Khas untuk usahawan yang serius nak SKYROCKET jualan dan GROW bisnes produk digital.

Members Area untuk 'Lock' konten & urus jualan produk digital secara automatik! πŸš€

Nak Grow bisnes digital tapi perkara di bawah ni menghalang anda?

❌ Tak ada platform untuk β€˜lock’ konten video atau ebook dengan teratur dan selamat.

❌ Tak ada private area khas untuk ahli berdaftar dan paling melecehkan, anda kena approve peserta secara manual untuk akses konten dalam group.

❌ Sistem yang digunakan sekarang tidak teratur, tak boleh organize & tak boleh hadkan akses mengikut course yang mereka beli.

❌ Kena hantar link secara manual kepada peserta kelas lepas mereka buat pembayaran.

❌ Rasa kecewa bila link video anda dikongsi berleluasa dan boleh diakses oleh sesiapa sahaja walaupun dah set jadi ‘private’.

Sebagai seorang usahawan produk digital, saya faham yang anda mengalami masalah di bawah ni.. πŸ‘‡πŸ»

Mahal nak upah web designer untuk bina members area. Kalau ada pun tak simple dan mudah untuk diguna seperti yang anda nak.

Ada buat research pasal membership plugin tapi masih tak tahu nak mula dari mana sebab tak ada pengalaman.

Kos untuk DIY members area tinggi. Tu belum termasuk kos langgar dinding dan weeks of research untuk jahit semua perkara supaya berfungsi secara automatik.

Servis Bina Members Area

Uruskan jualan, akses & pendaftaran secara automatik untuk gROW bisnes digital anda! 😍

Anda ada passion, hobiΒ atau kepakaran yang boleh beri manfaat kepada orang ramai?

Jom bina akademi online anda sendiri untuk monetize minat & kepakaran anda sambil berikan impak yang positif pada komuniti!

Dengan servis bina Members Area, anda boleh mula jual produk digital secara profesional dan uruskan jualan secara automatik.

'Lock' semua modul & Training videos dalam Members Area khas!

Hanya yang dah buat bayaran sahaja yang boleh akses. Lepas ni anda tak perlu approve students secara manual untuk akses konten video dalam group. Anda juga dah tak perlu hantar link secara manual kepada pelanggan anda.

Sistem untuk register, login dan logout!

Peserta boleh daftar secara percuma atau kena beli pakej terlebih dahulu untuk dapatkan akses.

Lepas daftar, mereka boleh login dan akses konten training melalui desktop dan mobile devices.

Membership Levels & Akses

Create membership levels untuk produk digital anda.Β 

Ini ialah fungsi untuk hadkan akses ke halaman di Members Area mengikut level a.k.a courses yang pelanggan telah beli. Akses ni akan diberikan selepas pelanggan selesai buat pembayaran.Β 

Struktur & Halaman Lengkap Members Area

Saya akan sediakan struktur & halaman penting dalam untuk members area anda.

Saya dah siapkan design untuk mobile view sekali supaya pelanggan anda boleh akses konten dengan mudah melalui telefon.

Members Area (Home)

Dalam home page di Members Area, anda boleh letakkan info penting, modul, rules dan support group.

Learning Portal

Kalau anda ada banyak modul, boleh organize dan letakkan ‘pintu’ untuk ke online courses anda di halaman ni.

Chapters Area

Dalam page di bawah ni pula, anda boleh susun konten mengikut tajuk atau chapters.

Content Area

Dalam Content Area, anda boleh letakkan video, ebook atau downloadable files.

No Entry Notification

Page restricted access di bawah ni ialah notifikasi yang akan ditunjukkan kepada user apabila akaun mereka tak mempunyai akses untuk buka page di learning portal.

Contoh: Anda ada course A, B & C. Pelanggan anda cuma pernah beli course A sahaja. Jika dia buka page course B & C, dia akan di bawa ke page ni kerana tidak mempunyai akses.

9 Fungsi Penting Untuk bantu anda uruskan Members Area Secara Autopilot!

Struktur & halaman lengkap untuk bantu anda tingkatkan jualan dan grow business produk digital dengan pantas.

Berikan learning experience terbaik untuk komuniti anda. Susun konten ikut modul dan chapter, anda juga boleh tambah page yang anda nak menggunakan Elementor.

Lindungi konten anda supaya user tak boleh share dan pastikan video hanya boleh dimainkan di URL website anda sahaja.Β 

Anda boleh letak unlimited course dan terima unlimited students untuk sertai members area.

Intergrate dengan Woocom supaya anda boleh terima bayaran melalui Billplz, ToyyibPay dan lain – lain.

Urus pendaftaran, berikan akses mengikut levels dan terima bayaran secara automatik di members area.

Statistik lengkap untuk ahli berdaftar, membership levels dan jualan yang members area anda dah hasilkan.

Optimized untuk desktop, tablet & mobile display supaya users boleh akses konten di mana sahaja dengan mudah.

Integrasi dengan platform email marketing pilihan anda untuk hantar link login dan simpan database pelanggan.

6 Bonus Percuma bernilai RM1500, terhad untuk 10 usahawan terawal

βœ… Lesen Elementor PRO untuk 1 tahun dan boleh digunakan sehingga  tahun 2024.

βœ… Plugin Ultimate Membership PRO, lifetime usage. Tak perlu renewal.

βœ… Group Whatsapp Komuniti Usahawan Produk Digital.

βœ… Integrasi email marketing pilihan anda dengan sistem membership. Saya juga akan setup tag dan sediakan konten untuk sequence email ‘thank you’, ‘support’ dan ‘review’.

βœ… 3 x Template Sales Page khas untuk produk digital yang dah hasilkan jualan RM630k. Template ni juga boleh digunakan untuk bisnes perkhidmatan. Anda cuma perlu sediakan konten ayat dan gambar mengikut flow yang saya dah sediakan dalam template ni.

βœ… Private support & coaching melalui Whatsapp – Anda boleh dapatkan bantuan mengenai idea, strategi dan funnel untuk bantu anda tingkatkan lagi jualan produk digital.

PENTING: 6 bonus di atas terhad untuk 10 orang terawal sahaja. Jika terlepas, anda hanya akan dapat bonus 1, 2 & 3 sahaja.

Sila pilih pakej & isi form untuk bincang lanjut mengenai projek bina members area anda πŸš€

Selepas pilih pakej, anda akan di bawa ke halaman untuk isi form. Kemudian, saya akan hubungi anda melalui Whatsapp untuk berbincang lanjut mengenai projek anda. Servis ni limited jadi first come, first serve ya. Jumpa anda di Whatsapp untuk perbincangan lanjut! 😊

Starter

Complete Members Area
RM 1500
  • Members Area
  • Elementor PRO
  • Ultimate Membership PRO
  • Private Support
  • Integrasi Email

PRO

+ Sistem Affiliate
RM 1800
  • Members Area
  • Elementor PRO
  • Ultimate Membership PRO
  • Private Support
  • Integrasi Email
  • Sistem Affiliate

Soalan lazim

Anda cuma kena sediakan domain & hosting. Website baru boleh, yang dah ada konten pun boleh.

Akan tetapi, website yang ada konten tu saya kena check dulu.

Members Area anda akan siap dalam masa 7 hari berkerja dari tarikh pembayaran dibuat.

Untuk projek di bawah RM10,000. Anda perlu buat bayaran secara penuh.

Pembayaran boleh dibuat melalui online bank transfer ke akaun syarikat saya atau melalui FPX.

Untuk pakej Starter & PRO. Anda akan dapat personal coaching & jawapan melalui Whatsapp.

Tiada had untuk soalan yang anda nak tanya. Anda boleh dapatkan idea, strategi, funnel atau cara nak susun course untuk maksimakan jualan produk digital.

Untuk pakej Hustler, anda akan dapat 1 sesi private coaching mengenai strategi produk digital melalui zoom selama 1 jam.

Anda boleh upload unlimited courses di members area. Untuk servis ni, saya boleh upload sehingga 3 courses untuk anda.

Mudah sahaja. Saya akan berikan video tutorial cara untuk tambah konten di members area.

Anda juga boleh hire saya untuk upload dan setupkan untuk anda.Β 

Ada selama 3 bulan. Sebarang bantuan yang diperlukan untuk members area berfungsi dengan baik, hubungi saya melalui Whatsapp.

Lepas 3 bulan, anda boleh dapat support percuma untuk sebarang minor issue. Untuk major isu atau tambahan servis, anda boleh dapatkan servis ekstra mengikut situasi.