Sistem Affiliate

Angka jualan masih ditakuk yang sama? Sistem affiliate ialah salah satu teknik proven yang digunakan oleh pro marketers untuk buat lebih banyak jualan online.

Bagaimana klien saya boost jualan sebanyak 431% berbanding bulan sebelumnya tanpa tambah 1 sen pun pada bajet marketing?

Screenshot di atas ini adalah perkongsian dari klien saya yang sebelum ini resah tak tidur malam dengan prestasi jualan syarikat beliau.

Walaupun dah guna Facebook dan Google Ads, sales bulanan beliau masih tersangkut di takuk 5 angka.

Dah macam – macam jenis sifu yang beliau jumpa, berpuluh ribu habis dekat coaching.

Pertengahan bulan 3, beliau hubungi saya untuk dapatkan jalan penyelesaian.

April 2020 – Jualan naik 431% (RM141K) berbanding bulan sebelumnya  tanpa tambah bajet pada marketing.

"Sejak 2015, hasil jualan dari affiliate marketing meningkat sebanyak 10% setiap tahun. Ia dijangka akan terus naik sekurangnya hingga tahun 2021"

- BUSINESS INSIDER

Nak perniagaan berkembang dengan cepat? bina & gerak bersama ejen affiliate anda

Dalam 1 hari, semua orang ada 24 jam untuk buat jualan. Tapi kalau anda ada 10 ejen affiliate yang aktif, anda ada 240 jam dalam sehari.

Its a proven sales hacking. Kalau ada 100 atau 1000  ejen aktif? Peh.

Anda sendiri dah nampak yang brand – brand besar ada team ejen dan affiliate yang bergerak bersama mereka untuk buat jualan.

Orang puteh kata “If you wanna go fast, go alone. Wanna go far? Go together!”

Bagi saya, sistem affiliate ni bukan cuma satu cadangan tapi strategi yang anda mesti buat untuk besarkan brand dan sales dengan efektif.

Memang rugi besar kalau tak leverage dan scale brand anda dengan sistem affiliate.

Tambah – tambah lagi kalau produk anda memang dah ada demand dan terbukti boleh dijual secara online.

Impak affiliate marketing pada business anda

Trafik Meningkat

Trafik akan sentiasa masuk ke website dan semakin meningkat walaupun anda tidak jalankan iklan berbayar.

Boost Jualan

Upgrade limit ‘ 24 jam sehari untuk buat jualan’ dengan merekrut ejen affiliate untuk bantu jual produk.

Brand Exposure

Secara tidak langsung, brand anda akan dikenali oleh lebih ramai audience baru apabila dibantu oleh ejen affiliate.

Khas Untuk Usahawan Online Yang ada website dan gunakan platform woocommerce sahaja

Previous
Next

Kalau anda berminat untuk pasang sistem affiliate di website tapi tak ada masa nak hadap learning curve untuk setup dari A – Z. 

Anda boleh dapatkan servis pemasangan sistem affiliate saya pada hari ini dengan harga yang berpatutan.

Antara Kelebihan yang akan memudahkan kerja anda untuk besarkan senarai ejen & jualan

  • Track jualan affiliate dengan tepat walaupun server anda menggunakan cache yang agresif.
  • Baca laporan terkini tentang trafik, komisyen dan pendaftaran ejen affiliate dengan real time reporting.
  • Tiada had untuk bilangan ejen (unlimited).
  • Upload gambar, video atau teks dengan ejen anda di affiliate area untuk memudahkan mereka menjalankan kempen marketing.
  • Pendaftaran akaun affiliate boleh dibuat secara automatik (selepas beli produk) atau manual melalui borang online.
  • Approve ejen secara automatik atau manual jika mereka daftar melalui borang online.
  • Affiliate Area yang mudah untuk diguna. Melalui dashboard, ejen anda boleh track performance, pendapatan dan status pembayaran komisyen.
  • Ejen boleh dapatkan link referral mereka sendiri di Affiliate Area dengan menggunakan referral link generator.
  • Referral Link Generator untuk bantu ejen anda dapatkan link referral mereka sendiri di Affiliate Area.
  • Pilih jenis kadar komisyen affiliate sama ada ‘fixed’ ataupun percentage. Anda juga boleh set kadar yang berbeza untuk setiap produk.
  • Borang online untuk bantu pelawat website mendaftar sebagai affiliate dengan mudah dan serta merta.
  • Ejen affiliate anda boleh gunakan ID Affiliate atau username mereka dalam URL referral.
  • Customize email untuk notifikasi referral terbaru, status permohonan affiliate dan approval.
  • Eksport data affiliate dan data referral anda ke fail CSV untuk tujuan perakaunan.
  • Lihat log terperinci untuk setiap pendapatan dan pembayaran yang dihantar kepada ahli affiliate dari dashboard admin dengan mudah.
  • Sistem affiliate ini tidak akan mengganggu performance dan kelajuan website anda tak kira sama ada website anda besar atau kecil.

Proses & Tempoh Projek Selesai

Berikut adalah 4 langkah untuk dapatkan perkhidmatan pemasangan affiliate berserta tempoh untuk projek selesai.

STEP 1: Hubungi kami.

Klik button di bahagian bawah halaman ini untuk hubungi team saya melalui whatsapp.

STEP 2: Perbincangan.

Kami akan jawab soalan dan terangkan pada anda tentang fungsi sistem affiliate.

STEP 3: Pembayaran

Buat bayaran penuh melalui akaun bank syarikat kami untuk memulakan projek.

STEP 4: Projek Bermula

Team kami akan mula setup sistem affiliate dan siapkan dalam tempoh 3 hari.

HARGA PEMASANGAN 

RM300

Diskaun RM200 TANPA yuran pembaharuan untuk tempahan yang dibuat sempena hari pelancaran pada Isnin 14 September

Tempahan Ditup Dalam Masa:

Jam
Minit
Saat

Pada 14 September (Isnin) dari pukul 9 PM hingga 12 AM, anda boleh dapatkan servis ini dengan bayaran RM300 tanpa yuran pembaharuan tahunan. Maksudnya, anda cuma perlu bayar sekali sahaja.

Jangan lepaskan peluang ini kerana mulai 15 September, servis akan mula dijual pada harga RM500 berserta yuran pembaharuan tahunan.

Servis ini terhad kepada 20 usahawan terawal sahaja, klik button di bawah untuk buat tempahan sekarang

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda dapatkan maklumat lanjut untuk buat keputusan sebelum dapatkan perkhidmatan saya.

Harga untuk servis pemasangan sistem affiliate ini ialah RM500.

Jika anda berminat untuk teruskan penggunaan sistem affiliate ini di website anda selepas 1 tahun, yuran pembaharuan tahunan ialah RM350.

Sistem affiliate ini khas untuk website WordPress yang menggunakan sistem Woocommerce.

Sistem affiliate  ini tidak akan memperlahankan website anda.

Ketika tempahan dibuka, kami memerlukan tempoh 2 hari untuk siapkan projek ini. Jika anda buat bayaran semasa tempahan ditutup, ia mungkin akan ambil masa yang lebih lama (3 – 5 hari).

Anda boleh hubungi kami melalui Whatsapp untuk dapatkan bantuan jika mempunyai sebarang soalan atau masalah dengan sistem affiliate.

Scroll to Top