Kit Bina Web #KBW

Seni Bina Sales Page & Teknik Copywriting Disebalik Jualan RM100k+ Sebulan

4 langkah untuk bina Sales Page yang convert, klik play 👇🏻

Kit Bina Web #KBW

Seni Bina Sales Page & Teknik Copywriting Disebalik Jualan RM100k+ Sebulan

4 langkah untuk bina Sales Page yang convert, klik play 👇🏻

Play Video

Dah penat 'try n error' tapi sales page masih tak convert jualan dengan konsisten?

Klik ke Sales Page murah, ramai orang tengok produk anda.

Tapi tak ramai pun yang beli 😕

Penat split test bermacam versi sales page & copywriting tapi conversions masih hambar dan jualan boleh dikira dengan jari.

Kos iklan dan CPP makin mahal lepas scale up. Kos Lead pun dah tak murah macam sebelum ni.

Stuck dan susah nak move forward sebab berpusing2 cari jawapan untuk hasilkan sales page yang high converting.

Blueprint untuk bina sales page ini dah berjaya hasilkan jualan lebih RM100k+ sebulan.

RM24k dalam masa 1 hari

Selepas bermalaman saya kaji salespage yang buat conversions (5 – 12%)

Saya berjaya buat kit ini sesuai untuk peniaga online yang jual produk fizikal, digital & servis!

Bukan untuk produk yang selesaikan masalah je.. 

General ecom products, tudung, cookies dan kurma pun dah hit RM100k+ dengan KBW!

RM102k dalam masa 15 hari

Untuk hasilkan jualan yang konsisten & grow bisnes online, ANDA KENA MAHIR..

Seni copywriting yang memukau dan menyentuh emosi prospek supaya yakin untuk membeli dengan anda.

Bina sales page yang berstruktur supaya dapat tingkatkan conversions & buat jualan dengan konsisten.

Faham BASIC RULES untuk buat website nampak profesional dan kemas. Tak perlu bergelar designer, cuma perlu ada good sense of design.

Teknikal iklan & strategi untuk scale kempen Facebook™ Ads dengan cara yang betul supaya bajet iklan anda tidak terbakar tanpa pulangan!

Ada Panduan, Contoh & Template

KBW ibarat LEGO™ untuk orang dewasa bina Sales Page yang high converting dengan pantas! 😍

Fahami seni bina Sales Page & Copywriting berimpak melalui video panduan yang mudah diikuti.

Anda juga akan ‘celik’  tentang teknik pemasaran dan apa yang mempengaruhi sales page untuk buat jualan konsisten.

Panduan ni newbie friendly jadi anda boleh siapkan sales page dengan pantas TANPA hal teknikal yang memeningkan.

Dalam Kit Bina Web, anda akan belajar:

Kenal pasti siapa hungry buyers dan ‘sakit’ mereka supaya anda tahu ‘ubat’ apa yang nak digunakan dalam mesej pemasaran.

Bina tawaran yang manis macam aiskrim supaya pelanggan cair & jatuh hati untuk beli produk anda dan bukannya dari pesaing!

Copywriting berimpak untuk trigger emosi prospek supaya take action dan buat pembelian di website anda.

Bina sales page yang berstruktur menggunakan proven formula & template yang dah berjaya hasilkan jualan RM100k+ sebulan.

Strategi upsell & funnel yang berjaya buat 44% pelanggan saya upgrade order & checkout dengan nilai yang lebih besar. 

Teknik marketing percuma yang saya guna untuk boost web conversions & buat EXTRA RM60k+ dalam masa 5 minggu.

Taktik Content Marketing untuk tarik hot traffic dari Google secara percuma melalui blog. Saya juga bongkar cara cara saya buat lead gen dan convert 40% leads jadi pelanggan.

Case study terperinci dan asas penting Facebook™ Ads yang anda kena tahu untuk pastikan iklan anda tak kelaut pada 2022.

Selepas sertai Kelas Bina Website, anda akan MAHIR..

✅ Faham cara nak buat website kelihatan profesional dan kemas supaya brand anda nampak TRUSTED.

✅ Teknik pemasaran digital untuk convert lebih banyak jualan di website dan grow business online anda.

✅ Buat split test dan dapat results dengan lebih cepat TANPA bazir masa pada benda yang tak convert. 

✅ Team jadi lebih produktif! Anda tak perlu berpusing di tempat sama dan boleh fokus pada next move anda dalam bisnes.

Baem Ashrawi, Cyberjaya.

Assalamualaikum,  saya Baem 😄 Penerbit panduan Kit Bina Web.

Ramai boleh ajar anda bina website, tapi tak ramai yang boleh terangkan dengan jelas untuk buat website yang BOLEH MENJUAL!

(Bukannya kena lukis apa apa guna pensel pun, drag mouse je!)

Dalam KBW, anda akan belajar melalui short course yang terhasil daripada pengalaman saya dalam bidang Ecommerce & Pemasaran sejak 2012.

Antara syarikat yang saya pernah bantu dalam digital marketing:

0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

Contoh Website Dari Pembeli Kit Bina Website yang Lepas!

Majoriti peserta program ini tidak pernah ada pengalaman buat website langsung.. Tetapi ramai yang berjaya siapkan website mereka dalam tempoh 1 – 3 hari sahaja. 

Lepas sertai KBW, anda juga boleh ada website ecommerce yang cantik dan high converting seperti contoh di bawah.

seni bina Sales Page & teknik hasilkan copywriting yang berimpak untuk tingkatkan jualan online anda! 🚀

Anda akan dapat video panduan step by step, nota dan template sales page yang terhasil daripada eksperimen saya dalam Digital Marketing. 

TOPIK #1

Setup & Launch Website

Setup domain & hosting (namawebanda.com). Dalam topik ini, anda akan belajar setup dan buat website anda live dalam masa 15 minit.

TOPIK #2

Salespage & Design

Tutorial step by step untuk bina sales page, upload template dan customize design mengikut citarasa dan tema bisnes anda.

TOPIK #3

Website Setting

Belajar untuk design, customize dan kemaskan bahagian header & footer website. Anda juga akan belajar tentang homepage settings.

TOPIK #4

Woocommerce Basic

Pengenalan tentang sistem WooCommerce. Belajar cara setup dan kenali fungsi penting untuk bantu anda uruskan pelanggan, produk & jualan dengan mudah.

TOPIK #5

Strategi Free Marketing

Belajar strategi marketing percuma yang digunakan oleh profesional untuk letupkan jualan online di website.

Ada di antara strategi – strategi percuma ni bantu saya buat ekstra RM40k+ dan RM60k+ dalam masa 4 minggu melalui 2 website.

TOPIK #6

Formula Ayat Iklan

Belajar hasilkan headline, hook dan isi ayat iklan yang berkesan untuk Facebook™ Ads. Lengkap dengan format dan contoh ayat yang anda boleh guna untuk tiruvasi. (tiru dan innovasi!)

#TIMEHACKING

"Betul Ke 6 Jam Je Website Dah Boleh Siap? Yeye je Baem ni.." 🤨

Lepas beli domain & hosting (namawebsite.com), anda boleh terus upload 3 template di bawah ni dan update konten, gambar produk, testimoni dll.

"Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina website sendiri.."

“Dengan bonus2 dan template yang  disediakan, memang sangat mudah dah. Panduan memang straight foward. Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina website sendiri. Bagus untuk orang yang baru nak mula.”

Syakir Yusaimi

“Saya beli sebab saya suka dengan design website Baem Ashrawi. Panduan ini sangat sesuai untuk sesiapa yang tak pernah buat website menggunakan wordpress. Cara Baem explain amat mudah difahami.”

Khairi Ariff

Adakah anda mengalami masalah seperti...

Tak tahu cara mudah untuk buat website nampak kemas. Asal tarik mouse je, website terus merentas masa & nampak macam landing page zaman tahun 2008.

Tak tahu cara mudah untuk buat website nampak kemas. Asal tarik mouse je, website terus merentas masa & nampak macam landing page zaman tahun 2008.

Tak tahu cara mudah untuk buat website nampak kemas. Asal tarik mouse je, website terus merentas masa & nampak macam landing page zaman tahun 2008.

Coaching dan Live Support Percuma Melalui Facebook™ & Telegram ❤️

Anda perlukan bantuan selepas daftar atau nak tanya soalan masa tengah buat website nanti?

Jangan risau! Saya dan 4 orang rakan yang ada dalam group Facebook™ dan Telegram akan bantu anda dengan sebarang soalan atau masalah berkaitan Kit Bina Website. 🤝

Amer Iskandar

Ads & WP Ninja

Sulaiman Ariff

Ads & WP Jedi

Yuran Pendaftaran (75% OFF)

RM30

DAFTAR SEKARANG! 🚀

Dapatkan akses ke Kit Bina Website, Template Sales Page, Strategi Free Marketing, Formula Ayat Jualan, Free Coaching & Live Support di Telegram 🤝

Anda cuma perlu bayar sekali sahaja dan anda boleh login ke learning portal pada bila – bila masa yang anda mahu untuk tonton video dan ulangkaji.

Yuran pendaftaran asal ialah RM120 tetapi untuk masa yang sangat terhad, anda boleh grab KBW dengan harga promo iaitu RM30 sahaja.

Kalau anda nak launch bisnes ecommerce dan belajar dari platform yang betul..

Sila daftar sekarang sementara promo masih berjalan kerana tawaran ini akan ditutup selepas kuota penuh tidak lama lagi.

Soalan Lazim

Perlukan maklumat lanjut sebelum dapatkan KBW? Jawapan soalan lazim di bawah mungkin boleh bantu anda buat keputusan 😄

Harga untuk sertai kelas ni dan akses konten video untuk belajar bina website ialah RM30. RM170 pula ialah kos yg kita perlu bayar pada domain registration  dan hosting provider (GBNetwork). Dalam maksud lain, domain ialah nama kedai anda (www.brandanda.com) manakala hosting pula ialah tapak kedai. (untuk simpan produk, resit, maklumat pelanggan). Jadi, untuk mula berniaga melalui website, anda kena ada kedua – dua perkara ni.. Saya akan tunjukkan cara untuk daftar domain dan hosting melalui GBNetwork secara step by step dalam video Chapter 1 yang panjangnya cuma dalam 8 minit 17 saat sahaja! 😄

KBW ialah starter pack untuk usahawan baru yang nak belajar untuk bina website sendiri.

Panduan ni khas untuk usahawan yang jual produk atau servis secara online.

Antara kategori yang sesuai untuk guna KBW ialah fesyen, kecantikan, kesihatan, barang & pakaian bayi, permainan, hobi, perhiasan & alatan rumah, binatang peliharaan, aksesori kenderaan, gajet, barangan sukan, ejen hartanah, ejen insuran, ejen coway & cuckoo, produk digital & perkhidmatan.

Lepas klik butang ‘Dapatkan KBW’, anda akan di bawa ke page checkout.

Sebelum buat bayaran, anda perlu isi nama, no phone, email, username dan password.

Email, username dan password akan digunakan untuk login ke members area pada masa akan datang.

Jadi note down dan jangan lupa password anda. (Boleh reset password kalau lupa, jangan risau).

Selepas buat pembelian, saya akan hantar link untuk login ke learning portal di email dan nombor anda (Whatsapp).

Ini untuk memudahkan anda ‘jump’ ke members area untuk akses konten video dan nota pada masa akan datang.

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja untuk dapatkan KBW.

Selepas daftar dan lengkapkan pembayaran, anda boleh login ke portal dan tanya soalan di group support selama yang anda perlukan.

Tiada pembayaran tahunan atau caj tersembunyi yang akan dikenakan dari pihak saya.