[Ramadhan] 30% OFF

KELAS DIGITAL MARKETING UNTUK USAHAWAN ONLINE

Semua kelas online di bawah ialah hasil daripada pengalaman dan eksperimen saya dalam bidang marketing sejak 2013. 100% battle tested & actionable methods dimana anda boleh terus praktik ke dalam perniagaan anda setelah selesai proses pembelajaran.

10X LAUNCH FUNNEL

Dalam 10X Launch Funnel, saya akan kongsikan strategi launch yang saya guna untuk hit 14.5X ROAS dengan Facebook Ads dalam masa 6 hari.

MINISITE PRO

Dalam Minisite PRO, anda akan belajar bina website ecommerce dan minisite dengan pantas, mudah & murah menggunakan format copywriting dan template website  yang dah berjaya jana jualan 5 angka sebulan.

FORMULA AYAT IKLAN

Dapatkan 8 format copywriting yang lengkap dengan fill in the blank template dan contoh ayat iklan untuk bantu anda hasilkan copywriting yang berstruktur dan mengandungi mesej yang jelas.

EMAIL MARKETING BLUEPRINT

Email Marketing Blueprint ialah tutorial lengkap untuk bantu anda setup sistem email marketing untuk bisnes anda. Kelas ini khas untuk newbie yang nak mahir dengan automated follow up sistem melalui email.

AUTOPILOT CONVERSION

Autopilot Conversion ialah program untuk bantu anda buat marketing dan jualan secara autopilot melalui email marketing. Belajar bagaimana untuk susun strategi dan follow up sequence untuk convert prospek jadi pelanggan dalam masa 7 hari.

ALL IN ONE STUDY PACK

Dapatkan all in one access kepada Autopilot Conversion, Minisite PRO, Facebook Ads Game Plan dan Game Plan X dengan diskaun 23% dalam All In One Study Pack. 

CUSTOM BUNDLE PACK

Bundle Packs sedia ada tidak menepati keperluan anda? Hubungi saya melalui form di bawah dan maklumkan tentang program online yang anda perlukan. 

Saya akan berikan special link dengan diskaun khas untuk Custom Bundle Pack anda. Diskaun bundle pack (20%) hanya akan diberikan jika anda daftar lebih dari 1 program dalam satu masa.