🎯 Untuk Website Wordpress sahaja!

Jualan Woocommerce naik dari RM600 ke RM1200+ sehari selepas lajukan website!

Jualan naik 2X ganda selepas lajukan masa loading dari 8 ke 1.4 Saat!

Tuan Yunus ialah seorang usahawan online yang menjual aksesori & alatan ganti kereta.

Seperti starters yang lain, beliau mula dengan shared hosting untuk buat jualan di website.

Tapi ada 1 isu, website beliau load hampir 8 saat!

Masa run iklan, ada banyak klik dan add to cart sahaja. 

Purchases sikit & ROAS tak seperti yang diharapkan.  

2 November 2021 – Beliau ambil servis Boost WP.

Lepas 48 jam – “Sampai pukul 6 hari ni sale dah 1.2k, sebelum ni dalam 600 – 900 je..”

Beliau masih guna hosting yang sama..

Bezanya sekarang pelanggan tak perlu tunggu masa loading yang lama untuk baca salespage dan buat pembayaran.

ROAS Facebook Ads juga meningkat dari 4.2X ke 6X.

Pada hari beliau mesej saya, dah dua hari berturut beliau hit RM1000+ sehari. 🚀

Antara results yang kami deliver dari servis Boost WP

"Conversions meroket dari 3 ke 7%! ada peningkatan dari segi sale lepas website lajuu"

En Rizal, Usahawan Produk Kesihatan

"Checkout page dah laju n customer nak buat bayaran pun lancar.."

En Nizam, Usahawan Bidang Fashion

Masa Run Facebook Ads, ada klik & aTC je banyak tapi 'purchase' ciput?

Menurut kajian Microsoft, attention span audience di social media telah turun dari 12 ke 8 saat!

Kalau website loading 4 – 6 saat, tak sampai dekat part produk nanti prospek dah bosan dan bounce..

Tak kisahlah anda ada offer meleleh sekalipun..

Pelanggan boleh hilang minat dan tinggalkan website kalau loading time terlalu lama..

Ini kerana ‘shopping experience’ di kedai anda jadi tak best bila website perlahan.

🔥 Anda guna Facebook Ads? Nak buat jualan dalam setiap minit?

Ya, kami pun nak! Tapi anda kena realistik 🙂

Run ads guna daily budget yang besar akan tarik audience yang ramai dan guna banyak resources dari server. 

Website yang belum optimize bukan sahaja slow tapi boleh semput dan offline masa anda run ads nanti.

Walaupun bakal pelanggan tak boleh buka website, anda still kena bayar kos Facebook Ads sebab iklan anda masih aktif! 

😍 Nak berikan servis & Shopping Experience A++ Untuk Pelanggan Di Website Anda?

Masuk kedai laju, pilih barang laju, checkout dan buat bayaran pun laju!

Di bawah ialah kerja yang kami akan buat untuk ‘adjust’ speed supaya website anda load sepantas 1 – 3 saat. 

1. WP Rocket - Bernilai RM200/tahun

Kami akan setup WP Rocket versi terbaru untuk bersihkan database anda dari ribuan files lama yang dah mereput!

Plugin ini juga digunakan untuk optimize CSS & JS.

2. PerfMatters - Bernilai RM100/tahun

Perfmatters sangat membantu untuk kurangkan http requests.

Plugin ni ialah secret weapon yang gang SEO guna untuk score 80+ (mobile) dan 98+ untuk desktop di Google PageSpeed Insights.

3. Optimize Gambar

Sebahagian besar dari website anda terdiri daripada gambar.

Untuk pastikan kualiti tidak terjejas, kami akan lakukan kerja optimization secara manual.

Website anda ada video dan animasi gif? Kami akan optimize fail – failnya secara manual juga 🙂

Results yang anda boleh jangka dari servis Boost WP

Speed di mobile phone jadi lebih laju. Berjaya score 85+ untuk mobile dan 98+ untuk desktop di google pageSpeed insights.

www.jerungdigital.com

"Website ada 200+ pages & Members area berjaya turun dari 3.5 - 1.5 saat lepas BOOST WP.

www.baemashrawi.com

Proses perkhidmatan

Berminat nak dapatkan servis Boost WP? Di bawah ialah cara untuk mula, proses dan timeline kerja kami.

STEP 1: Hubungi kami.

Isi form di bahagian bawah page ini untuk hubungi kami dan berbincang lanjut melalui Whatsapp.

STEP 2: Bincang Lanjut.

Ada soalan tentang servis? Dapatkan jawapan dari team support kami melalui Whatsapp.

STEP 3: Pembayaran.

Bila dah jelas dan sedia untuk mula. Team kami akan berikan link untuk anda checkout melalui FPX.

STEP 4: Hasil Kerja.

Laporan speed test dan hasil kerja akan dihantar dalam masa 6 – 12 jam dari masa pembayaran. Express! 😍

Berapa yang anda perlu bayar untuk dapatkan servis boost wP?

Sebelum tu, jom lihat apa yang anda akan dapat dalam pakej servis kami:

🔥 WP Rocket (PRO) – Bernilai RM200/tahun

🔥 Perfmatters – Bernilai RM100/tahun

🔥 Optimize gambar (manual) – Bernilai RM50

🔥 Kerja optimization lain – Bernilai RM80

TOTAL VALUE = RM430!

Nak Kami 'Adjust' Website Anda Sampai load sepantas 1 - 3 saat?

Jika anda dapatkan servis kami pada hari ini, anda juga akan terima:

✅ Installation plugin premium bernilai RM300+ secara PERCUMA.

✅ One time payment. Tidak perlu renew RM300+ secara tahunan untuk guna WP Rocket & Perfmatters. 

✅ Diskaun 50% untuk harga servis.

✅ Before & after service support dari pakar WP.

⏰ 30 DAY MONEYBACK GUARANTEE: Jika anda tidak berpuas hati dengan hasil kerja, hubungi kami dalam masa 30 hari untuk dapatkan 100% moneyback guarantee.

Antara results yang kami deliver dari servis Boost WP

"Web terus buka je lepas klik. Servis mmg puas hati.. n n apapun support mmg the best 👍🏼"

En Aznir, Ejen Produk Kesihatan

"RM8.4k n 300+ visitors masa open order semalam. Dah takda customer komplen pasal loading masa payment 👍🏼"

Pn Fazliana, Usahawan Online

CAJ PERKHIDMATAN:

RM430

Servis BOOST WP 

Boost website WP anda supaya load sepantas 1 – 3 saat!

RM280

🔥 WP Rocket

🔥 Perfmatters

🔥 Optimize Gambar & GIF

⏰ Final report in 6 – 12 hours.

Migrate Ke VPS

Pindah dari shared hosting ke VPS di Cloudways.

RM200

🔥 Backup WP Database

🔥 Migrate ke VPS

🔥 DNS Setup

⏰ Delivery in 24 hours.

💡 perlukan bantuan dari pakar WP kami?

Klik button di bawah untuk hubungi kami dan tanyakan soalan anda.

Soalan lazim

Boleh, tak jadi masalah. Ramai yang guna shared hosting berjaya buat website mereka load di bawah 3 saat.

Shared hosting bagus untuk usahawan yang baru nak mula dengan website.

Tapi kalau anda ada audience yang besar dan trafik yang ramai, guna Virtual Private Server.

Anda juga boleh anggap yang shared hosting ialah kedai kecil dan VPS pula ialah Mall.

Di dunia nyata, kalau kedai kecil kita penuh, orang boleh beratur dan tunggu di luar.

Di dunia maya, website kita akan offline kalau kedai kita dah penuh.

Dan tak semua audience anda akan beratur dan tunggu.. Rugi! 

Jadi penggunaan VPS sangat penting kalau anda ada audience yang besar, lebih lebih lagi bila anda run iklan berbayar.

Anda cuma perlu bayar sekali sahaja dan anda boleh login ke learning portal pada bila – bila masa untuk akses panduan dan buat ulangkaji.

Untuk akses konten video dan downloadable files selepas membeli, anda boleh login ke portal melalui link baemashrawi.com/login

Link akses ni juga akan dihantar melalui email selepas pembayaran selesai.