Cari lebih banyak hot products, kurang persaingan & higher winning rate

Cari winning produk guna recent data! Guna tools lengkap untuk cari winning produk & launch bisnes flipping yang profitable dengan mudah dan pantas.

Topik utama yang anda akan belajar dalam ecom flipping PRO

Saya nak kongsi software yang saya guna untuk cari winning product dan tools lengkap untuk bantu anda launch bisnes flipping dengan pantas.

Hot Topic #1

Lubuk Winning Product

Research dan cari produk hot lebih mudah dan cepat dengan cara ni sebab software ni dah shortlist hot products mengikut ranking dan kategori. Tinggal nak pilih je!

Yang bestnya, kita boleh tengok recent data produk yang kita nak pilih seperti volume jualan dan revenue untuk 1, 7 dan 30 hari lepas.

Kalau tahu semua data ni, baru lah senang kita nak tahu produk tu still hot atau tidak.

Anda research produk secara manual dan dah jumpa potential winning product? Paste je link products tu dan search untuk analyse recent data macam dekat bawah ni.

Malas nak cari secara manual? Software ni dah rank best selling product mengikut kategori dan niche.

Ni ialah antara favorite feature yang saya suka guna sebab ada beratus produk hot dalam setiap kategori. 

Anda boleh analyse data dan tengok recent performance produk tu.

Dia juga ada section untuk Skyrocketing Product dan Best Selling New Product.

Kalau nak cari produk fresh yang low competitions dan berpotensi untuk buat jualan tinggi, boleh look around dekat section ni.

Yang ni pun dia rank dari highest to lowest sales volume mengikut kategori. Boleh tengok recent data mengikut hari juga.

Pilih kategori dan klik, terus keluar top selling products. Memang tinggal nak pilih je.

Yang bestnya, kita boleh guna software ni secara PERCUMA tanpa perlu bayar satu sen.

Saya dah test banyak software, so far ni paling best!

Hot Topic #2

Gameplan Flipping PRO

Belajar susun produk dan bina ekosistem untuk buat profit yang tinggi dengan kos minimal.

Chapter ni khas untuk bantu anda tingkatkan winning rate dan grow bisnes flipping anda.

Saya akan share gameplan dan checklist penting supaya hala tuju bisnes flipping  jadi jelas.

Apa yang anda kena buat dari fasa testing sampai lah fasa website dan conversion ads, saya akan terangkan step by step dalam bahagian ni.

Hot Topic #3

Blueprint Bina Offer

Anda nak majoriti dari customers beli pakej besar dan buat profit yang tinggi dengan bisnes flipping?

Belajar psikologi dan teknik disebalik penghasilan offer yang hot selling.

Nak bina offer yang laku keras? Ikut je contoh proven offer yang saya kongsikan ni.

Bahagian ni saya ada kongsikan dalam Ecom Sales Funnel, tapi dalam EFP saya terangkan dengan lebih details supaya anda lebih faham dan mudah untuk ikut.

Hot Topic #4

Template Sales Page & Tutorial

Saya nak bagi template sales page high converting yang saya guna untuk bisnes flipping.

Template ni saya dah test untuk pelbagai niche and berjaya hasilkan conversions sekitar 5 – 10% on average.

Just in case, saya letak sekali tutorial lengkap untuk bina website dalam panduan ni.

Dari setup domain, hosting sampai lah ke siapkan sales page anda.

Anda juga boleh claim 1 license Elementor PRO (original) secara percuma untuk 1 tahun.

Hot Topic #5

Max Conversions (2.0)

Dalam Max Conversions 2.0, anda akan belajar strategi  lengkap untuk run dan scale conversion ads dengan profitable.

Topik yang anda akan belajar:

✅ Split testing.

✅ Vertical, Horizontal, Manual Bid Scaling

✅ Optimization

✅ Automated rules.

✅ REVIVE iklan sendu.

Ads anda dah tepu, dah habis adjust pun still gagal dapat results macam sebelum ni. Pernah jadi macam ni?

Saya akan ajar cara untuk REVIVE winning ads anda supaya boleh hasilkan jualan dan scale further.

Lepas 2 tahun, winning advert saya masih hasilkan jualan & profitable. Anda akan belajar cara untuk revive ads dalam panduan ni.

Max Conversions 2.0 ialah panduan teknikal & taktikal Facebook Ads yang paling mudah untuk diikuti.

P/S: Harga Max Conversion 1.0 ialah RM200 – RM299 dan panduan tu berjaya bantu ramai usahawan hasilkan results luar biasa.

PPS: Untuk latest update dan proven strategy terbaru ni, saya sertakan sekali dalam panduan Ecom Flipping PRO.

Bonus Tools Untuk Bantu Anda Buat sampai Jadi!

Saya nak anda buat sampai jadi dan saya nak mudahkan lagi kerja anda. Tools di bawah ni, saya nak bagi secara percuma je kepada pembeli Flipping PRO.

BERNILAI RM280

Theme WP Minimog

Minimog ialah theme ecommerce modern yang lengkap dengan features untuk menggalakan conversions.

Favorite saya tentang theme ni ialah bahagian shop, produk, cart dan checkout page dia. Memang sangat2 kemas, minimal dan terperinci.

Dalam pricing table di bawah, fungsi untuk pilih variasi, add to cart dan buy now ialah features dari theme Minimog.

BERNILAI RM260

Theme WP Shopkeeper

Theme shopkeeper ialah personal favorite saya. Shopkeeper ialah theme yang simple tapi sangat high converting.

Theme ni bantu saya dan team buat RM611k dalam masa 3 minggu. 

Dekat baemashrawi.com ni pun saya guna shopkeeper untuk fungsi checkout.

BERNILAI RM99

Elementor PRO

Untuk bina sales page yang cantik, profesional dan ada features PRO dari Elementor, anda boleh claim 1 license Elementor PRO original dari saya.

Anda boleh guna license PRO ni pada website anda selama 1 tahun.

Kenapa anda kena dapatkan Ecom Flipping PRO? 🤔

Tools lengkap untuk mudahkan anda launch bisnes flipping dan buat sampai jadi.

Lubuk Hot Products

Cari winning product guna software berdasarkan recent data. Ada beratus hot products yang dah disenarai mengikut kategori. Tinggal nak pilih je. Ada best selling, produk yang tengah meroket naik dan best selling new product.

Game Plan Flipping

Game plan & checklist untuk pastikan hala tuju bisnes flipping jadi jelas. Belajar cara untuk susun produk berdasarkan contoh dan offer yang boleh hasilkan profit untuk jangka masa panjang.

Sales Page & Tutorial Lengkap

Template sales page high converting yang saya guna untuk bisnes flipping. Sales page ni convert 5 – 10% on average. Anda dapat tutorial lengkap untuk bina website dan salespage melalui wordpress. 

Max Conversions 2.0 🔥

Belajar strategi  lengkap untuk test, run dan scale conversion ads dengan profitable. Belajar tentang metrik, testing, scaling, optimization dan cara untuk revive ads yang dah layu dan scale further.

Tak sempat daftar Ecom Flipping PRO dengan diskaun 50% OFF semalam?

Final Call! Promo 50% off dibuka semula pada hari ini (Khamis, 29 Februari 2024) dari jam 9 PM – 12 AM. Selepas tengah malam, harga akan kembali pada asal.

DISKAUN 50% OFF TAMAT DALAM MASA:

Hari
Jam
Minit
Saat

Flipping PRO+

+ BONUS TOOLS
RM299
RM 150
  • Lubuk Winning Produk
  • Game Plan Flipping PRO
  • Blueprint Bina Offer
  • Template & Tutorial Sales Page
  • Max Conversions 2.0
  • Theme Shopkeeper
  • Theme Minimog
  • Elementor PRO

results Peserta dari Kelas Facebook™ Ads Saya yang lepas

Dari Meja Baem Ashrawi – Saya tak jamin yang anda akan jadi kaya raya tapi kalau nak mula bisnes, cari produk dan buat RM30k – RM100k sebulan, anda boleh belajar cara – caranya dalam panduan EFM. 

Antara syarikat yang saya pernah bantu dalam digital marketing:

0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

Results dari ecom flipping method 🚀

Saya akan kongsikan apa yang saya tahu tentang flipping method. Paling penting, saya kongsikan perkara yang saya dah cuba dan membuahkan hasil. Di bawah ni ialah antara results dari bisnes flipping yang saya pernah buat.

Order di website masuk non stop dari pagi sampai malam.

Bukan results split test. Ni daily results, lepas 2 – 3 minggu pun CPP & ROAS masih manis.

Click Here
Click Here

Spent RM99.07 dekat ads, dapat buat sales RM1041. Dah tahun 2024 pun masih boleh hit ROAS 10.5X.

Spent RM382.14 pada iklan, sales yang dihasilkan pula ialah RM3125.55 bersamaan dengan 8.17X ROAS.

Dalam masa 2 bulan, bisnes travel organizer ni dapat buat RM38k. Lepas tolak kos, bersih dapat dalam RM12k+. 

Sebulan average dalam RM6k. Okay la, kerja order barang dan pos je pun. 😂

Bisnes kurma ni buat RM102k dalam masa 2 minggu.

Banyak yang saya belajar masa run bisnes ni antaranya cara bina offer, scaling iklan dan pilih supplier dengan betul.

Semua ni saya kongsikan secara details dalam Ecom Flipping Method.