Kelas Digital Marketing Untuk Usahawan Online

Semua kelas online di bawah ialah hasil daripada pengalaman dan eksperimen saya dalam bidang marketing sejak 2013. 100% battle tested & actionable methods dimana anda boleh terus praktik ke dalam perniagaan anda setelah selesai proses pembelajaran.

Kelas Bina Website

Belajar bina website jenis Minisite (Sales Page) dan Ecom Shopping Cart melalui video tutorial, template dan nota marketing.

Email Marketing Blueprint

Email Marketing Blueprint ialah tutorial lengkap untuk bantu anda setup sistem email marketing untuk bisnes anda. Kelas ini khas untuk newbie yang nak mahir dengan automated follow up sistem melalui email.

Ecom Ads Funnel

Case study ecommerce dalam bentuk ebook ni akan bantu anda fahami tentang ‘Sales Funnel’ dan ‘Teknik Upsell’ yang berkesan untuk tingkatkan angka jualan.

All in One Study Pack

Dapatkan all in one access ke Kelas Bina Website, Ecom Ads Funnel dan Email Marketing Blueprint dengan diskaun ekstra sebanyak 10% dalam Study Pack. 

Custom Bundle Pack

Bundle Packs sedia ada tidak menepati keperluan anda? Hubungi kami melalui button Whatsapp di bawah dan maklumkan tentang program online yang anda perlukan. 

Kami akan berikan link dengan diskaun khas untuk Custom Bundle Pack anda. Diskaun extra 5% untuk bundle pack hanya akan diberikan jika anda daftar lebih dari 1 program dalam satu masa.