Nak Belajar bina website dengan bajet RM220?

Dalam kelas Minisite PRO, anda akan belajar bina website lengkap dengan ecommerce, custom sales page, blog profesional dan upsell page

Adakah anda mengalami masalah seperti...

Kekurangan bajet

Anda tak cukup bajet untuk upah designer buatkan website profesional untuk produk atau servis anda.

Tidak mahir

Anda tidak tahu format untuk bina website profesional yang boleh convert visitors jadi pelanggan.

Sales 'tersangkut'

Anda dah bertahun – tahun guna Facebook Ads sahaja, tak pernah guna Google Ads atau sistem upsell.

Kenapa usahawan yang ada minisite buat lebih banyak jualan dari yang tak ada website?

Tugas website bukan sahaja buat brand anda tampil dengan lebih professional tetapi membantu anda sampaikan mesej penting tentang produk kepada audience dengan lebih jelas. Secara tidak langsung, ia memberikan impak besar kepada jualan online.

Anda juga boleh menggunakan kelebihan tracking code seperti FB pixel dan Google analytics untuk analyze dan optimize iklan anda supaya dapat berikan Return On Ad Spend yang lebih baik.

Selain Facebook, usahawan yang ada minisite juga membawa trafik masuk ke website mereka dari Google Ads, Youtube Ads, email marketing dan blog. Di Facebook, anda cari audience (push). Di Google pula, audience yang cari anda untuk penyelesaian (pull). 

Manakala blog dan email marketing pula adalah strategi yang akan memberikan pulangan berlipat kali ganda untuk brand anda dalam jangka masa panjang. Website ialah pelaburan, bukan perbelanjaan.

Minisite PRO

Kelas video online step by step untuk bantu anda bina website professional dengan bajet RM220 sahaja termasuk hosting. Tak perlu mula dari scratch, custom template untuk setiap page sudah disediakan. Cuma perlu upload, drag and drop dan klik untuk update konten.

Ecommerce

Uruskan produk dan jualan dengan sistem Woocommerce. Unlimited products dengan custom shop dan product page.

Custom Sales Page

Template long form sales page dan format copywriting yang dah berjaya buat sekurang – kurangnya 5 angka sebulan.

Payment Gateways

Integrate shop page Woocom atau custom sales page anda dengan SenangPay, Billplz, OrderSini atau Onpay.

Blogging Platform

Sebarkan info berguna yang menarik tentang manfaat produk anda melalui blog untuk tarik targeted visitors dan pelanggan baru.

Sistem Upsell

Tingkatkan average order value dan return on ad spend anda dengan menambah sistem upsell ke dalam sales funnel.

Pro Tools Included

Premium tools seperti Astra dan Elementor PRO akan disediakan untuk bantu anda bina website dengan mudah dan pantas.

Chapter dalam Minisite Pro

Misi kelas 1 jam 40 minit ini adalah untuk bantu anda siapkan website dalam masa 1 hari sahaja walaupun anda tak pernah buat website. Anda juga akan diberikan premium theme, plugins dan template sales page yang saya bina sendiri berdasarkan proven format untuk convert visitors jadi pelanggan.

CHAPTER 1

Domain, Hosting & WordPress

CHAPTER 2

Theme & Plugins Setup

CHAPTER 3

Woocom & Payment Gateways

CHAPTER 4

Products & Woocom Pages

CHAPTER 5

Custom Sales Page

CHAPTER 6

Custom Blog & Post Page

CHAPTER 7

Custom Header & Footer

CHAPTER 8

Plugin For Tracking Code

CHAPTER BONUS

Custom Upsell Page

Pendaftaran Naik Ke RM250 Dalam Masa:

Daftar sekarang, RM150 sahaja!

Belajar bina minisite lengkap dengan ecommerce, custom sales page, upsell page dan blog professional dengan bajet RM220 sahaja. Hanya drag and drop, click to edit. Daftar di bawah untuk sertai Minisite PRO sekarang.

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda dapatkan maklumat lanjut untuk buat keputusan sebelum menyertai kelas online Minisite PRO.

Saya akan berikan template sales page, format copywriting dan premium tools yang digunakan pada www.baemashrawi.com dalam Minisite PRO.

Sales page yang anda tengah baca ni adalah contoh hasil dari template dan format Minisite PRO. Saya dah buatkan semua untuk anda. Tinggal upload, drag and drop and klik to edit untuk update konten anda. 

Kita akan bina website menggunakan platform WordPress. Untuk theme dan web builder, kita akan guna Astra PRO dan Elementor PRO. Kedua – dua tools ni bernilai RM400 tapi anda dapat free je.

Kalau dah ada domain & hosting, anda cuma perlu belanjakan RM150 pada course Minisite PRO untuk dapatkan tutorials dan premium tools untuk launch website anda.

Kalau belum ada, saya akan tunjukkan cara untuk setup hosting dan domain pada harga RM70.

Jadi, total yang anda perlu belanjakan ialah RM150 atau RM220 max.

Pembayaran RM150 adalah sekali seumur hidup sahaja. Tiada hidden fees.

Untuk tools seperti Astra & Elementor, anda cuma perlu bayar RM50 untuk yuran pembaharuan tahunan.

Course Minisite PRO distruktur khas untuk beginner dan intermediate wordpress developer. Hanya drag and drop dan click to edit.

Tiada masalah langsung walaupun anda tak pernah bina website sendiri sebelum ini. Saya dah susun video tutorial secara step by step untuk guide anda dari scratch hingga ke launching phase, page by page. 

Kalau buat betul – betul, 1 hari je boleh siap.

Bantuan selepas pembelian akan diberikan melalui FB group tertutup Minisite PRO. Jika perlu, tutorial video juga akan ditambah untuk membantu anda bina website perniagaan tanpa masalah.

Selepas pembayaran selesai, anda akan diberikan link untuk register ke portal Minisite PRO. Di sana, anda boleh tonton tutorial video dan download files seperti theme, plugins, templates dan format copywriting.