[Register] Courses

[31 DISEMBER] 30% OFF UNTUK SEMUA PENDAFTARAN KELAS ONLINE

Diskaun New Year akan bermula pada 31 Disember (Selasa) dari pukul 10 AM hingga 11:59 PM sahaja

Tawaran Berakhir dalam masa:

Hari
Jam
Minit
Saat

Antara kelas online yang anda boleh sertai dengan harga pendaftaran 31 Disember

CONVERSION HACK

Conversion Hack ialah sebuah mini class di mana anda akan belajar teknik bina shortcut dalam marketing untuk dapatkan lebih ramai pelanggan pada kos yang lebih rendah dalam masa yang singkat.

AUTOPILOT CONVERSION

Panduan video untuk bantu anda buat marketing dan jana jualan secara autopilot melalui email. Belajar susun strategi follow up untuk convert prospek jadi pelanggan dalam masa 7 hari.

GAME PLAN

Asas marketing masih sama, yang berubah hanyalah teknologi dan cara mesej kita disampaikan. Dalam Game Plan, anda akan belajar tentang 3 fasa funnel Facebook Ads untuk convert lebih ramai prospek jadi pelanggan dengan efektif.

MINISITE PRO

Dalam Minisite PRO, anda akan belajar bina website ecommerce dan minisite dengan pantas, mudah & murah menggunakan format copywriting dan template website  yang dah berjaya jana jualan 5 angka sebulan.

GAME PLAN X

Game Plan X ialah ultimate step by step guide tentang strategi untuk scale kempen Facebook Adsdari 0 – 5 angka sehari dengan konsisten tanpa rugi. Anda akan belajar 4 fasa scaling dalam GPX iaitu pond, lake, ocean dan deep sea scaling.

GAME PLAN BUNDLE

Dapatkan all in one access kepada Facebook Ads Game Plan dan Game Plan X dengan diskaun 20% dalam Game Plan Bundle.

AUTOPILOT BUNDLE

Dapatkan all in one access kepada Autopilot Conversion dan Minisite PRO dengan diskaun 20% dalam Autopilot Marketing Bundle. 

ALL IN ONE STUDY PACK

Dapatkan all in one access kepada Autopilot Conversion, Minisite PRO, Facebook Ads Game Plan dan Game Plan X dengan diskaun 23% dalam All In One Study Pack. 

CUSTOM BUNDLE PACK

Bundle Packs sedia ada tidak menepati keperluan anda? Hubungi saya melalui form di bawah dan maklumkan tentang program online yang anda perlukan. 

Saya akan berikan special link dengan diskaun khas untuk Custom Bundle Pack anda. Diskaun bundle pack (20%) hanya akan diberikan jika anda daftar lebih dari 1 program dalam satu masa.