KELAS DIGITAL MARKETING UNTUK USAHAWAN ONLINE

Semua kelas online di bawah ialah hasil daripada pengalaman dan eksperimen saya dalam bidang marketing sejak 2013. 100% battle tested & actionable methods dimana anda boleh terus praktik ke dalam perniagaan anda setelah selesai proses pembelajaran.

MAX CONVERSIONS

Dalam Max Conversions, anda akan belajar strategi scaling untuk maksimakan conversions & letupkan notifikasi jualan anda dengan Facebook Ads.

10X LAUNCH FUNNEL

Dalam 10X Launch Funnel, saya akan kongsikan strategi launch yang saya guna untuk hit 14.5X ROAS dengan Facebook Ads dalam masa 6 hari.

EMAIL MARKETING BLUEPRINT

Email Marketing Blueprint ialah tutorial lengkap untuk bantu anda setup sistem email marketing untuk bisnes anda. Kelas ini khas untuk newbie yang nak mahir dengan automated follow up sistem melalui email.

CONVERSION HACK

Conversion Hack ialah sebuah mini class di mana anda akan belajar teknik bina shortcut dalam marketing untuk dapatkan lebih ramai pelanggan pada kos yang lebih rendah dalam masa yang singkat.

FORMULA AYAT IKLAN

Dapatkan 8 format copywriting yang lengkap dengan fill in the blank template dan contoh ayat iklan untuk bantu anda hasilkan copywriting yang berstruktur dan mengandungi mesej yang jelas.

ALL IN ONE STUDY PACK

Dapatkan all in one access kepada 10X Launch Funnel, Minisite PRO, Email Marketing Blueprint, Autopilot Conversion, Formula Ayat Iklan, Facebook Ads Game Plan dan Game Plan X dengan diskaun 28% dalam All In One Study Pack. 

CUSTOM BUNDLE PACK

Bundle Pack sedia ada tidak menepati keperluan anda? Hubungi saya melalui form di bawah dan senaraikan program online yang anda mahu.

Saya akan berikan special link dengan diskaun khas untuk daftar Custom Bundle Pack anda. Diskaun ekstra 10% untuk bundle pack hanya akan diberikan jika anda daftar lebih dari 1 program dalam satu masa.

Scroll to Top