuk tebus Elementor PRO percuma. (Lesen valid 1 tahun)

✅ Lebih banyak pilihan, elemen dan tools premium untuk customize website dan realisasikan idea dalam imaginasi anda!

✅ Jimat masa dan tak perlu mula bina page dari scratch. Anda cuma perlu search, import design dan klik untuk update konten.

✅ Ready made template untuk header, footer, home, about, contact, blog, sales page dan page penting yang lain.

✅ Akses elemen seperti countdown timer, pricing table, call to action, custom form dan banyak lagi.

JAMINAN BOLEH BUAT WEBSITE SENDIRI DAN RUN IKLAN DENGAN YAKIN

Join Kelas Bina Website, tonton kesemua video, guna template sales page serta Panduan FB Ads dan Instagram Ads tanpa was-was. Saya jamin selepas anda beli dan praktikkan kursus ini, anda akan faham macam mana nak buat website yang high converting untuk jual produk dan servis. Anda juga akan tahu bagaimana saya setup dan launch iklan FB ads dan IG.

Masih Ragu-Ragu? Lihat Contoh Website Student KBW Yang Lepas

Lepas join KBW, anda pun boleh buat website yang kemas dan high converting seperti di bawah. Jimat masa sebab saya dah sediakan proven template yang dibina berdasarkan pengalaman dan kajian dalam marketing. Seriously, anda tak perlu judikan beribu ringgit pada tempat lain.

Antara Fungsi Website Yang Akan Bantu Untuk Memudahkan Urusan Harian Dalam Bisnes Anda

High Converting Design

Design sales page untuk produk, shop dan flow website yang dah terbukti untuk buat jualan RM300k sebulan.

Flexible & Customizable

Customize reka bentuk dan design website mengikut cita rasa dan warna tema brand anda.

Unlimited Products

Sama ada produk yang simple atau produk yang ada variasi, anda boleh upload dan simpan unlimited products dalam website anda.

Order Management

Ambil tempahan dari pelanggan dan urus order melalui dashboard WooCommerce anda. 

Checkout Form

Belajar untuk customize atau bina checkout form yang cantik dan high converting untuk tingkatkan jualan.

Payment Gateways

Belajar cara untuk setup online payment gateway (Billplz supaya senang untuk pelanggan buat bayaran.

Auto Follow Up

Belajar untuk follow up prospek yang belum lengkapkan pembelian melalui whatsapp dan email.

Shipping & Postage Integration

Integrate order pelanggan anda dengan send parcel untuk memudahkan proses postage anda.

Import & Export Database

Belajar untuk urus database pelanggan dan bagaimana untuk leverage supaya dapat tingkatkan jualan.

Blogging Platform

Blogging platform profesional untuk bantu anda sebarkan konten informatif yang berguna.

Results Dari Web Usahawan Yang Telah Belajar Bina Website Dengan Saya 🍭

Betul ke cara bina website yang saya ajar ni high converting? Di bawah ialah hasil dari 10 tahun dalam bidang website, marketing & conversions 😉

Join Kelas Bina Website Sekarang Sebelum Saya Tutup Website Ni Pada Bila-Bila Masa

Perlukan Bantuan Berkenaan Website?

Antara features terbaru dalam Members Area yang saya tambah ialah Discussion Box yang bertujuan untuk bantu anda belajar dan faham dengan lebih cepat. Dalam kelas – kelas yang lepas, anda cuma ada saya sahaja untuk bantu jawab soalan anda. Sekarang, anda ada 5 orang top tier marketers untuk bantu anda berkenaan masalah website, marketing dan conversions.

Amer Iskandar

Ads & WP Ninja

Sulaiman Ariff

Ads & WP Jedi

Khairul Zikri

Ads & WP Rockstar

Akmal Nizam

Tech & Media Wiz

Terima kasih kerana meluangkan masa baca sales page ni dan saya jumpa anda di dalam emel dan group nanti.

Ikhlas,

Baem Ashrawi

P.S. Sekiranya anda ada bisnes online tapi masih belum ada website, Kelas Bina Website boleh membantu anda. Anda bukan sahaja tahu cara buat website malah tahu cara untuk meningkatkan conversions website anda. Klik butang ‘Daftar Sekarang’ untuk order.

P.P.S. Ingat anda mendapat Jaminan Boleh Buat Website Sendiri dan Run Iklan Dengan Yakin. Saya jamin selepas anda daftar dan tengok kesemua video tutorial, anda dah ada website yang convert dan boleh run dan optimize iklan sampai sales berganda-ganda banyaknya.

P.P.P.S Masih tak yakin lagi? Anda boleh baca review pembeli Kelas Bina Website di https://www.facebook.com/bigfunnels/reviews/ . Di situ ramai yang berpuas hati dengan content dan ilmu yang saya share di dalam kursus ini. Ramai yang sebelum ni tak pandai buat website, kini dah boleh jana jualan berganda-ganda selepas praktikkan apa yang saya kongsikan di dalam Kursus Bina Website.

P.P.P.P.S Bayangkan nilai yang anda dapat daripada Kursus Bina Website ini. Saya bukan sahaja tunjuk part teknikal website, tapi juga tunjuk apa elemen-elemen penting yang perlu ada di dalam website untuk meningkatkan jualan. Anda juga boleh apply Panduan FB Ads dan Instagram Ads untuk tarik pelanggan lebih ramai ke website anda.

Harga RM176 amat berbaloi jika dibandingkan dengan panduan dan course yang sama di luar. Sekiranya anda mahu pakej penuh, Anda cuma perlu tambah lagi RM16 sahaja untuk mendapatkan Elementor PRO beserta pakej biasa KBW. Lepas anda pilih pakej, anda akan dibawa ke page checkout. Isikan nama, email dan no telefon anda. Anda buat pembayaran secara online banking menggunakan Billplz. Lepas pembayaran disahkan, anda boleh akses video tutorial melalui email yang saya hantar.

Tak sempat daftar Kelas Bina Website dengan diskaun Merdeka 30% OFF semalam?

Final Call! Pendaftaran dibuka semula pada hari ini (Sabtu, 28 November) dari jam 9 PM - 12 AM. Selepas tengah malam, harga akan kembali pada asal.

HARGA NAIK KE RM240 DALAM MASA:

Jam
Minit
Saat

Selepas pukul 12, tiada lagi bonus Elementor PRO percuma akan diberikan. bernilai (RM205)

Scroll ke bawah untuk daftar sekarang 👇

Order Kelas Bina Website Sekarang Sebelum Saya Tutup Website Ni Pada Bila-Bila Masa

Diskaun 20% OFF Terhad Untuk Hari Ini 17/09/2021 sehingga jam 12 AM

Daftar sekarang untuk akses konten penuh Kelas Bina Website! 

Jam
Minit
Saat

HARGA NAIK KE RM240 DALAM MASA:

Selepas pukul 12, tiada lagi bonus Elementor PRO percuma akan diberikan. bernilai (RM205)

Scroll ke bawah untuk daftar sekarang 👇

  • KLIK SINI
    KBW PRO 👇
  • KLIK SINI
    KBW BASIC 👇

KBW PRO

KBW + Conversion Hack II

Belajar bina website dengan custom sales page sendiri atau Ecommerce Shopping Cart
3 templates sales page, 2 nota copywriting, nota tambahan dan Conversion Hack II.

SIGNUP FEE

SIGNUP FEE

RM192

HARGA ASAL

RM240

KBW BASIC

Bina Website Lengkap

Belajar bina website dengan sales page sendiri atau Ecommerce Shopping Cart
3 templates sales page, 2 nota copywriting,dan nota tambahan akan disediakan.

SIGNUP FEE

RM176

HARGA ASAL

RM220

SIGNUP FEE

RM176

HARGA ASAL

RM220

KBW PRO

KBW + Conversion Hack II

Belajar bina website dengan custom sales page sendiri atau Ecommerce Shopping Cart
3 templates sales page, 2 nota copywriting, nota tambahan dan Conversion Hack II.

SIGNUP FEE:

SIGNUP FEE

RM192

HARGA ASAL:

RM240

KBW BASIC

Bina Website Lengkap

Belajar bina website dengan sales page sendiri atau Ecommerce Shopping Cart
3 templates sales page, 2 nota copywriting,dan nota tambahan akan disediakan.

SIGNUP FEE:

RM176

HARGA ASAL

RM220

 SALE PRICE

$219

FULL PRICE