🔥 PERHATIAN: Khas untuk usahawan yang guna website untuk jual produk atau servis secara online!

Fast & Proven Method: BOOST ‘web loading time’ untuk tingkatkan conversions & jualan di website!

🎯 Majoriti Website Ecom Yang Hit Conversion 10 - 15% mempunyai load Time 1 - 3 saat!

40% dari audience akan LARI kalau website anda ambil masa lebih dari 3 saat untuk load.

Katakan anda buat iklan dan ada 10,000 Landing Page Views aka visitors yang melawat website anda setiap bulan.

Kalau load time anda sekitar 4 saat, anda boleh hilang 4,000 prospek yang berpotensi untuk jadi pelanggan! 🥵

Tapi kalau website anda laju..

Prospek tak hilang minat sebab mereka tak perlu tunggu masa loading yang lama.

Jadi proses untuk mereka engage dengan konten dan buat pembelian tu smooth sahaja.

Apabila kita turunkan Bounce Rate aka kadar orang tinggalkan website, Conversions & jualan akan meningkat!

🔥 FAKTA BERAPI: BOOST website speed ialah fast & proven hack untuk skyrocket jualan online.

🤯 Potong Corner Macam Rossi! Load Time turun sebanyak 11.5 saat!

Pada asalnya, load time website jerungdigital.com ialah 12.6 saat!

Tahukah anda, average attention span manusia hari ini cuma 8 saat? (Sumber: Microsoft)

Kalau load time 4 saat pun dah buat conversions drop, apatah lagi kalau kita sidai visitors sampai 12.6 saat?

Mereka confirm akan bounce (tinggalkan website) dan conversion rate akan menjunam!

Tak pasal – pasal nanti kita rugi dekat duit iklan yg kita bayar.

Cost Landing Page View sekarang ni habis tune pun RM1 – RM2, bukannya murah tu.

RESULTS: Website Load Time Selepas Optimization 🚀

Selepas selesai setup dan optimize website, berikut adalah results load time daripada GT Metrix dan Pingdom.

  • GT Metrix: 946 Millisecond (TAK SAMPAI 1 SAAT!)
  • Pingdom: 1.09 saat

Performance dari C naik ke A dan kami berjaya cut hampir 11.5 saat. 🤯

Load time asal ialah 12.6 saat, tapi sekarang on average cuma 1 saat sahaja! 🔥 

🎯 Apa yang anda boleh expect dan bagaimana kami akan bantu anda?

Misi utama kami ialah untuk buat loading time anda di bawah 3 saat.

Kami akan apply teknik yang sama kami guna untuk cut 11.5 saat dari website Jerung Digital.

Servis ni khas untuk website jenis Wordpress seperti Ecommerce (Shopping Cart), landing Page, Minisite dan website jualan general.

Antara kerja yang kami akan jalankan di website:

  • Website Page & Browser Caching.
  • Optimize database website, Minify CSS, JavaScript, HTML.
  • Content Delivery Network setup (Cloudflare).
  • Mobile & Database Caching.
  • Remove render-blocking JavaScript
  • Improve server response time
  • Optimize gambar (tanpa jejas kualiti).
  • Kemas dashboard, update themes & remove useless plugins.
  • Load speed and performance test + report (sebelum/selepas) menggunakan GTMetrix & Pingdom.

Apa yang kami perlukan dari anda untuk mula?

  • Login details ke WP Admin, Hosting & Domain registrar.

PENTING: Soalan Lazim 👇🏻

Tidak. Hanya akan ada sedikit kesan pada speed jika page baru tersebut terlalu panjang dan memerlukan manual optimization pada gambar (terlalu besar & berat).

Hosting & RAM memainkan peranan besar. Kami akan cuba sebaik boleh untuk hit di bawah 3 saat. 

ALTERNATIF: Nak berubah dari shared hosting ke VPS?

Kami boleh backup, clone & setup hosting baru mengunakan VPS di Cloudways. (Totally optional dan caj ekstra akan dikenakan jika anda nak tambah servis ekstra ini).

Tak perlu kalau anda dah ada:

  • Ada lebih dari 50 purchases.
  • Validated offer.
  • Winning advert & angles.

🗓️ Proses perkhidmatan

Berminat nak dapatkan perkhidmatan kami? Di bawah ialah proses, garis masa kerja dan apa yang anda perlu lakukan untuk mula. 

STEP 1: Hubungi kami.

Perlukan penerangan sebelum membeli? Hubungi kami melalui button Whatsapp yang terletak di bawah bahagian pricing table.

STEP 2: Buat Bayaran.

Pilih pakej dan buat bayaran melalui Billplz (FPX) atau Credit Card. Bila dah selesai, submit details kepada kami melalui Whatsapp.

STEP 3: Proses Kerja Bermula

Selepas dah terima pembayaran dan maklumat yang lengkap, barulah kami akan mulakan gerak kerja untuk SPEED UP website anda.

STEP 4: Hasil & Laporan

Dalam masa 3 hari bekerja, kami akan update results dan berikan laporan website speed test kepada anda (sebelum dan selepas).

🤔 Berapa Harga Servis Lajukan Load Time?

Sebelum tu, jom lihat apa yang anda akan dapat dalam pakej servis kami:

🔥 WP Rocket (PRO) Installation & Setup  – Bernilai RM210

🔥 Content Delivery Network & Cloudflare Setup – Bernilai RM70

🔥 Optimize database & BOOST website speed – Bernilai RM450

TOTAL VALUE = RM730!

Hasil dan laporan akan dihantar dalam masa 3 hari.

Tetapi hari ini, anda tak perlu bayar RM730..

Sempena opening promo (limited time), anda cuma perlu bayar RM180 sahaja untuk dapatkan servis lajukan website pada hari ini.

⏰ 30 DAY MONEYBACK GUARANTEE: Jika anda tidak berpuas hati dengan hasil atau kerja kami tak capai expectation anda, hubungi kami dalam masa 30 hari untuk dapatkan 100% pemulangan wang semula.

Harga Servis (Opening Promo)

RM180
(one time Payment)

TEMPAH SEKARANG! 🚀

Tempat dan harga ini terhad kepada 15 orang terawal sahaja pada setiap hari. Selepas capai kuota, charga servis akan naik ke RM230. 

Hubungi kami melalui button Whatsapp di bawah page ini untuk grab spot anda sekarang. 

Jika sudah jelas dan sedia nak mula, anda boleh terus klik pada button tempah sekarang di bahagian pakej di bawah. 

P/S: Jika kuota dah penuh, harga di bar kuning dan pricing table akan dikemaskini (+RM50).

BOOST 1 Website

RM180

🔥 WP Rocket (Premium)

🔥 CDN & Cloudflare Setup

🔥 Optimize database & boost speed

🔥 Money Back Guarantee

⏰ Siap dalam masa 3 hari

EXPRESS – Skip The Line

RM280

🚀 Siap dalam masa 6 JAM!

🔥 WP Rocket (Premium)

🔥 CDN & Cloudflare Setup

🔥 Optimize database & boost speed

🔥 Money Back Guarantee

Perlukan Bantuan?

Anda perlukan penerangan dan bantuan mengenai servis lajukan website? Hubungi kami melalui button Whatsapp di bawah untuk berbincang lanjut.