"STRATEGI FOLLOW UP UNTUK CONVERT DAN GANDAKAN JUALAN SECARA AUTOPILOT MELALUI EMAIL MARKETING"

KHAS UNTUK USAHAWAN YANG SERIUS NAK TINGKATKAN JUALAN DALAM MASA 6 HARI

Kalau anda usahawan online yang sedang mengalami masalah…

  • Tak pandai untuk urus database prospek dan pelanggan untuk dapatkan lebih banyak jualan. 
  • Tak tahu strategi follow up dan email marketing yang mudah untuk tingkatkan revenue dan CLTV dalam masa yang singkat.
  • Tak mahir buat copywriting untuk hasilkan sales page yang highly converting untuk yakinkan lebih ramai prospek jadi pelanggan.
  • Tak tahu susunan dan apa yang perlu ditulis untuk follow up dengan prospek supaya mereka datang beli lagi dari anda.

Kalau anda dah penat cari jalan untuk selesaikan masalah di atas, saya jemput anda untuk sertai Autopilot Conversion sekarang.

Autopilot conversion ialah hasil dari try n error saya dalam email marketing untuk buat jualan dan maksimakan profit secara autopilot.

Saya dah guna strategi follow up ini untuk bantu syarikat saya capai jualan 5 angka dalam seminggu sahaja berbanding sebelum ini iaitu sebulan.

Sekarang, saya nak kongsikan funnel ini supaya anda juga dapat maksimakan profit secara autopilot tanpa perlu bazir wang dan masa pada ‘try n error’.

GANDAKAN ANGKA JUALAN TANPA PERLU BELANJA LEBIH PADA IKLAN BERBAYAR

Untuk maksimakan jualan dan tingkatkan Customer’s Lifetime Value (CLTV) sebenarnya lebih mudah dari apa yang anda sangkakan.

Kebanyakan usahawan online tidak tahu langkah yang betul dan ini menyebabkan mereka tersangkut dengan mindset: ‘aku kena spend more untuk dapatkan more sales’.

Nak belanja lebih pada iklan tu tak salah, apa yang mengarutnya ialah prospek dan pelanggan sedia ada tidak diurus dan di-follow up dengan teratur untuk maksimakan angka jualan.

Saya dah siapkan semua kerja berat untuk anda dimana saya dah sediakan dari A – Z dalam bentuk fill in the blank templates. Ini bukan template atau format biasa sebab anda cuma perlu isi tempat kosong sahaja!

Cuma ikut video dan template yang saya sediakan dalam Autopilot Conversion secara step by step dan anda akan lihat sendiri jualan anda naik mendadak dalam masa yang singkat.

Autopilot Conversion akan berikan hasil yang pantas dan tidak membuang masa kerana ia adalah hasil dari pengalaman dan try n error.

Saya dah hantar beratus ribu email pada subscribers dan pelanggan. Apa yang tidak berkesan, saya dah tinggalkan jauh.

Apa yang berkesan dan beri impak pada jualan, saya muatkan semuanya dalam Autopilot Conversion dan terangkan pada anda dalam bahasa marketing yang mudah dihadam.

Anda akan dapat strategi follow up dan format yang anda boleh terus praktik untuk gandakan jualan secara autopilot tanpa perlu berbelanja lebih pada iklan.

Lepas sertai Autopilot Conversion, saya yakin anda mesti nak belanja lebih banyak wang untuk jana prospek sebab anda dah mahir untuk buat jualan masuk bertalu – talu dari pagi sampai malam.

ANTARA PERKARA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM AUTOPILOT CONVERSION

Setiap funnel akan diterangkan melalui video, lengkap dengan fill in the blank template dari A - Z.
  • Format Sales Page untuk bantu anda hasilkan copywriting yang high converting untuk produk atau servis anda.
  • Format Email Sequence Untuk Follow Up, Convert Dan Upsell untuk gandakan angka jualan dan CLTV anda.
  • Format Case Study Dan Konten Success Story untuk boost keyakinan prospek supaya mereka buat pembelian dari anda dengan pantas tanpa banyak soal.
  • 2x Bulletproof Funnels Untuk Convert Dan Upsell supaya dapat maksimakan jualan dalam masa kurang dari 6 hari.
  • Format Optin Page Dan Idea Lead Magnet untuk tarik qualified prospects masuk ke dalam funnel anda.

Autopilot Conversion ialah shortcut untuk bantu anda follow up dan upsell dengan mudah kerana saya dah sediakan semuanya dalam format ‘fill in the blank’ templates.

Saya telah gunakan strategi ini dalam pelbagai jenis industri yang berbeza untuk gandakan jualan secara autopilot dalam masa yang singkat.

Anda boleh guna Autopilot Conversion untuk jual apa sahaja secara online selagi ianya tergolong dalam kategori produk atau servis yang boleh selesaikan masalah.

Autopilot Conversion bukanlah teori semata – mata tetapi ianya adalah 100% hasil dari pengalaman dan split test saya dalam email marketing.

Macam yang saya katakan awal tadi, saya dah hantar beratus ribu email. Saya dah buang jauh apa yang tidak berkesan dan saya muatkan strategi yang membuahkan hasil dalam Autopilot Conversion.

Saya belajar dari jalan yang sukar, langgar dinding bertahun – tahun untuk dapatkan strategi follow up dan upsell yang berkesan supaya dapat convert dan tingkatkan jualan secara autopilot.

Sebab itu saya nak kongsikan dengan usahawan online seperti anda supaya anda juga boleh gunakan strategi follow up yang tersusun untuk gandakan jualan dengan lebih pantas tanpa perlu berbelanja lebih dan membazir pada iklan.

'FILL IN THE BLANK' TEMPLATES UNTUK EMAIL FOLLOW UP, SALES PAGE & CASE STUDY

Lepas pendaftaran selesai, anda akan terus dapat akses:

  • Fill in the blank templates untuk sequence follow up, convert dan upsell untuk bantu anda launch kempen marketing dengan pantas.

  • Funnel Cookbook dan video tentang ‘Launch’ dan ‘Reverse Open Cart’ funnel untuk bantu anda susun sequence follow up dan maksimakan jualan dalam masa kurang dari 6 hari.

  • Fill in the blank template untuk format sales page dalam bentuk pdf. Format ini telah lulus ujian untuk bantu saya buat jualan 5 angka dalam seminggu berulang – ulang kali.

  • Format Case study dan success story dalam bentuk pdf untuk boost keyakinan pelanggan supaya buat keputusan untuk membeli dengan anda.

Anda tak perlu bazir berbulan – bulan bersusah payah untuk cuba buat semua perkara ini sendiri.

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk follow up dengan prospek dan tingkatkan angka jualan dengan lebih cepat dari apa yang anda boleh bayangkan.

Anda boleh jimat masa dan dapatkan hasil yang jauh lebih baik tanpa perlu berbelanja lebih banyak wang pada iklan selepas anda sertai Autopilot Conversion.

Ianya adalah shortcut untuk bantu anda maksimakan angka jualan dan tingkatkan value per customer anda dengan efektif.

Anda dah bersedia untuk gandakan jualan dan besarkan perniagaan anda dalam jangka masa yang pantas?

Nak ada lebih banyak masa tanpa perlu bazir banyak wang pada iklan dan try n error seperti orang yang gagal selalu buat?

Anda boleh klik button di bawah untuk dapatkan bantuan saya dalam Autopilot Conversion sekarang.

DI BAWAH ADALAH HASIL DARIPADA STRATEGI FOLLOW UP YANG ANDA AKAN DAPAT DALAM AUTOPILOT CONVERSION

Sales masuk bertalu - talu dari pagi sampai malam!

Bajet iklan RM635.98 sales RM9,014 (14.17X ROAS)

Bajet iklan RM1,812.38 sales RM24,375 (13.45X ROAS)

Bajet iklan RM55.66 sales RM2,341 (42.06X ROAS)

HARGA NAIK KE RM297 SELEPAS:

STRATEGI FOLLOW UP UNTUK CONVERT & GANDAKAN JUALAN SECARA AUTOPILOT, RM247 SAHAJA!

Dalam Autopilot Conversion, saya akan berikan anda shortcut untuk convert pelanggan dan follow up untuk gandakan jualan seawal 6 hari secara autopilot.

Program ini khas untuk usahawan yang tidak mahu buang masa dan serius untuk maksimakan angka jualan tanpa perlu belanja lebih banyak wang pada iklan berbayar. Klik pada button di bawah untuk dapatkan konten Autopilot Conversion sekarang.

SOALAN LAZIM

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk dapatkan maklumat lanjut sebelum membuat keputusan untuk menyertai kelas Autopilot Conversion.

Tidak ada. Dalam Autopilot Conversion, anda akan belajar untuk sediakan konten dan susun email yang perlu di hantar untuk convert prospek jadi pelanggan dan upsell untuk tingkatkan jualan dalam masa 6 hari.

Antara sebab lain ialah setiap individu mempunyai pilihan autoresponder email masing – masing jadi saya fokuskan program AC khas untuk email apa yang perlu dihantar untuk maksimakan conversion anda.

Tambahan lagi, tutorial untuk penggunaan email responder banyak dikongsikan di Youtube secara percuma.

Autopilot Conversion distruktur khas untuk usahawan yang serius nak tingkatkan jualan dalam masa 6 hari tanpa perlu keluarkan bajet lebih pada iklan.

Program ni khas untuk produk digital, fizikal atau servis yang boleh selesaikan masalah sahaja.

Autopilot Conversion mengandungi 11 video penerangan dan 10 ebook termasuk fill in the blank templates untuk email, sales page dan format case study.

Jika anda mempunyai soalan selepas mendaftar, anda boleh hubungi saya di group rasmi Conversion Hackers. Saya akan jawab soalan anda dengan terperinci. Anda juga boleh hubungi saya melalui FB Messenger untuk quick answers.

Harga pendaftaran sebenar ialah RM297. Untuk waktu yang terhad, anda boleh dapatkan panduan video Autopilot Conversion pada harga RM247 sahaja. Selepas tawaran ini tamat, harga akan kembali kepada asal.

Selepas pendaftaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke learning portal di mana anda boleh akses kesemua video dan ebook. 

Pada masa akan datang, anda boleh akses ke portal Autopilot Conversion dengan menggunakan login details dan password yang anda tetapkan semasa proses pendaftaran.

Scroll to Top