Members Area untuk 'Lock' konten & urus jualan produk digital secara automatik! 🚀

Khas untuk Usahawan yang serius nak mulakan Bisnes produk digital secara profesional.

Nak Grow bisnes digital tapi perkara di bawah ni menghalang anda?

❌ Tak ada platform untuk ‘lock’ konten video atau ebook anda dengan teratur dan selamat.

❌ Tak ada private area khas untuk ahli berdaftar dan paling melecehkan, anda kena approve peserta secara manual untuk akses konten dalam group.

❌ Sistem yang digunakan sekarang tidak teratur, tak boleh organize & hadkan akses mengikut membership levels.

❌ Rasa kecewa bila link video anda dikongsi berleluasa dan boleh diakses oleh sesiapa je walaupun dah set jadi ‘private’.

Tempahan dibuka pada Hari Jumaat, 28 januari 2022

Scroll ke bawah untuk baca lebih lanjut.

Saya tahu anda nak yang terbaik untuk pelanggan dan komuniti anda..

Sebagai digital hustler, saya faham yang anda mengalami masalah di bawah ni.. 👇🏻

Mahal nak upah web designer untuk bina members area. Kalau ada pun tak simple dan mudah untuk diguna seperti yang anda nak.

Ada buat research pasal membership plugin tapi masih tak tahu nak mula dari mana sebab tak ada pengalaman.

Kos untuk DIY members area tinggi. Tu belum termasuk kos langgar dinding dan weeks of research untuk jahit semua perkara supaya berfungsi secara automatik.

Servis Bina Members Area

Uruskan jualan, akses & pendaftaran secara automatik untuk gROW bisnes digital anda! 😍

Anda ada passion, hobi atau kepakaran yang boleh beri manfaat kepada orang ramai?

Jom bina akademi online anda sendiri untuk monetize minat & kepakaran anda sambil berikan impak yang positif pada komuniti!

Dengan servis bina Members Area, anda boleh mula jual produk digital secara profesional dan uruskan jualan secara automatik.

'Lock' semua modul & Training videos dalam 1 tempat khas!

Tak perlu ajar semula modul penuh dari awal dan tak perlu approve students secara manual untuk akses konten training dalam group.

Fungsi utama Members Area di bawah ni akan bantu anda uruskan online training secara automatik.

Sistem untuk register, login dan logout!

Peserta boleh daftar secara percuma atau kena beli pakej terlebih dahulu untuk dapatkan akses.

Lepas daftar, mereka boleh login dan akses konten training melalui desktop dan mobile devices.

Membership Levels & Akses

Create membership levels untuk produk digital anda. 

Anda juga boleh hadkan akses ke halaman di Members Area mengikut level masing – masing.

P/S: Anda juga boleh create levels berdasarkan nama produk, pakej atau modul kelas.

Struktur & Halaman Lengkap Members Area

Saya akan sediakan struktur & halaman penting dalam untuk members area anda.

Saya dah siapkan design untuk mobile view sekali supaya pelanggan anda boleh akses konten dengan mudah melalui telefon.

Members Area (Home)

Dalam home page di Members Area, anda boleh letakkan info penting, modul, rules dan support group.

Learning Portal

Kalau anda ada banyak modul, boleh organize dan letakkan ‘pintu’ untuk ke online courses anda di halaman ni.

Chapters Area

Dalam page di bawah ni pula, anda boleh susun konten mengikut tajuk atau chapters.

Content Area

Dalam Content Area, anda boleh letakkan video, ebook atau downloadable files.

No Entry Notification

Page restricted access di bawah ni ialah notifikasi yang akan ditunjukkan kepada user apabila akaun mereka tak mempunyai akses untuk buka page di learning portal.

Konten & Privacy

Buat video jadi super private dan hanya boleh dimainkan di URL website anda sahaja. 

Anda juga boleh hadkan login akses dimana satu akaun hanya boleh dibuka melalui beberapa devices sahaja dalam 1 masa.

Setting ni akan bantu elakkan user kongsi akaun secara berjemaah.

Saya juga akan pasangkan plugins penting yang saya guna untuk buat members area run dengan smooth.

Fungsi di bawah ni akan bantu anda uruskan Members Area Secara Autopilot!

Anda cuma perlu sediakan hosting & domain. Saya akan siapkan members area anda dalam masa 7 hari dari tarikh tempahan dibuat.

P/S: Boleh pasang di website sedia ada tapi saya sarankan anda untuk sediakan domain & hosting baru (kosong). 

Struktur & halaman lengkap untuk launch members area anda dengan pantas. 

Berikan learning experience terbaik untuk komuniti anda. Susun konten ikut modul dan chapter, anda juga boleh tambah page yang anda nak menggunakan Elementor.

Lindungi konten anda supaya user tak boleh share dan pastikan video hanya boleh dimainkan di URL website anda sahaja. 

Anda boleh letak unlimited course dan terima unlimited students untuk sertai members area.

Intergrate dengan Woocom supaya anda boleh terima bayaran melalui Billplz, ToyyibPay dan lain – lain.

Urus pendaftaran, berikan akses mengikut levels dan terima bayaran secara automatik di members area.

Statistik lengkap untuk ahli berdaftar, membership levels dan jualan yang members area anda dah hasilkan.

Optimized untuk desktop, tablet & mobile display supaya users boleh akses konten di mana sahaja dengan mudah.

Schedule modul pembelajaran mengikut hari, minggu atau bulan. Contoh, bulan ni akses untuk chapter 1, bulan depan baru boleh akses chapter 2.

skip part yang memeningkan dan siapkan members area dalam masa 1 hari!

Saya mula bina Learning portal pada tahun 2019, apa yang anda akan dapat ni ialah Members Area versi 3.0 saya.

Dengan servis ni, anda akan skip pening kepala saya selama 3 tahun bina members area dan terus dapatkan learning portal yang berfungsi secara automatik!

Saya nak bantu Members Area anda take off & Grow dengan cepat.. 🚀

Jadi, sebab itu juga lah saya akan berikan anda 2 plugin premium di bawah ini secara percuma!

Bonus #1 (Bernilai RM400)

Elementor PRO (Hingga 2023)

Untuk tambah page baru pada masa akan datang dan customize design mengikut apa yang anda nak, saya akan berikan 1 lesen elementor PRO original secara percuma.

Lesen ni valid sehingga 31 december 2023 (2 tahun). 

Bonus #2 (Bernilai RM1200)

Affiliate WP (Hingga 2023)

Sama ada produk digital, fizikal atau servis. Anda boleh guna plugin WP ni untuk dapatkan lebih banyak traffic dan jualan online melalui affiliate.

Anda boleh guna plugin dan lesen WP Affiliate ni sehingga 31 dec 2023 (2 tahun).

HARGA SERVIS:

RM2.5K

TEMPAT TERHAD UNTUK 10 YANG TERAWAL SAHAJA!

Servis ni khas untuk usahawan yang serius nak mulakan bisnes produk digital secara profesional! 💰

Tempahan akan dibuka pada 28 Januari 2022. Isi borang di bawah untuk sertai waiting list dan terima notifikasi semasa jualan dibuka.

Soalan lazim

Anda cuma kena sediakan domain & hosting. Preferably kosong / baru.

Jika perlu, kami akan setup VPS di Cloudways untuk anda.

Saya akan siapkan members area anda dalam masa 7 hari dari tarikh tempahan dibuka.

Khas untuk founder yang nak buat online training untuk stokis, agent atau staff baru.

Members area ni juga sesuai untuk sifu – sifu yang jual produk digital dalam pelbagai bidang.

Anda ada passion dan hobi yang boleh beri manfaat pada orang ramai?

Guna members area ni untuk beri manfaat pada orang ramai.

Anda akan dapat Members Area 3.0 sebijik mcm di website baemashrawi.com

Anda juga akan dapat Elementor PRO & WP Affiliate.

Saya juga akan berikan anda template dan tutorial untuk kegunaan anda pada masa akan datang just in case anda nak topup konten, update modul atau create membership levels baru.

Video ni khas untuk bantu anda navigate dan run members area tanpa hiccup.

Yes you can! Tapi anda kena siapkan members area anda dulu. Lepas tu, baru boleh convert jadi app.

Tapi part ni saya tak cover sebab saya sendiri pun hire orang di fiverr.

Kosnya tak sampai RM1k dan selalunya app developer dah sediakan pakej khas untuk convert website jadi app ios & android.

Anda tinggal nak cari developer dan place order sahaja.