Formula Copywriting & Seni Bina Sales Page Disebalik Jualan RM100k+ sebulan! 🚀

4 langkah untuk bina Sales Page yang convert, klik play 👇🏻

Formula Copywriting & Seni Bina Sales Page Disebalik Jualan RM100k+ Sebulan 🚀

4 langkah untuk bina Sales Page yang convert, klik play 👇🏻

Dah penat 'try n error' tapi sales page tak convert dengan konsisten?

Klik ke Sales Page murah, ramai orang tengok produk anda.

Tapi tak ramai pun yang beli..

Penat split test bermacam versi copywriting tapi conversions dan jualan masih tak memuaskan.

❌ Cost Per Purchase makin mahal lepas naikkan bajet iklan. Kos Lead pun dah tak murah macam sebelum ni.

 Struggle masa nak scale up iklan sebab masih cari jawapan untuk hasilkan sales page yang convert.

4 Perkara yang anda boleh 'repair' untuk hasilkan sales page yang convert & tarik lebih ramai pelanggan 👇🏻

Bina tawaran yang ‘kukuh’ untuk buat prospek pilih untuk beli dari anda dan bukannya pesaing.

Hasilkan copywriting yang berpengaruh & memukau untuk buat prospek jatuh hati dengan tawaran anda.

Pastikan ayat jualan & design sales page anda di susun dengan baik dan berstruktur. Perkara ni penting untuk bantu kita hit conversions yang baik.

Guna funnel upsell dalam proses jualan online untuk tingkatkan nilai pembelian pelanggan dan ROAS iklan dengan berkesan.

Formula Copywriting & sales page ini berjaya hasilkan jualan Konsisten lebih RM100k+ sebulan! 👇🏻

Proven & repeatable formula untuk bina sales page ni bukan untuk produk yang boleh selesaikan masalah je.. 

General ecom products, tudung, cookies dan kurma pun dah berjaya buat jualan konsisten dengan Kit Sales Page ni.

RM102k dalam masa 15 hari
RM24k dalam masa 1 hari

Belajar bina Sales Page & Strategi Marketing untuk convert jualan dengan konsisten! 😍

Saya akan tunjukkan cara bina sales page yang convert melalui video dan ebook penerangan yang anda boleh faham dan follow dengan mudah. 

Selain seni bina copywriting & sales page berstruktur, anda juga akan belajar bina tawaran yang kukuh,  strategi upsell dan sales funnel untuk conversions!

Tak perlu Bina dari 0, Mula Dengan hasil 'Try n Error' Yang Dah Hit RM100k+ Sebulan 🚀

Di bawah ialah chapter utama dalam Kit Sales Page yang bertujuan untuk bantu anda bina sales page & funnel yang high converting!

CHAPTER #1

Customer Avatar

Kenal pasti dan kumpul maklumat penting tentang target market aka hungry buyers anda. 

Maklumat dari bahagian ini penting untuk bantu kita bina tawaran dan hasilkan mesej iklan yang berkesan.

Ia juga sangat berguna semasa nak rancang konten social media atau buat audience targeting untuk iklan.

CHAPTER #2

Bina Tawaran 'Solid'

Jualan bisnes meningkat 3X lepas saya henti jual produk dan fokus pada jual tawaran yang audience mahukan. 

Anda akan belajar konsep dan langkah untuk bina tawaran yang solid melalui contoh yang mudah difahami.

Chapter ini juga akan bantu anda elakkan dari hasilkan tawaran, pakej atau free gift yang audience tidak perlukan.

CHAPTER #3

Tripwire Funnel

Tripwire Funnel ialah proven shortcut untuk dapatkan pelanggan pada kos yang murah.

Anda boleh guna strategi ni untuk grow database pelanggan dan skyrocket jualan online anda dalam masa yang singkat.

Saya juga akan kongsikan case study bagaimana saya buat ekstra RM105k dengan tripwire funnel dan auto follow up melalui email.

CHAPTER #4

Formula & Contoh Copywriting

Bina copywriting untuk sales page guna struktur dan contoh yang dah berjaya hit RM100k+ sebulan.

Untuk setiap bahagian dalam sales page, saya akan berikan penerangan, formula dan contoh ayat jualan dalam sales page sebenar.  

Di akhir chapter ni, anda boleh download Template Sales page yang dah siap dibina mengikut susunan dari formula Kit Sales Page.

Anda cuma perlu update copywriting, upload gambar dan launch sales page anda.

CHAPTER #5

Tutorial Bina Sales Page

Saya akan tunjukkan tutorial step by step untuk bina dan customize design sales page mengikut citarasa dan tema bisnes anda.

Dalam bahagian ni, anda akan belajar untuk bina website dari scratch dan launch sales page anda dengan mudah menggunakan Wordpress & Woocommerce.

Anda juga akan belajar tentang domain, hosting, virtual private server dan juga payment gateways!

CHAPTER #6

Strategi & Skrip Upsell

Strategi upsell dan sales funnel ini berjaya buat 44% pelanggan saya upgrade order mereka dan checkout dengan nilai pembelian yang lebih besar. 

Anda boleh guna skrip ni untuk upsell di website, Messenger ataupun Whatsapp untuk tingkatkan average order value pelanggan.

Anda juga akan dapat contoh sales page penuh, copywriting dan ad creatives yang saya guna untuk hit conversion rate yang tinggi dalam kempen ni.

Dari Meja BA, Cyberjaya – Kit Sales Page ialah hasil dari try n error saya dalam bidang ecommerce dan sales funnel sejak 2012.

Ia bukanlah teori semata tapi lebih kepada battle tested methods yang dah berkali – kali berikan hasil dalam dunia bisnes online pada hari ini.

Antara syarikat yang saya pernah bantu dalam digital marketing:

0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

Hasil Kerja Dari Peserta Kelas Online Yang Lepas!

Majoriti peserta program ini tidak pernah ada pengalaman buat website sendiri.. Tetapi ramai yang berjaya siapkan sales page mereka dalam tempoh 1 – 3 hari sahaja.

Panduan ini akan bantu anda siapkan sales page & funnel yang convert dengan cepat! 🚀

Lepas habis tonton video panduan ni nanti, anda tak perlu bazir masa dan berteka – teki dekat try n error yang belum tentu membuahkan hasil lagi.

Belajar bina sales page dengan Wordpress dan Woocommerce. Uruskan pelanggan dan jualan dengan mudah. Kos untuk mula & maintain website juga rendah!

Login ke members area dan akses course Kit Sales Page melalui telefon atau laptop anda. Buka portal untuk ulangkaji pada bila – bila masa mengikut masa anda.

Saya telah letakkan seksyen Q&A dalam setiap chapter untuk bantu anda faham dan dapatkan jawapan dengan cepat.

Perlukan penerangan terperinci? Saya dan ahli group di Facebook™ dan Telegram akan bantu dengan sebarang masalah berkenaan Kit Sales Page.

"Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina website sendiri.."

“Dengan bonus2 dan template yang  disediakan, memang sangat mudah dah. Panduan memang straight foward. Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina website sendiri. Bagus untuk orang yang baru nak mula.”

Syakir Yusaimi

“Saya beli sebab saya suka dengan design website Baem Ashrawi. Panduan ini sangat sesuai untuk sesiapa yang tak pernah buat website menggunakan wordpress. Cara Baem explain amat mudah difahami.”

Khairi Ariff

Kuasai Teknik Yang Betul Untuk Tingkatkan jualan & ROAS Iklan Anda!🚀

Lepas habis tonton video panduan Kit Sales Page, anda akan mahir untuk..

✅ Convert lebih ramai pelanggan di website dan grow bisnes online anda melalui teknik pemasaran yang dah hasilkan jualan RM100K+ sebulan.

✅ Dapat hasil positif dari split test dengan lebih pantas TANPA perlu buang masa  dekat perkara yang tak convert.

✅ Buat brand nampak lebih TRUSTED di mata bakal pelanggan dengan menggunakan web jualan yang profesional & kemas.

✅ Anda boleh siapkan sales page dan funnel untuk next projek anda dengan pantas tanpa perlu keluarkan modal yang besar.

Bonus Exclusive #PERCUMA

guna GAME PLAN ni untuk BOOST jualan & Conversions dari Facebook™ Ads! 🚀

Selain belajar tentang formula copywriting, sales page dan funnel yang high converting..

Anda juga akan belajar strategi berkesan untuk tingkatkan conversions di website.

Lepas daftar course Kit Sales Page, anda akan dapat 3 chapter bonus di bawah secara PERCUMA.

Bonus #1 (Bernilai RM200)

Case Study Facebook Ads

Facebook™ Ads dah banyak berubah terutamanya selepas iOS 14 updates!

Dalam chapter bonus yang pertama, saya akan kongsi tutorial lengkap untuk run iklan conversions yang steady pada 2022! 

Saya juga akan kongsikan case study lengkap, sales funnel dan teknik yang saya guna untuk buat RM102K Sepanjang 17 hari.

Bajet iklan yang dibelanjakan pada kempen ini ialah RM12k (8.52X ROAS).

Bonus #2 (Bernilai RM180)

Boost Web Speed

Boost Speed Sepantas 3 saat untuk tingkatkan conversions di website anda!

Attention span manusia di media sosial cuma ada 8 saat. 

Kalau website anda loading 4 – 6 saat, tak sampai dekat part produk nanti prospek dah bosan dan bounce!

Prospek boleh hilang minat dan tak jadi beli kerana ‘shopping experience’ di kedai anda jadi tak best bila website perlahan.

Saya boleh tunjukkan cara untuk buat website anda load sepantas 1 – 3 saat tanpa hal teknikal yang melecehkan.

Mudah je, cuma ambil masa 15 minit!

Bonus #3 (Bernilai RM200)

Strategi Content Marketing Untuk Website

Dalam chapter bonus yang ketiga, anda akan belajar Strategi Konten Marketing untuk tarik hot traffic dari Google masuk ke website anda secara percuma! 

Saya akan berikan penerangan beserta contoh ayat untuk bantu anda rancang kempen content marketing untuk bisnes anda nanti.

Anda juga boleh gunakan strategi konten ni untuk tarik organic traffic di social media.

Bonus #4 (Bernilai RM97)

Live support di Telegram

Anda perlukan bantuan selepas daftar atau nak tanya soalan masa tengah bina sales page anda nanti?

Saya dan 2 orang rakan yang ada dalam group Facebook™ dan Telegram akan bantu anda dengan sebarang masalah atau soalan berkaitan KSF. 🤝

Moneyback Guarantee 30 Hari! 👍🏻

Anda akan dilindungi oleh polisi jaminan pemulangan wang selama 30 hari! Kalau saya gagal bantu anda bina sales page yang high converting & profesional, saya akan pulangkan semula setiap sen yang anda telah laburkan pada saya tanpa soalan lanjut.

Convert Lebih Ramai Pelanggan & Buat Jualan Di Website Secara Konsisten! 🚀

Belajar seni bina Copywriting, Sales Page & Funnel yang berimpak untuk tingkatkan jualan dan ROAS iklan anda.

Klik daftar sekarang untuk dapatkan Kit Sales Page dan akses ke konten penuh beserta bonus – bonus ekslusif di members area. 👇

PROMO 20% OFF

Kit Sales Funnel

Sales page, funnel LENGKAP & teknik pemasaran untuk boost conversions.

HARGA AKSES:

RM200

HARGA ASAL

RM250

PROMO 25% OFF

Kit Sales Page

Tutorial bina copywriting & sales page
LENGKAP

HARGA AKSES:

RM150

HARGA ASAL

RM200

Soalan Lazim

Perlukan maklumat lanjut sebelum dapatkan Kit Sales Page? Jawapan soalan lazim di bawah mungkin boleh bantu anda buat keputusan 😄

Antara kategori bisnes yang sesuai untuk guna KSP ialah fesyen, kecantikan, kesihatan, barang & pakaian bayi, permainan, hobi, perhiasan & alatan rumah, binatang peliharaan, aksesori kenderaan, gajet, barangan sukan, ejen hartanah, ejen insuran, ejen coway & cuckoo, produk digital & perkhidmatan.

Saya dah guna formula ni dalam 16 niche yang berbeza untuk bina sales page yang high converting untuk syarikat saya, students dan juga clients!

Saya belajar dari jalan yang susah, langar dinding bertahun – tahun untuk dapatkan formula yang betul untuk bina sales page yang convert.

Sebab itu saya nak kongsikan formula ini dengan usahawan seperti anda supaya anda juga boleh bina sales page dengan pantas.

Panduan ini bukan sahaja untuk produk atau servis yang boleh selesaikan masalah, tapi saya juga dah guna untuk bisnes kurma (makanan), fashion dan general ecom products yang lain.

KSP ialah 100% battle tested, proven & repeatable formula yang dah berjaya hit RM100k+ sebulan.

Anda tak perlu mula dari 0 atau buang masa dekat testing perkara yang tak convert. Mula dari pengalaman dan apa yang dah berkali – kali membuahkan hasil.

ARTvertising! Ini ialah apa yang anda akan belajar dalam KSP. Anda bukan sahaja akan pandai buat sales page yang convert, tapi anda juga akan buat brand anda nampak lebih profesional, serius dan lebih dipercayai dimata pelanggan.

  1. Video Tutorial – Penerangan yang jelas, ringkas dan padat melalui video yang dihasilkan secara profesional dan berkualiti tinggi. (pro studio equipment)
  2. Nota penerangan – Penjelasan yang jelas supaya anda tidak terlepas apa – apa blindspots.
  3. Formula copywriting untuk sales page beserta contoh ayat. Saya akan terangkan susunan (flow), formula untuk hook, headlines dan penerangan untuk setiap section secara step by step.
  4. Template Sales page – Dah siap design, anda cuma perlu klik sahaja untuk upload. Struktur dan section dalam sales page ni dibina mengikut susunan dari formula sales page dalam KSP.
  1. Customer Avatar
  2. Core & Godfather offer
  3. Wholecake funnel
  4. Formula Copywriting (Produk & servis selesaikan masalah)
  5. Contoh Sales Page (general ecom, produk makanan).
  6. Domain,Hosting & WP
  7. Tutorial Bina Sales page
  8. Strategi & Skrip upsell
  9. Conversions Booster
  10. Boost Web Speed
  11. Content Marketing
  12. Case Study Facebook Ads
  13. Tutorial Facebook Ads
  14. Bina Shopping Cart
  15. Woocommerce (part II)

Lepas selesai buat pembayaran, anda akan di bawa ke members area untuk akses konten video, nota, template dan formula.

Saya juga akan hantar link untuk login ke members area melalui emel.

Ini untuk memudahkan anda ‘jump’ ke members area untuk akses konten video dan nota pada masa akan datang.

Pada masa akan datang, anda boleh login menggunakan maklumat yang anda dah tetapkan semasa proses pendaftaran / pembayaran.

 Jika terlupa password, anda boleh request di login page dan update semula kepada yang baru di profile settings (members area).

Selepas sertai KSP, anda akan dilindungi dengan polisi 30 day moneyback guarantee. Kalau saya gagal bantu anda bina sales page yang high converting & profesional, saya akan pulangkan semula setiap sen yang anda telah laburkan pada saya tanpa soalan lanjut.

Harga penuh KSP ialah RM200. Jika anda berjaya menjadi 300 pembeli terawal, anda boleh dapatkan panduan lengkap beserta bonus – bonus hangat pada harga RM150 sahaja (25% OFF).