Khas Untuk

Strategi untuk maksimakan conversions & Letupkan jualan dengan facebook ads

Tonton video di bawah untuk tahu lebih lanjut tentang Max Conversions.

RM581k dalam masa 6 minggu dengan Website Ecommerce, conversion Ads & Fast Scaling Method

Screenshot di atas dikongsi oleh Tuan Dzulfakar semasa beliau jalankan kempen Facebook Ads untuk perniagaan dalam niche fesyen.

Beliau kena hit target RM600k dalam masa 6 minggu.

2 April 2020 – Mula buat testing dalam skala kecil.

13 May 2020 – Total sales dari awal April dah RM581k, lagi sikit nak hit target.

“So far, scaling method dan steps kau paling profitable & selamat”

Dzulfakar Abdul Halim, Setapak.

P/S: Sales mendatar 3 hari (awal May) sebab website terpaksa pindah ke hosting yang lebih besar. Rekod jualan sebenar lebih dari RM700k.

Pernah tak lepas anda tambah bajet, iklan meletop dan cost per purchase jadi mahal?

Anda ada beberapa winning adsets yang tengah sedap buat jualan.

Disebabkan anda nak lebih ramai pelanggan, anda tekan lagi bajet ads ni.

Dengan harapan sales anda akan berganda.

Tapi lepas naikkan bajet, sales drop dan cost per purchase jadi mahal.

Anda dah ubah audience, gambar dan headline tapi terciduk jugak.

Kadang – kadang, nak spend lebih dari RM1000 pun susah.

Macam mananya nak capai target jualan besar? Asal tambah bajet je, sangkut.

Lama – lama, business pun tutup sebab tak ada sales & duit iklan kering.

Beza marketer profesional dan amatur ialah pro sentiasa tahu apa yang perlu dibuat dalam situasi kritikal di atas.

Nak iklan terus profitable dan jualan makin bertambah lepas scale bajet iklan Facebook Ads?

Yang pertama, kenali metrik dan target cost per purchase produk supaya anda tahu bila kena tambah bajet atau tutup iklan.

Fasa awal iklan ialah fasa untuk kenalkan pixel dengan profile bakal pelanggan kita.

Untuk dapat sales dengan cepat pada kos yang rendah, mula dengan warm audience (kolam kecil) sebagai targeting.

Dalam fasa awal ni juga, kita akan split test ad creative.

Bila dah tahu ayat iklan dan gambar mana yang bagi results, buat iklan baru.

Start small dan test interests baru.

Bila dah jumpa iklan yang profitable, scale bajet secara horizontal.

Lepas pixel dah collect data purchase yang cukup, barulah senang dia nak cari pelanggan kita dalam kolam yang lebih besar nanti.

Tak boleh terus spend besar, kena tahu struktur iklan dan steps untuk scaling.

Convert lebih ramai pelanggan & letupkan jualan Facebook ads dengan max conversions

Asas Max Conversions dibina dari kaedah pengiklanan yang dah terbukti berkesan selama 121 tahun. Struktur iklan dan fasa scaling dalam panduan ini akan bantu anda convert lebih ramai pelanggan dengan mudah. Berikut adalah 9 perkara penting yang anda akan belajar dalam Max Conversions.

Pixel & Optimization

Fahami bagaimana pixel memainkan peranan besar  semasa scaling dan belajar proven steps untuk latih pixel anda.

Struktur Conversion Ads

Struktur conversion ads yang bagi ROAS paling tinggi (berdasarkan eksperimen) untuk iklan split test, main ads dan retargeting. 

Copywriting Memukau

Belajar bagaimana untuk tulis ayat iklan yang boleh buat target audience anda terpukau, klik pada link dan beli produk anda.

Teknik Split Testing

Teknik pantas dan menjimatkan kos untuk buat split test supaya dapat mula kempen utama dan scale up bajet dengan segera.

Metrik & Indikator Iklan

Kenali metrik dan indikator penting supaya anda jelas dengan keputusan untuk tambah bajet, update setting atau tutup iklan.

Fast Scaling Method

Blueprint untuk spend bajet iklan yang besar pada Facebook ads sambil tingkatkan jualan dan kekalkan ROAS yang tinggi.

Ads Management

Cara untuk troubleshoot, optimize dan urus iklan apabila situasi yang tak diinginkan seperti ‘iklan tak hasilkan jualan’ terjadi.

Strategi Jualan

Bukan Facebook Ads sahaja, tapi anda juga akan belajar strategi dan trik untuk tingkatkan angka jualan dengan berkesan.

Teknik Evergreen

Struktur dan strategi evergreen yang boleh digunakan sepanjang tahun untuk semua iklan yang melibatkan scaling dan conversions.

Instagram Funnel

Map lengkap untuk bina brand di Instagram, tarik followers berkualiti dan convert mereka jadi pelanggan melalui evergreen funnel.

Isi Kandungan

Max Conversions ialah shortcut untuk anda lebih mahir dengan Facebook Ads dan telah disusun dengan teliti secara step by step. Kelas video ini lengkap dengan tutorial, penerangan dan contoh yang mudah difahami. Ianya bukan lah kelas video 6 jam yang memeningkan sampai anda tak tahu nak mula di mana.

Video Penerangan

Video penerangan berserta contoh yang mudah difahami supaya anda jelas dengan setiap langkah yang kita buat. Lengkap dengan format yang anda boleh tiru dan terus gunakan pada business anda.

Video Tutorial

Tutorial video step by step dari A – Z untuk bina iklan Facebook yang meletup dengan jualan. Dari setup pixel, custom audience, conversion ads, metrik hinggalah ke peta lengkap untuk scaling.

Online Coaching

Selepas mendaftar, sertai group Facebook atau Whatsapp khas untuk members dan dapatkan bantuan tentang masalah atau situasi yang anda alami dengan Facebook Ads.

Khas untuk usahawan yang sibuk

6 topik utama yang ringkas, padat dan direct to the point untuk bantu anda khatam dan mahir dalam masa kurang dari 1 jam. Tak meletihkan, lepas hadam anda boleh terus buat dan lihat hasil iklan yang lebih baik.

Pixel & Conversions

Penerangan bagaimana pixel bantu dapatkan pelanggan semasa scaling, cara untuk buat pixel jelas dengan profile bakal pelanggan dan tutorial untuk setup.

Custom Audience & Targeting

Bina senarai custom audience yang kita perlu ada untuk buat iklan split test, iklan utama dan retargeting.

5 kategori interest untuk cari ‘hungry buyers’ dalam setiap market dan bagaimana untuk gali targeted interest yang relevan dengan banyak.

Ad Copywriting

Format ayat iklan memukau berserta contoh untuk hasilkan ad copy untuk iklan utama dan retargeting.

Hasilkan variasi ayat iklan versi panjang dan pendek dengan cepat untuk tujuan split testing.

Conversion Ads

Fahami struktur yang kita akan guna untuk bina iklan utama, retargeting dan buat split testing.

Tutorial lengkap dan jelas secara step by step untuk bantu anda buat iklan conversions yang profitable.

Angka bajet yang sesuai untuk mulakan iklan supaya dapat hasil yang cepat untuk mulakan ‘move’ yang seterusnya.

Fast Scaling Method

Metrik untuk bantu anda pastikan kempen mana yang anda perlu tambah bajet, ubah atau tutup.

Strategi dan langkah step by step untuk scale up bajet iklan dari mula hingga 4 angka sehari sambil maintain ROAS yang positif. 

Kenali ‘magic number’ untuk gandakan bajet supaya kempen anda kekal profitable dan jualan makin bertambah.

Strategi Jualan

Sales Booster aka strategi untuk skyrocket jualan dengan berkesan.

  • Cara guna socialproof & scarcity untuk boost jualan.
  • Strategi untuk tingkatkan nilai pembelian & buat pelanggan beli lebih dari 1 unit.
  • Cara nak selamatkan 10 – 25% dari total sales yang ‘hilang’.
  • Hack: Cara guna testimoni pelanggan untuk tingkatkan followers dan jualan.

Modul Instagram Funnel

Peta lengkap untuk bina brand di Instagram, tarik followers berkualiti dan convert pelanggan melalui evergreen conversion funnel. Modul ini  khas untuk peserta yang daftar pakej PRO dan Hustler sahaja.

Topik utama yang anda akan pelajari dalam Instagram Funnel:

  • Cara untuk setup dan jadikan profile Instagram anda sebagai pukat untuk tarik potential buyers.
  • Jenis konten yang anda perlu post di profile untuk dapatkan trust supaya target audience berminat dan yakin untuk membeli dari anda.
  • Cara naikkan followers yang super targeted dan berminat dengan produk yang anda jual.
  • Instagram Funnel: Fahami customer journey di Instagram. Belajar strategi untuk tarik loyal followers, potential buyers dan convert mereka jadi pelanggan.
  • Format ayat iklan memukau untuk tangkap perhatian audience di Instagram, buat mereka baca tentang produk dan buat pembelian.
  • Formula iklan story untuk jana banyak swipe up dan conversion.
  • Cara untuk setting iklan conversion utama dan retargeting.

Yuran pendaftaran Max Conversions:

RM200

Pendaftaran dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit
Saat

Sertai waiting list untuk dapatkan notifikasi tentang pembukaan pendaftaran

Untuk soft launch pada 5 Oktober (Isnin) ini, saya akan buka pendaftaran Max Conversions dari pukul 9 PM hingga 12 AM sahaja. Isi borang di bawah untuk sertai waiting list dan terima notifikasi apabila pendaftaran dibuka.

daftar sekarang untuk akses konten penuh max conversions & Fast Scaling Method!

Max Conversions ialah kelas online untuk bantu anda convert lebih ramai pelanggan & letupkan jualan dengan conversion ads.

Anda juga akan belajar cara untuk scale up dan urus bajet Facebook Ads yang besar sambil tingkatkan jualan dan kekalkan ROAS yang tinggi.

Lepas ni anda boleh hit target baru dan tak stuck dekat takuk lama lagi sebab iklan dah tak ‘sangkut’ lepas naikkan bajet. 

Kalau anda usahawan yang nak consume ilmu dengan cepat sebab nak terus implement strategi dan buat perubahan dalam business, pilih pakej di bawah dan daftar sekarang untuk akses konten penuh Max Conversions!

Marketer

Course Facebook Ads Lengkap
RM 200
  • Max Conversions
  • Fast Scaling Method
  • Strategi Jualan
  • Facebook Group

Hustler

+ Whatsapp Group Coaching
RM 497
  • Max Conversions
  • Fast Scaling Method
  • Strategi Jualan
  • Facebook Group
  • Whatsapp Group Coaching

Marketer

Course Facebook Ads Lengkap
RM 200
  • Max Conversions
  • Fast Scaling Method
  • Facebook Group

PRO

+ Instagram Funnel
RM 297
  • Max Conversions
  • Fast Scaling Method
  • Facebook Group
  • Instagram Funnel

Hustler

+ Whatsapp Group Coaching
RM 497
  • Max Conversions
  • Fast Scaling Method
  • Facebook Group
  • Instagram Funnel
  • Whatsapp Group

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk dapatkan maklumat lanjut sebelum membuat keputusan untuk menyertai Max Conversions.

Antara kategori yang sesuai untuk guna Max Conversions ialah fesyen, kecantikan, kesihatan, barang & pakaian bayi, permainan, hobi, perhiasan & alatan rumah, binatang peliharaan, aksesori kenderaan, gajet, barangan sukan, ejen hartanah, ejen insuran, ejen coway & cuckoo, produk digital & perkhidmatan.

Jika anda perlukan bantuan selepas mendaftar, anda boleh tanyakan soalan kepada saya di group Facebook rasmi Conversion Hackers.

Untuk yang mendaftar dengan pakej Hustler, anda boleh berbincang dengan saya dan members lain secara live dalam group Whatsapp.

Tidak, anda cuma perlu bayar sekali sahaja untuk akses konten Max Conversions. Konten baru akan ditambah secara percuma tetapi akses terhad kepada jenis pakej.

Selepas pendaftaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke learning portal di mana anda boleh akses kesemua video dan workbook. 

Pada masa akan datang, anda boleh akses ke portal Max Conversions dengan menggunakan login details dan password yang anda tetapkan semasa proses pendaftaran.

Scroll to Top