Game Plan

Verified reviews from Game Plan members.

  • Sebelum ni saya banyak habiskan masa belajar perkara-perkara teknikal berkaitan dengan facebook ads. Akhirnya.. Banyak masa terbuang dan projek tak pernah siap.. Rugi masa, duit dan tenaga.. Makin stress lagi.. Tapi.. Lepas saya join course dewata raya ni (Game plan) semuanya menjadi mudah. Dengan penerangan yang ringkas, step by step yang boleh diikut dengan mudah, penerangan kenapa dan bagaimana betul-betul buatkan semuanya semudah 1 2 3.. Jelas & Tersusun! Alhamdulillah, masa, tenaga dan duit dah tak membazir..Terbaik Bro..
    iqbar
    Marketer
    iqbar
    Marketer
  • Assalamualaikum Tuan Baem, Saya memang dah lama cari guideline untuk develop sales funnel. Banyak guideline dari IM lain lebih ke theoretical tetapi tuan punya sangat praktikal dan mudah untuk diikuti. Cumanya saya perasan macam ada beberapa video yang tidak ada kesinambungan antara satu sama lain. Mungkin video itu diambil dari package-package tuan baem yang lain. Saya pun tak boleh nak specify yang mana pasal saya hanya sempat tengok satu chapter sehari. Tapi apa-apa pun, guideline tuan baem sangat terbaik. Ramai IM focus kepada technical seperti fb ads setting atau cw memukau dan sebagainya. Hakikatnya pelanggan semakin kalis iklan dan pendekatan yang neutral sebenarnya lebih berkesan. Sekian terima kasih
    Muhammad Arif
    Engineer
    Muhammad Arif
    Engineer
  • Penyampaian yang simple tapi padat. Senang nak faham dari keseluruhan game plan dan juga plan dalam setiap fasa. Lepas habis study semua video, dah nampak structure bagaimana prospek untuk tukarkan kepada customer melalui perjalanan prospek guna gameplan ini.. Secara keseluruhan, modul yang sangat terbaik dan mudah hadam dan tahu nak buat dengan segera (saya ada beli panduan yang bernilai hampir ribu, durasi lebih 30jam, tapi tak tahu nak start mana).. Terima kasih atas ilmu..dan halalkan ilmu yang diberikan
    Mohd Azhar Bin Sahwan
    Managing Director, Azzur Global Sdn Bhd
    Mohd Azhar Bin Sahwan
    Managing Director, Azzur Global Sdn Bhd
  • Game Plan ini sangat berstruktur! Dari susun targeting, content sampai ke setting fbads. Sebelum ni buat ads bersusun juga ikut funnel tetapi bersepah targeting. Alhamdulillah dengan Game Plan ni saya dapat susun semua campaign fbads saya lebih teratur dan tak peningkan customer! Saya akan share result nanti! Thanks GAME PLAN!
    Ezrin Azreenna
    Manager
    Ezrin Azreenna
    Manager
  • sangat mudah untuk difahami. susun atur kata yg teliti. fb ads game plan ni dibuat dgn teliti. mmg sgt berbaloi!
    ahmad zulfikry mansor
    marketer
    ahmad zulfikry mansor
    marketer
  • Terima kasih tuan Baem Ashrawi kerana telah mengeluarkan satu panduan yang cukup lengkap dan mudah difahami. Selama pengalaman saya belajar marketing , panduan yang tuan Baem Ashrawi keluarkan ni antara panduan yang paling lengkap pernah saya jumpa. Cara pengajaran dan contoh yang diberikan juga sangat jelas. Saya boleh kata kalau dah dapatkan panduan GP ni lepas ni dah tak perlu nak dapatkan panduan laen. Saya sendiri bila dah gunakan teknik dalam GP ni , saya dah boleh dapatkan lead yang berkualiti berbanding dengan iklan yang saya belum guna teknik GP . TQ tuan Baem.
    Muhammad Azmi
    Marketer
    Muhammad Azmi
    Marketer
  • Video course yang sangat simple, mudah faham dan padat dengan ilmu-ilmu penting untuk memastikan kempen iklan dijalankan mengikut sistem funnel yang betul. 5 star untuk hasil usaha Tuan Baem dalam menghasilkan video course ni demi untuk membantu marketer dari terus melebur duit untuk mendapatkan pelanggan dengan cara yang salah. Memang puas hati keluarkan modal untuk dapatkan course ni 🙂
    Nasrol
    Founder, Odd Laboratory PLT
    Nasrol
    Founder, Odd Laboratory PLT
  • Course yang sangat awesome... berbeza daripada course yang lain dengan penerangan yang sangat jelas satu persatu dari scratch tanpa perlu risau jika takut bermula. Perkara basic yang sangat perlu ditekankan pon sudah cukup memadai untuk menjana pendapatan dari facebook
    Mohd Asyraf
    Ejen
    Mohd Asyraf
    Ejen
  • Penerangan yang jelas, lepas tengok semua video dan test terus pada FB Ads, saya faham macam mana nak run FB Ads dengan betul. Macam mana nak create content dan target kepada audiences yang tepat. Dan dapat susun audiences dengan betul. Terima Kasih Tuan Baem Ashrawi Support di FB Page pun terbaik 👍🏻👍🏻
    Khairuz Zaiem
    Agent Dropship
    Khairuz Zaiem
    Agent Dropship
  • Cara penyampaian simple dan mudah faham. Baem terangkan setiap step dalam funnel dengan jelas beserta screenshot butang yang perlu ditekan di FB Ads Manager. Baru faham macam mana nak guna Ads Manager dengan lebih efektif.
    Azlan Shah
    Marketing Manager
    Azlan Shah
    Marketing Manager
  • Terima kasih. Saya dah tonton kesemua chapter dan akan hadam lagi repeatedly selepas ini. Sebelum ini memamg dah buat fb ads tp terus hentam selling terus. Takde on Brand Content, persuasian, open cart semua tu. Hari ni saya baru cuba bermula dengan create custome audience, tggu 48 jam. selepas tu nnt saya akan update lagi tuan baem mengenai ROI saya compare dengan cara lama yang saya gunakan.
    SITI NORIZA
    RESEARCHER
    SITI NORIZA
    RESEARCHER
  • Program Game Plan FB Ads ni meningkatkan kefahaman saya tentang cara yang betul untuk guna FB Ads dengan betul. Terima kasih Tuan Baem atas ilmu yang disampaikan.
    Shuhairie
    Student
    Shuhairie
    Student
  • Alhamdulillah. Rasa berbaloi gila join program Fb Ads Game Plan ni. Dah banyak dah join kelas dan beli panduan Fb Ads sebelum ni, tapi program ni lain daripada yang lain. Biasanya kalau panduan Fb Ads lain akan setup iklan jer, tapi Fb Ads Game Plan ni ajar setup+STRATEGI LENGKAP. Tutorial setup Fb Ads Game Plan jugak xde merapu-rapu dan meleret-leret. Straight to the point. Pagi tadi beli, malam ni dah habis tonton, esok nak terus apply. Program Fb Ads ni memang actionable dan boleh terus buat! Terima kasih Tuan Baem atas ilmu berharga ni...
    Afifi Romeli
    Pengurus, Dunia Bisnes Ventures
    Afifi Romeli
    Pengurus, Dunia Bisnes Ventures
  • Antara course yg paling berbaloi setakat ini. Game plan ni menyediakan strategy & funnel sgt details dan terperinci. Presentation melalui video sgt jelas & mudah difahami. Kalau dulu saya hanya try and error di fb ads sekarang saya mempunyai strategy yg lengkap from A to Z tanpa menggunakan kos yg melambung tinggi.
    muhamad husni
    online seller
    muhamad husni
    online seller
  • Memang terbaik! bile tengok video2 ni semua baru rasa actually banyak gile tak tahu pasal fb ads ni. byk benda teknikal yang kena belajar. and thank you Tuan Baem sebab sanggup share ilmu ni. dekat luar sana tak ramai yang nak or sanggup share ilmu teknikal ni.
    Nadirah
    founder
    Nadirah
    founder
  • Strategy Yang Sangat Power. Saya dah buat ads dah hampir 4 tahun. Baru saya faham bagaimana untuk retargeting dengan cara yang betul. Explaination video yang jelas dn mudah dihadam. Terima Kasih.
    Asrul Hadi Ahmad Subri
    Manager
    Asrul Hadi Ahmad Subri
    Manager
  • Sebelum ni saya takfaham flow macam mana nak buat FB Ads. Lepas join GP baru clear flow macam mana nak setup funnel. Sangat teknikal dan praktikal! Terima kasih tuan baem.
    Fakhrur Radzi Ahmad Fuad
    Takaful Consultant
    Fakhrur Radzi Ahmad Fuad
    Takaful Consultant
  • Assalamualaikum Tuan baem. Seriously, this is one of the best course yang pernah saya dapatkan. Sangat mudah untuk difahami. Penerangan yang terperinci. Sekarang saya dah jelas dengan game plan fb ads dengan lebih baik. Terima kasih kerana memberi tunjuk ajar.
    khaidin
    Bisnes Owner
    khaidin
    Bisnes Owner
  • Hye Tuan Baem, sebelum ini saya ada beli beberapa course Fb Ads Tapi Tuan Baem punya yang paling saya suka sebab lebih details dan video Tuan lagi senang faham berbanding dari course - course yang lain Ilmu Fb Ads yang Tuan ajar sangat bernilai tinggi bagi saya sebab ilmu yang Tuan sampaikan sangat advance tetapi Tuan hanya mengenakan bayaran yang bagi saya sangat murah. Saya pernah masuk kelas Fb Ads yang beribu-ribu ringgi tapi yang dia ajar hanya basic fb ads sahaja. Saya sangat kecewa dengan kelas itu Alhamdulillah saya sangat bersyukur jumpa platform Tuan Baem untuk saya belajar ilmu Fb Ads dengan lebih advance lagi Terima kasih Tuan Baem
    Amnan Fakri Bin Othman
    CEO
    Amnan Fakri Bin Othman
    CEO
  • Antara course yg paling bernilai pernah sy beli. Penjelasan tuan Baem nampak simple, senang paham tapi padat. bukan biasa2. Terima kasih tuan Baem buat course yg padu macam ni. Memang sangat membantu!
    Zak Dein
    Marketer, Hiroku Trading
    Zak Dein
    Marketer, Hiroku Trading
  • Baru habis tonton semua video, banyak point2 yg saya baru tahu lebih2 lg part big metric.. penerangan video yg mudah faham dan padu. Thanks.
    Shazril
    Tester
    Shazril
    Tester
  • Course yang sangat berguna untuk player FB Ads yang nak improve performance iklan melalui pembinaan iklan yang berstruktur dan mempunyai strategy jelas. Setiap video yang diterangkan sangat jelas dan mudah faham. Banyak yang saya belajar dari course ini walaupun saya dah biasa pakai FB Ads lebih dari 3 tahun. Saya harap ramai tak join course ni supaya saya boleh implement dengan jayanya.. hahaha
    Hafiz Azman
    Founder, Brofade Health & Fitness
    Hafiz Azman
    Founder, Brofade Health & Fitness
  • Course Game plan memang ajar saya betul2 bagaimana roadmap untuk buat jualan, dan lain daripada di pasaran, di pasaran hanya ajar anda setting, copywriting tapi course ini sifu memang ajar saya A-Z. Bro Baem Ashrawi betul2 ajar saya dan reply saya untuk membantu saya bila i stuck dan tak faham. Highly recommended!
    Guo Qing
    banker
    Guo Qing
    banker
  • Memang terbaik course ni, tak pernah terfikir pulak kita boleh buat prospek terus membeli secara online tanpa whatsapp, semuanya automasi tinggal nak approved payment sahaja. Cara ini sangat menjimat kos berbanding kita ada team sales sendiri. Memang terbaik bro. All the best!
    Izzad Saad
    Team Sales Marketer
    Izzad Saad
    Team Sales Marketer
  • Saya boleh kata apa yang tuan ajar dalam fb ads game plan ni sangat lah lain daripada sifu sifu yang ada kat luar sana. Saya nampak jelas dan how sales funnel works. rasa lepas join fb ads game plan ni boleh dah buka kelas sendiri. hahaa gurau je.
    asyraf muda
    web designer
    asyraf muda
    web designer
  • Saya telah habis menonton kesemua video didalam FB ADS GAME PLAN ni, dan jujur saya katakan setiap video ini telah disusun sebegitu baik untuk memudahkan orang baru untuk belajar fb ads. Saya telah meggunakan teknik retargetting yang diajar oleh Tuan Baem dan sales saya meningkat, jika dahulu saya boleh dapat 8 sales sehari menggunakan kempen ads yang biasa. (engagement), kini saya boleh dapat 2-3 kali ganda jumlah sales dalam sehari. Sememangnya saya sangat recommended untuk sesiapa yang hendak belajar game plan dunia pemasaran Facebook, Tuan Baem adalah guru yang sesuai.
    Nazrin Zohari
    Content Creator
    Nazrin Zohari
    Content Creator
  • Saya dah pakai FB Ads Game Plan lebih 3 bulan. Alhamdulillah, ini antara strategi yang menjadi. Sekarang dah masuk 3 produk saya menggunkan strategi ni. Sebelum ni spend rm200, nett profit rm50. Sekarang spend rm130, nett profit RM300-RM400. Terbaik!
    Ahmad Arif Aizat Bin Mohd Razali
    Digital Marketer/Online Seller
    Ahmad Arif Aizat Bin Mohd Razali
    Digital Marketer/Online Seller
  • Game plan memang terbaik.. nama pun game plan kan.. Sebab dia ada step atau funnel untuk setiap internet marketing.. Which is its a step dari nobody ke prospek ke lead lastly jadi customer.. Dan setiap step ada very detail setting.. Terbaikkk..
    Hakim Azizul
    Co founder/Soaporia
    Hakim Azizul
    Co founder/Soaporia
  • Ilmu yang mudah difahami dan ianya sangat membantu kerana mempunyai elemen yang dipanggil praktikal, teknikal dan taktikal. Ramai orang boleh mengajar fb ads, tetapi tidak ada tiga elemen diatas dengan baik. Melalui Game Plan punya ilmu saya dapat simplekan bahawa research dan ilmu yang disediakan sangat terbaik untuk diamalkan. ROI saya pada tahun 2018 meningkat 27% dari tahun 2017. Ia capaian yang terbaik kerana saya estimed pencapaian tahun 2018 naik dibawah 20% sahaja. Game Plan Tuan Baem ini saya cuma nak cakap begini sahaja. recommend
    Tuan Izan Shafie
    Pengasas Akademi Guru Niaga
    Tuan Izan Shafie
    Pengasas Akademi Guru Niaga
  • Banyak perkara baru yg saya belajar tentang Sales Funnel, dan alhamdulillah impam positif kepada iklan saya.
    Sabri
    CEO, Karya PiS Sdn Bhd
    Sabri
    CEO, Karya PiS Sdn Bhd
  • game plan banyak share strategi lain sangat dari course2 facebook marketing yang ada sekarang. kebanyakkan kos yang ada cerita hal-hal teknikal dan sangat sikit strategi. tapi game plan banyak ceritakan strategi yang power untuk kita implement dalam marketing di facebook. kalau ada knowledge tentang google ads lagi mantap jika anda dpt combine strategi yang di ceritakan dalam game plan. tapi kalau takda knowledge atau tak pandai google ads dan website pun. still boleh praktikkan apa yang di share dalam game plan ni. still kos ads murah dan berkualiti. sangat recommended untuk orang yang nak belajar strategi fb marketing cara lain dari yang lain kat luar sana. thumbs up bro
    adie
    digital marketing
    adie
    digital marketing
  • Saya masih baru dalam bidang hartanah dan penggunaan FB Ads dalam bidang ni. Selama saya belajar dan guna FB Ads funnel ni, saya generate banyak leads yang berkualiti melalui Whatsaspp, daripada takada sales, daripada 50 leads, saya dapat closed 1 rumah. Saya akan terus belajar dan improve semana mungkin untuk pembaikan FB Gameplan yang di ajar tuan Baem. Dari zero to something!
    Zul
    Real Estate Agent
    Zul
    Real Estate Agent
  • Assalamualaikum tuan Saya dah tengok semue video tuan. Memang gempak. Lain dari yg lain. Saya dpt faham bagaimana utk beriklan di Facebook dgn sebenarnya. Saya dh dpt susun strategi kempen marketing utk produk sya. lepas ni dah tak takut lg nak spend duit utk beriklan di FB sbb dh tahu dan dh nmpk dgn jelas the next step and the next and next...tq tuan atas video panduan yg awesome ni. Tuan memang layak dipanggil SIFU. Rasanye, takde lg otai Fb ads kat luar sana yg berani dedahkan rahsia BESAR macam ni. thank you so much.
    Nasri
    Marketing Manager
    Nasri
    Marketing Manager
  • very good step by step guide for those who want to learn facebook marketing. Hope to implement and see the results through the methods. Thank you!
    Vincent Ong
    CEO & Founder of BBC Learning Hub Plt
    Vincent Ong
    CEO & Founder of BBC Learning Hub Plt
  • Kandungan very good dan lepas go through kesemua videos, saya dapat memahami FB ads secara lebih mendalam. Terima kasih.
    Wallace Tan
    Founder, SW Digital Ecommerce Solution
    Wallace Tan
    Founder, SW Digital Ecommerce Solution
  • hi baim, thanks sbb hasilkan Modul yg powerful giler. This antara the best course tentang Funnel, Automation dan Fb Ads yg pernah sy belajar. Modul pembelajaran yg ringkas, padat dan mudah faham. Dengan strategi funnel yg baim share, sy boleh jimat kos ads hingga 50%. Topik yg best jgk mcm mana nak cari idea dan tulis On Brand Content. Memang padu. Generator traffic yg high quality. So far, memg byk ilmu baru dalam Game Plan ni dan releven untuk semua jenis bisnes. Dan ni adalah evergreen strategi. Recomended.
    Sufi Izzudin
    Freelancer
    Sufi Izzudin
    Freelancer
  • Sy guna teknik tuan..Alhamdulillah dapat buka 2 kelas..1 kelas 25 org. Kelas ngaji ni rm100/bulanan.. selama 2 tahun 😍😍😍 Revenue rm120k tu utk 2 tahun
    Kamarul noordin
    Marketing office
    Kamarul noordin
    Marketing office
  • Baem Ashrawi adalah contoh digital marketer yang berpengetahuan luas dan sangat terperinci dalam mnghasilkan FB ADS yg berkualiti dan dapat menjanjikan ROI yang berlipat kali ganda. Have already spent 11K on useless marketing class and have run some a tonne of ads before but it never been the same with Baem Game Plan class..Just put some trust on Baem and he will lead the way. Thanks Baem 🙂
    Sam
    Akauntan
    Sam
    Akauntan
  • Terima kasih kepada Tuan Baem kerana menerbitkan Game Plan ini. Salah satu benda baru yang saya belajar adalah berkenaan OBC (on brand content) Sebelum ini banyak buat ads, iklan menjual terus. Tapi bila start apply OBC ni, saya buat ads untuk awareness dulu tarik trafik dengan artikel. Kemudian baru kumpul warm audience & buat retargetting. So mana2 trafik yang masuk sebelum ini tapi belum convert, takdela dibazirkan begitu sahaja. Kos iklan pun dapat dijimatkan. Kalau sebelum ini spend RM100 dapat 8 leads, bila buat retargetting meningkat dapat 10 leads. Harap lepas ni boleh improve results lagi. Thanks Tuan Baem.
    nik fadzlie
    Founder Engku Digital
    nik fadzlie
    Founder Engku Digital
  • Aku Jurutera, dek tahu yang kontrak nak tamat aku mule belaja nak buat bisnes. Banyak aku cube, dari blogging ke saham, skang ni ke e-commerce. Bile cite pasal e-commerce aku belanje besar untuk dapatkan ilmu ni. All from outsiders, lua Malaysia, aku ingat mule2 takde orang yang tau bende2 ni kat Malaysia, naif fikiran aku. Baem memang tau ape yang die buat, dan course die tak mahal macam mamat2 mat salleh punye fb ads course. Course Baem ni on point, simple to understand and show results. Die ni senang nak jumpe, senang nak bincang, mesej die reply, ko ade masalah die bole tolong setelkan. Aku rekemen Baem. No doubt lahh
    Syed Mohd Idrus
    Jurutera Mechanical
    Syed Mohd Idrus
    Jurutera Mechanical
  • Straight to the point, mudah faham dan easy to implement. Yang dah ada basic fb ads, sesuai sangat sebab lepas tengok boleh terus implement strategi '3 layer' tu. Explanation straight to the point. Tak ada lah nak kena tengok video '22 jam' lepas tu blur tak tahu nak start dari mana. Biasa kena tak? Haha. Sekarang dah lebih faham macam mana nak apply konsep sales funnel guna fb ads. Apa objektif nak target untuk setiap stage. Paling penting support memang awesome. All the best untuk Bro Baem Ashrawi.
    Zarif Aziz
    Founder, smartcleansingformula.com
    Zarif Aziz
    Founder, smartcleansingformula.com
  • Hi Tuan Baem, Sy dh go through semua video Fbads Game Plan. Apa yg leh sy katakan memang AWESOME gilerrr content dia. Sy dh berhabis duit banyak beli ebook pasal fbads and dh pegi kelas fb ads marketing, tapi content n flow fbads marketing dlm Fbads Gameplan ni mmg lain. Betul2 membuka minda saya pasal cara betul nak marketkan produk. Flow untuk rancang campaign, nak buat strategy marketing, nak launch produk, memang ALL IN ONE here. And lg 1 yg saya suka, semua info direct to the point. Video ringkas tapi memang betul2 padat. Senang paham senang follow. One more thing yg nak comment, pasal support, saya sangat suka. Sebab tuan respon PANTAS and pendapat serta nasihat tuan memang bernas. Ikhlas review tak dibayar dari saya.. Tq untuk semua ilmu. Moga kita semua sama2 maju kehadapan.
    Clara Madea
    Shape Me Up
    Clara Madea
    Shape Me Up
  • saya dah byk belajar dan dah lama dalam game FB ads ni. tapi dari sini saya dapat refresh balik pasal basic fb ads, leads generation dan the original game plan. the content was great and really helped a lot in restructuring my whole campaign. kalau dulu saya tak berapa track ad spent, tak kira sangat ROI. sekarang dah lebih fokus untuk optimize dan scale. so lebih confident untuk spend lebih banyak secara sistematik.
    Amin Azman
    Freelance Marketer
    Amin Azman
    Freelance Marketer
  • Terima kasih banyak tuan, saya baru berjinak dengan perniagaan. Segala ilmu dalam FB ads game plan amat berguna. Saya dapat banyak kurangkan kos iklan, kalau dulu pakai buat je. Lepas saya follow step dalam FB ads game plan tu, Alhamdulillah CPC saya sen2 je :D. Sekarang saya nak fahamkan betul2 step2 lain. Terima kasih banyak tuan
    QAMARUL ARIFFIN
    QEMBO OUTFITS SDN BHD
    QAMARUL ARIFFIN
    QEMBO OUTFITS SDN BHD
  • Baem is an excellent teacher. He know what he teach, he show the result about his gameplan. This course is just awesome!. Even if I knew some of the tricks he teaches, I could still get a lot I've implemented in my work. One sentence - This is must-to-do course if you want to stay/exist-on-Facebook.
    Zaki Amiril Adinda
    CMO, TP Solution Academy
    Zaki Amiril Adinda
    CMO, TP Solution Academy
  • Fb Game Plan course yang sangat detail. Tuan Baem menerangkan setiap fasa dengan terpeinci dengan contoh-contoh yang mudah difahami dan di follow. Pemahaman saya tentang advertising funnel makin baik dan membantu untuk saya buat sale lebih banyak berbanding sebelum ni buat iklan tanpa funnel. Kempen iklan pun lebih tersusun dan lebih berkesan. Terima kasih kepada creator course yang awesome ni!
    Emy Nur Shafekh
    Owner, Walterz Marketing
    Emy Nur Shafekh
    Owner, Walterz Marketing
  • Saya cuba buat apa yang bro ajar dalam FB Ads + Sales Funnel tu, bulan ni je setakat sekarang (21 April) sales dah RM150k plus, kos FB Ads RM25k. Sebelum ni biasa kalau sales RM150k kos ads dalam RM50k ++
    Amiruddin Basri
    Entrepreneur
    Amiruddin Basri
    Entrepreneur
  • Alhamdulilah sangat puas hati. Terima kasih banyak. Sebelum ni sehari kos iklan rm 70-100 sehari. Ramai yang pm tp ramai jugak yang tak beli, 30 orang pm 6 je yang beli. Sekarang kos iklan rm20+3+3 tu. Orang pm 6 orang , yang beli 5 orang. Alhamdulilah. Kerje nak layan customer pon makin kurang dan sale meningkat 👍
    Mohd Faris
    Business Owner
    Mohd Faris
    Business Owner
  • Fb ads gameplan banyak membantu dengan lebih mendalam bagi sesiapa yang ada website dan buat fb ads. Saya rasa, sepanjang saya beli beberapa panduan fbads. Yg fb ads gameplan je yg terangkan both (business with website and not use website) . Some courses just focus on ppe, video view, retargeting from video view, audience. But, fb ads game plan is different with others course. For those who use website is highly recommend to grab fb ads gameplan. Case study is very useful for me and will help the student to autopilot the business for 2019 without close sale via whatsapp. This course also show the metrics and scale up the campaign to maximize the roi. The voice is very clear and If not understand, can directly ask to fb group because Mr Baem will respond to the question.
    Azhar
    Fulltime kerja
    Azhar
    Fulltime kerja
  • Lepas go through semua chapter dalam game plan. Baru saya faham macam mana nak run FB Ads yang berstruktur. Tahu mana nak mula dengan betul, macam mana nak susun content utk generate lead, macam mana nak buat content nak generate sale, macam mana nak maksimakan profit. Kalau dulu, run iklan rasa rugi. Bila dah tahu game plan, baru tahu iklan kita run belum rugi. Chapter paling saya suka, On Brand Content, cara hasilkan content power. Hasilnya, satu iklan saya jadi viral dalam masa 2 hari. dengan kos RM10 sehari. View lebih 2 juta dalam masa 2 hari. Hp jem dengan noti wasap dan FB messenger. so far... so good.
    wan hisarudin
    Jual Ebook
    wan hisarudin
    Jual Ebook
  • Iklan saya sekarang lebih berstruktur dan memberi pulangan yang baik. Paling best ialah support memang laju & terbaik.
    Aiman Ismail
    Writer
    Aiman Ismail
    Writer
cog