Khas untuk wanita yang inginkan kulit lebih sihat, bersih & glowing secara natural

ForeverGlow menyelesaikan masalah jerawat dan tona wajah tidak sekata dengan berkesan.

"Dah takda bintik - bintik kecil timbul lepas makeup!"

Jerawat pasir dah hilang, dah takde bintik - bintik kecil timbul lepas pakai makeup, bestnya!
iszun
23, Subang Jaya
Kulit Ainul breakout haritu sebab stress, now jerawat pun dah kecut, tinggal parut je. Tak sangka makin better.
Ainul khan
27, Kuala Lumpur
Okay sangat, kulit akak abit oily dekat t-zone. Basuh lepas 20 minit, muka rasa bersih n lega rasa kulit ni.
ming
35, Shem wey

ForeverGlow Dead Sea Mud Mask

Khas untuk menghapuskan jerawat dan merawat tona wajah tidak sekata. ForeverGlow membersih jauh ke dalam lapisan kulit dan menyerap kotoran, toksin dan sel kulit mati untuk menaikkan seri wajah anda. Di bawah ialah sebab utama ForeverGlow menjadi pilihan wanita yang inginkan kulit lebih sihat, bersih dan glowing.

Mengecutkan Jerawat

Kandungan garam Dead Sea hampir 10 kali lebih tinggi dari laut biasa. Ia membantu untuk mematikan kuman dengan berkesan dan mengecutkan jerawat dengan pantas.

Merawat Tona Wajah Tidak Sekata

Semasa mengering, ForeverGlow mask menyerap toksin, kotoran dan sel kulit mati untuk menaikkan seri wajah anda & merawat tona kulit yang tidak sekata.

Melembapkan kulit

Melembut dan tidak mengeringkan kulit. Ramai diantara pelanggan kami mempunyai masalah kulit sensitif. Setakat ini, mereka gembira dan sangat berpuas hati dengan hasil selepas menggunakan ForeverGlow.

Mengawal Kadar Minyak

Dead Sea Mud mengawal kadar minyak (sebum) pada muka terutamanya di bahagian T-zone. Tidak perlu risau tentang masalah muka berminyak dan clogged pores yang menyebabkan jerawat lagi.  

Mengecilkan Pori

Dead Sea Mud menstabilkan pH, meningkatkan keanjalan kulit dan menaikkan seri wajah dengan membersihkan pori yang tersumbat & mengecilkan pori terbuka.

Memudarkan Parut Jerawat

Guna ForeverGlow dengan konsisten (3 kali seminggu) untuk hapuskan sel kulit mati pada wajah, anda akan lihat perubahan dimana parut jerawat akan menjadi semakin pudar.

Cara Penggunaan ForeverGlow Mask

Cara paling mudah dan cepat untuk pakai ForeverGlow mask.

Step 1:

Cuci muka dengan facial wash. Bila dah selesai, lap muka dan pastikan kulit kita lembap dan tidak terlalu kering.

Step 2:

Guna berus untuk kacau ForeverGlow. Kemudian, sapu dan ratakan mask di permukaan muka. Tidak perlu terlalu tebal dan elakkan dari terkena mata.

Step 3:

Tunggu 15 – 20 minit untuk mask kering. Kemudian, basahkan sedikit tapak tangan dan exfoliate dengan perlahan – lahan dalam circular motion.

Step 4:

Cuci muka untuk bersihkan kotoran dan sel kulit mati yang diserap oleh mask. Selepas tu, anda akan rasa kulit anda lebih bersih, lembut dan glowing!

Bahan & Kandungan

Dihasilkan dari 100% bahan natural.

Dead Sea Mud

Kandungan nutrien dan mineral yang tinggi memudahkan proses penyingkiran sel – sel kulit mati dan mempercepat proses penggantian sel baru. Dead sea mud digunakan khusus untuk merawat tona kulit tidak sekata, kulit kusam dan mengawal minyak berlebihan pada wajah. Kandungan garam laut mati yang tinggi menghapuskan bakteria sekaligus mengecutkan jerawat dengan berkesan.

Kaolin Clay

Bersifat lembut dan neutral, sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering dan sensitif. Dengan penggunaan yang konsisten, kaolin mampu merangsang sel kulit untuk mencerahkan kulit dan mengembalikan tona wajah semula jadi anda.

Bamboo Charcoal Powder

Membantu mengecilkan pori-pori dan mengawal kadar minyak pada kulit. Ia juga merawat masalah jerawat, membersihkan kulit dengan baik serta menyembuhkan iritasi atau luka pada kulit wajah.

Aloe Vera

Aloe vera mengandungi air, nutrient dan vitamin yang mempunyai pelbagai manfaat untuk kulit. Ia juga mampu merawat masalah kulit kering dan mengembalikan kelembapan pada kulit wajah.

Rose Water

Memberi kesegaran dan melembutkan tekstur kulit wajah. Bersifat anti-septik, anti-oksidan dan anti-bakteria untuk mengelakkan iritasi. Ia mengandungi vitamin A, C dan E yang sangat baik untuk kulit.

Grape Seed Oil
Bersifat anti-oksidan dan mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berlebihan. Selain itu, ia juga meratakan tona kulit yang tidak sekata dan menggurangkan risiko hiperpigmentasi.

"Jerawat terus kecut dan tak sempat jadi besar!"

Sara pakai mask 3 hari lepas n semalam, terus kecut tau jerawat tu n tak sempat jadi besar. Takda rasa macam nak naik baru.
Sara
25, Subang Jaya
Rasa fresh lepas pakai mask ni. Blemishes kat muka pun dah kurang sikit. Paling penting muka rasa soft dan bersih sangat. Love it!
Alie
25, Damansara
Baru pakai lepas isyak tadi. Kulit rasa fresh dan bersih especially dkat t-zone area. Okay sangat and best sebab texture dia tak kasar.
Elle
21, Petaling Jaya

14 Days Moneyback Guarantee

Kami yakin produk kami mampu untuk membantu anda dapatkan kulit yang lebih sihat dan glowing. Jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian ForeverGlow Mask, kami akan pulangkan semula wang anda dalam tempoh 14 hari selepas penghantaran.

Kulit lebih sihat, bersih & glowing secara natural dengan ForeverGlow Mask

RM69.00

Diskaun 28% terhad untuk hari ini (23/10/2021) sehingga jam 12 AM!

Pilih salah satu pakej di bawah dan dapatkan ForeverGlow mask anda sekarang. Harga kembali ke RM69 dalam masa:

Jam
Minit
Saat

Me-Time Party! 

RM49

1 jar ForeverGlow

Jimat 28% Off

Free 1 Brush

Free Drawstring Bag

Bestfriends Bundle!

RM88

2 jars ForeverGlow

Jimat 36% Off

Free 2 Brushes

Free 2 Drawstring Bags

Girls Night Bundle!

RM117

3 jars ForeverGlow

Jimat 43% Off

Free 3 Brushes

Free 3 Drawstring Bags

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk dapatkan ForeverGlow? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Dead sea mud iaitu bahan utama dalam ForeverGlow mengandungi pelbagai nutrisi dan vitamin untuk mengembalikan kelembapan kulit wajah. Ia juga mampu merawat kulit wajah untuk menjadi lebih bersih, lembut dan sihat.

Guna mask 3 kali dalam tempoh seminggu (selang sehari). Penggunaan terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit anda menjadi kering dan kurang lembap. Pastikan anda tidak memakai mask lebih daripada 20 minit.

Setiap jar ForeverGlow boleh bertahan selama satu bulan jika ia digunakan secara individu. Simpan pada suhu bilik untuk menggekalkan nutrisi mask tersebut.

Mask ini sesuai untuk digunakan oleh lelaki dan perempuan yang mempunyai masalah jerawat, tona wajah tidak sekata, masalah kering dan berminyak.

Anda boleh lihat kesan seawal 14 hari dengan penggunaan secara konsisten. Tetapi dengan pemakaian kali pertama, anda sudah boleh rasai perubahan pada kulit wajah.

Tidak berpuas hati selepas menggunakan ForeverGlow? Proses pemulangan wang atau penggantian akan diterima sekiranya produk tersebut dipulangkan semula kepada kami dalam masa 14 hari selepas tarikh penghantaran.