KELAS DIGITAL MARKETING UNTUK USAHAWAN ONLINE

Semua kelas online di bawah ialah hasil daripada pengalaman dan eksperimen saya dalam bidang marketing sejak 2013. 100% battle tested & actionable methods dimana anda boleh terus praktik ke dalam perniagaan anda setelah selesai proses pembelajaran.

MAX CONVERSIONS

Belajar strategi conversion ads dan teknik scaling untuk maksimakan conversions sambil tingkatkan jualan dan kekalkan ROAS positif.

10X LAUNCH FUNNEL

Dalam 10X Launch Funnel, saya akan kongsikan strategi launch yang saya guna untuk hit 14.5X ROAS dengan Facebook Ads dalam masa 6 hari.

EMAIL MARKETING BLUEPRINT

Email Marketing Blueprint ialah tutorial lengkap untuk bantu anda setup sistem email marketing untuk bisnes anda. Kelas ini khas untuk newbie yang nak mahir dengan automated follow up sistem melalui email.

FACEBOOK ADS GAME PLAN

Asas marketing masih sama, yang berubah hanyalah teknologi dan cara mesej kita disampaikan. Dalam Game Plan, anda akan belajar tentang 3 fasa funnel Facebook Ads untuk convert lebih ramai prospek jadi pelanggan dengan efektif.

CONVERSION HACK

Conversion Hack ialah sebuah mini class di mana anda akan belajar teknik bina shortcut dalam marketing untuk dapatkan lebih ramai pelanggan pada kos yang lebih rendah dalam masa yang singkat.

ALL IN ONE STUDY PACK

Dapatkan all in one access kepada Autopilot Conversion, Minisite PRO, Facebook Ads Game Plan dan Game Plan X dengan diskaun 28% dalam Study Pack. 

CUSTOM BUNDLE PACK

Bundle Packs sedia ada tidak menepati keperluan anda? Hubungi saya melalui form di bawah dan maklumkan tentang program online yang anda perlukan. 

Saya akan berikan special link dengan diskaun khas untuk Custom Bundle Pack anda. Diskaun bundle pack (20%) hanya akan diberikan jika anda daftar lebih dari 1 program dalam satu masa.